💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Два свята, едно желание 💫 Сърцебиене /Тема 55/

• 45 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, 🌞

Последни новини:

"Ханде Ерчел, която обяви, че е в процес на запознанство/опознаване с продуцента Онур Гювенатам, попадна в заглавията на медиите с последната си публикация в Instagram. Според слуховете, Ерчел, която пусна песента „Durdur Beni“ от генерирания с изкуствен интелект проект на Сагопа Каймер, Nun Sultan, е направила препратка към бившия си приятел Хакан Сабанджъ с тази публикация. Следният текст от песента привлече вниманието:

„Не мога да се накарам да се заблуждавам повече. Аз, опитвайки се да се държа за теб. Ти, оставяйки ме да падна, без да се държа. Не ми е лесно да приема. Суровите думи минават през ума ми. Спри, краят е лош. Спри, ще унищожа всичко. Спри, изобщо не съм добре. Спри, няма връщане назад“

Малко по-късно Хакан махна етикета на Ханде в Инстаграма си и вече няма никакви нейни снимки в профила му.

-- -- --
Честно да ви кажа си мисля, че Ханде до последно се е надявала да се промени и да се сдобрят. Ама той прецака нещата и .... няма връщане назад.

Хубав ден на всички 😃

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 08:28 от tina-latina

# 691
Ново/старо:
От РД на Лизге по време на снимките на "Сърцебиене
https://x.com/live__for_music/status/1999923785504580056

Simple Smile

Ново/старо и от Ханде:
https://x.com/Handemiycan/status/1999861886200995994

# 692
# 693
Инфо:
"Според най-големия източник за сериали в Бразилия, филмът #İkiDünyaBirDilek заема 13-то място в класацията за най-добри филми на годината. 💙

Филмът е най-гледаната продукция в стрийминг платформите в Турция от излизането си на 25 ноември.

И нещо от Х/Туитър: Sunglasses
Ерчелките са открили, че Онур Г. има регистрация в Grindr.... Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

# 694
Бабата на Ханде и Гамзе е в Истанбул

От Туитър:
Онур Гювенатам е спрял акаунта си в Instagram.

# 695
Ново:

Simple Smile
Явно откритието на Ерчелките не му е понесло Sunglasses
От Туитър:
Онур Гювенатам е спрял акаунта си в Instagram.

# 696
Ново с  Керем от гримьора на " Сърцебиене"

Лайк за Селин от Гамзе

Семейно

# 697
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

:gift_heart

Sparkling Heart

# 698
Здравейте, 🌞

# 699
Инфо:
https://socipol.com/datalist/imdb
"Тази седмица (8-15 декември 2025 г.)  Ханде Ерчел е класирана на 1-во място сред турските актьори в #imdb Starmetre. Тя е класирана на 1678-то място сред над 15-те милиона актьори, регистрирани в IMDB по целия свят."

Керем в IMDb STARmeter заема следните позиции:
#3 в Турция
#5035 в световната класация

# 700
  • София
Здравейте!Christmas Tree

"Любовта е магия, вълшебството в този свят. Любовта е само една дума, а всъщност милион малки неща, които ни разтърсват, успокояват или ни пренасят в друг свят, друго измерение. "/от мрежата/Heart

Ханде: "Два свята, едно желание" Nature Dizzy

Керем: "Синята пещера" Nature Dizzy

Според мен, сполучливите и успешни проекти на Ханде и Керем тази година. Проекти, с необичайни, вълнуващи, разчувстващи и запомнящи се истории, много сполучливи, силно емоционално въздействащи партньорства /Деврим и Метин/. И сюжетите и на двата пректа са писани от самите тях! Заслужен успех и постижение и за двамата, браво! Nature Dizzy Nature Dizzy Nature Dizzy

Лек ден и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover

# 701
И днес в клюкарското предаване по ТВ8 са коментирали Ханде. Водещата Ece Erken отново е казала, че Ханде си е купила къща в Лондон за 200 милиона турски лири.

# 702
Релакс по семейно

Красота

# 703
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 704
Здравейте, 🌞

Хубав ден на всички 😃

Общи условия