💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Два свята, едно желание 💫 Сърцебиене /Тема 55/

• 4 349
  • 70
  •   10
Отговори
# 30
Изглежда, че Керем ще присъства на събитие на Montblanc тази вечер в Истанбул.

# 31
Да, днес ще се проведе събитие с амбасадора на марката Керем Бюрсин

# 32
Добра вечер и от мен! Благодаря на домакинята ни отново, че ни приютява в новата тема!:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Набързо да дам отчет, че в момента не следя никакъв сериал, но пък ви чета редовно и благодарение на вас съм в течение на развитието на сериалите. Благодаря ви, момичета:heart_decoration:

# 33
Queen - една от колекциите, която ще бъде представена днес вечерта на събитието:

#Montblanc отдава почит на една от най-известните рок групи в историята: Queen. Вдъхновяващият албум „Най-големите хитове II“ е специално издание, съчетаващо тъмносиня смола и позлатени детайли, изразяващи в паметта си величина, талант и неповторима енергия на Фреди Меркюри, Брайън Мей, Джона Дикона и Роджър Тейлър

Малко имена в историята на рока притежават такава устойчивост на пленителни качества, каквато Queen са създавали поколенията музика. Творческата им енергия звучи и в света на Montblanc, където майсторството и вечното изкуство се превръщат в наследство

# 34
Ново:
Керем говори на събитието на Montblanc тази вечер
https://x.com/live__for_music/status/1991582580299493630

# 35
# 36
  • София
Керем говори на събитието на Montblanc тази вечер
https://x.com/live__for_music/status/1991582580299493630

# 37
Благодаря за новата тема.

От стори на Ханде от преди няколко минути

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 21:55 от azisiq

# 38
Красавец 😍

# 39
Мики, благодарности за новата тема, прекрасна е и някак носталгично ми стана.
Темата, която си сътворила, може би и времето от годината… и един любим момент, който съм си запазила в Инстаграм и днес попаднах на него. Страшно въздействащ поне за мен.

Носталгията е обич. Как ги обичам тези двамата. Тук играят само с очите си, всеки път ме карат да настръхвам.
Благодаря им, че на края на 2025 година продължава да ми е носталгично и обичливо към 2022 година Heart
Така ми липсва тази тръпка Simple Smile Никога повече няма да го изпитаме в света на турските сериали.
Остава ни само да ги подкрепяме, както сме ги подкрепяли в добро, така и в лошо Grinning

# 40
  • София
Зад кулисите на снимките за GQ Nature Dizzy Nature Sparkles Nature Dizzy
https://x.com/live__for_music/status/1991540059242389734

Музикалният фон е Nature Fire

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 23:55 от Dilemi

# 41
Мики, благодарности за новата тема, прекрасна е и някак носталгично ми стана.
Темата, която си сътворила, може би и времето от годината… и един любим момент, който съм си запазила в Инстаграм и днес попаднах на него. Страшно въздействащ поне за мен.

Носталгията е обич. Как ги обичам тези двамата. Тук играят само с очите си, всеки път ме карат да настръхвам.
Благодаря им, че на края на 2025 година продължава да ми е носталгично и обичливо към 2022 година Heart
Така ми липсва тази тръпка Simple Smile Никога повече няма да го изпитаме в света на турските сериали.
Остава ни само да ги подкрепяме, както сме ги подкрепяли в добро, така и в лошо Grinning

Съгласна съм, Коко! И на мен ми става носталгично всеки път, когато търся материали за нова тема из архива на SCK. И при мен не се е повторила тази емоция, няма и изгледи да се повтори...

Миси, благодаря за превода на интервюто с Керем. О прочетеното оставам с впечатление, че ще го виждаме все повече зад кадър в новите му проекти и все по-малко като актьор. Работата зад кадър го вълнува повече в момента.

# 42
Мики Hug
Клишето си е клише. Да се усмихнем, защото се е случило Heart

# 43
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 44
Здравейте, 🌞
От снощи
С Рейчъл