На мен ми излезе брада, на корема ги бръсна, та не знам каква е ситуацията.

И аз съм така, само се надявам на щастлива развръзка и за двамата.

Няма как да сте напълно спокойна, но има много теми за болките - ако не са силни и не кървите, не се притеснявайте. Според мен някои жени или имат допълнителни фактори, които обистрят болката или са просто по-чувствителни. Всичко ще бъде наред.

Оххх космите …на мен ми се повиха  по корема 😁 . И пъпки на странни места .И болката ще си я търпя ,стига да знам че е нормална . След толкова ин витро опити искам само да се роди живо и здраво бебче

Аз съм с болки, тежест и гадене. Като цяло и акне ми излезе и косми ми пораснаха на места, където не подхождат на една дама 🤣

Но и съм с ендометриоза, както съм споменавала преди.

Та идеята ми е, при мен нищо ме е отшумяло, а съм 16та. Някъде бях чела във форума, в друга тема една истина - “майка не се става лесно”.

Цитат на: pattyK link=topic=1831486.msg50731601#msg50731601 date=1769029934[b
[/b]]
И друг въпрос имам . Още от първия ден на трансфера имам лека болка ,дискомфорт в корема . Вече 14 г с и си продължава . Рядко има дни в които да я няма . Последните 2 даже е и към кръста . Не е силна ,не е на вълни ,но я има и е постоянна .Пия но шпа всеки ден 3 пъти по 2 хапчета . До колкото съм чувала ,този дискомфорт отшумява след 12-13 г с . Има ли сред вас някоя с  подобни оплаквания ?