Юлски бебчета 2026г.

• 14 722
  • 505
  •   1
Отговори
# 495
Дами, имам малко странен въпрос тъй като малко се притесних днес. Сутринта след ставане усетих как изтича нещо (и преди ми се е случвало) но този път беше повечко (може би чаена или най-много супена лъжица?). Нямам болки, но се притесних това да не са околоплодни води, които са изтекли, а не стандартното течение (левкорея).

Тъй като ми е първа бременност всякакви такива по-нестандартни неща ме притесняват.

# 496
Воднисто и безцветно ли беше, или бяло и по-гъсто? Аз си имам бяло течение и го усещам след ставане , бих казала чаена лъжичка.

# 497
Малко бяло и около него повече воднисто. По принцип днес бях в леглото по-дълго време и може да се е насъбрало.

# 498
Дами, имам малко странен въпрос тъй като малко се притесних днес. Сутринта след ставане усетих как изтича нещо (и преди ми се е случвало) но този път беше повечко (може би чаена или най-много супена лъжица?). Нямам болки, но се притесних това да не са околоплодни води, които са изтекли, а не стандартното течение (левкорея).

Тъй като ми е първа бременност всякакви такива по-нестандартни неща ме притесняват.

При мен е от самата бременност. Абсолютно никога преди не съм имала проблеми с течение, да ходя с ежедневни превръзки и тем подобни. От както забременях имам чувството, че се напикавам направо. Толкова обикно започна да си тече, сменям по няколко ежедневни превръзки на ден. Точно воднисто такова. Даже, малко гнуснично, но ми се е случвало ако се съблека преди баня и се заблея нещо в огледалото да се чопля, направо усещам как ми потича по краката... Доктора казва, че е нормално..

# 499
Аз все пак звъннах на лекаря, който запази желязно самообладание и ми обясни, че след 12та седмица по принцип може да се засили и че е индивидуално, но все пак ме викна утре да направим един реактивен тест, за да сме сигурни.

# 500
Аз все пак звъннах на лекаря, който запази желязно самообладание и ми обясни, че след 12та седмица по принцип може да се засили и че е индивидуално, но все пак ме викна утре да направим един реактивен тест, за да сме сигурни.

Браво на твоя доктор, много готин звучи.
Убедена съм, че всичко ще е наред и че е от самата бременност, просто така е станало, че се е събрало малко повече и после няма къде другаде да ходи, така да се каже.

Стана ми любопитно за този реактивен тест, но в Гугъл ми излизат някакви доста скъпи. Аз не знам защо си го представих подобно на лентички за овулация и тъкмо си помислих, че мога да се обзаведа да ми се намират.

# 501
Доколкото разбирам се нарича Бром-тимолова проба. Явно много жени имат такива чуденки, тъй като форумът е пълен.

Браво на твоя доктор, много готин звучи.
Убедена съм, че всичко ще е наред и че е от самата бременност, просто така е станало, че се е събрало малко повече и после няма къде другаде да ходи, така да се каже.

Стана ми любопитно за този реактивен тест, но в Гугъл ми излизат някакви доста скъпи. Аз не знам защо си го представих подобно на лентички за овулация и тъкмо си помислих, че мога да се обзаведа да ми се намират.

# 502
Момичета, имате ли коремче? Аз съм доста подута, но не изглежда като бременно коремче..

# 503
Теста е елементарен, взимат превръзка или с тампон и му капват едни капки, ако се оцвети са води. Аз също първата ми бременност си бях изкарала акъла. Около 20 и някоя седмица, айде в болницата, преглед, тест, нищо нямаше.
Корем си имам, като за 5ти месец сигурно. Ама все пак ми е трето дете.

# 504
И аз си имам вече доста голям корем, в 15 г.с. съм. Представям си до края какво ще е.

# 505
И аз се зачудих какъв е този тест , благодаря за разяснението. Пиши утре след прегледа jemapelle, и аз мисля, че всичко ще е наред 🤗
Не намерих това масло, за което писахте, взех някакво на DM
Нямам представа ще върши ли работа, просто така се уморих , че грабнах нещо и тръгнах.
Иначе коремът ми вечер си стърчи бая, но щом мога да го скрия с един два по-широки пуловера, явно не е толкова голям хаха

Общи условия

Активация на акаунт