Юлски бебчета 2026г.

• 11 693
  • 376
  •   1
Отговори
# 360
Напротив ,движението е хубаво ,ако разбира се нямате проблемна бременност . Аз съм в 13 г с след ин витро и откакто съм бременна гледам да вървя десетина км всеки ден ,това са едва  12-13 Хил крачки

Момичета имате ли болки в таза и пубиса? Аз съм 13гс и особено при повече натоварване (разходка 3км) после съм със зверски болки долу ниско, като дори не знам дали мога да ги различа от спазми. Предишния път след такава болка лежах 3-4 дни, днес направих по-дълга разходка и пак ме заболя.
Защо правите такива дълги разходки, доколкото знам сега в ранната фаза на бременност е хубаво да се пестим. Аз също се чувствам добре и имам енергия, но умишлено пестя движения, колкото и да не ми пречи да ги правя, просто се стопирам. Нека напредне бременноста и да ни е по-спокойно

# 361
Напротив ,движението е хубаво ,ако разбира се нямате проблемна бременност . Аз съм в 13 г с след ин витро и откакто съм бременна гледам да вървя десетина км всеки ден ,това са едва  12-13 Хил крачки

Момичета имате ли болки в таза и пубиса? Аз съм 13гс и особено при повече натоварване (разходка 3км) после съм със зверски болки долу ниско, като дори не знам дали мога да ги различа от спазми. Предишния път след такава болка лежах 3-4 дни, днес направих по-дълга разходка и пак ме заболя.
Защо правите такива дълги разходки, доколкото знам сега в ранната фаза на бременност е хубаво да се пестим. Аз също се чувствам добре и имам енергия, но умишлено пестя движения, колкото и да не ми пречи да ги правя, просто се стопирам. Нека напредне бременноста и да ни е по-спокойно

Тук важното уточнение е, ако имате безпроблемна бременност. Задължително е да се обсъжда със следящия лекар състоянието и дали позволява, и колко точно активност. Така, че е доста индивидуално - една с една бременност няма еднаква.

# 362
Момичета, в тази грипна обстановка предприемате ли някакви превантивни мерки ? Аз пия биозин мама, освен комбинираните витамини, но нищо друго по-специално.

# 363
Разбира се ,това съм написала . Но ако всичко е наред ,движението е желателно Simple Smile В този ред на мисли ,има ли жени които ходят на йога за бременни ? Всичките ми познати ходят ,подпомогнала раждането . Вие какво мислите

Тук важното уточнение е, ако имате безпроблемна бременност. Задължително е да се обсъжда със следящия лекар състоянието и дали позволява, и колко точно активност. Така, че е доста индивидуално - една с една бременност няма еднаква.

# 364
Разбира се ,това съм написала . Но ако всичко е наред ,движението е желателно Simple Smile В този ред на мисли ,има ли жени които ходят на йога за бременни ? Всичките ми познати ходят ,подпомогнала раждането . Вие какво мислите

Аз си я правя сама вкъщи, както и пилатес за бременни. Питала съм док, каза даже е желателно, но аз си бях доста активна преди бременността и за мен е безопасно, защото знам как правилно да изпълнявам упражненията. Ако жената не се е занимавала до сега е хубаво да е с инструктор, за да не се нарани. Определено се чувствам страхотно след тренировка! Но се наблюдавайте, при първи признаци на дискомфорт или болка прекратете за момента.

# 365
Биозин мама 2х1, другите витамини, маска в магазини и аптеки и гледам да не се бутам сред много хора. Не съм се изолирала изцяло, смятам, че така трупаме имунитет и да се надяваме, че никоя от нас няма да се разболее. 😊

Момичета, в тази грипна обстановка предприемате ли някакви превантивни мерки ? Аз пия биозин мама, освен комбинираните витамини, но нищо друго по-специално.

# 366
Момичета, да знаете може да пиете Авирон Рапид. Аз се разболях и моята докторка каза да го взема, но все пак се консултирайте с вашите лекари. Пръскам и на Quixx соления разтвор в носа да измива задната хрема. Пазете се много, че пак всеки се разхожда с по 5 зарази без да пази околните..

# 367
Здравейте, има ли майчета, които вече са излезли болнични? Интересуваме дните до 45дневния ще стигнат ли с излизане в болничен от 15та седмица. По мои сметки да, но днес акушерката се направи на чукната с изречението че при вземани 20 дни общо миналата година, няма да ми стигнат? Предишната бременност, излязах още в 8ма седмица и нямах такъв проблем.. Моля някой който е вече в болнични да сподели. Simple Smile

# 368
Здравейте, има ли майчета, които вече са излезли болнични? Интересуваме дните до 45дневния ще стигнат ли с излизане в болничен от 15та седмица. По мои сметки да, но днес акушерката се направи на чукната с изречението че при вземани 20 дни общо миналата година, няма да ми стигнат? Предишната бременност, излязах още в 8ма седмица и нямах такъв проблем.. Моля някой който е вече в болнични да сподели. Simple Smile

И по мои сметки стигат, ако си ползвала само 20 дни. Не знам защо, някои се правят на интересни все едно от тяхната заплата излиза тоя болничен.. миналата година моя приятелка така искаше да излезе и акушерката я наплаши, че едва ли не трябва да е на легло и по всяко време можело да мине някой да те провери дали наистина си си вкъщи като по Ковид...всякакви абсурди.

# 369
Аз съм в болничен, откакто разбрах. Не съм мислила изобщо за дните, ще го мисля по-натам. За сега искам само всичко да върви напред. Ако не стигне, ще пусна отпуска.

# 370
Аз работя в дентална клиника.. десетки пациенти на ден 😆 възрастни, деца… отделно имам 6 годишно дете, което посещава градина.
С маска съм нон стоп на работа. Пия биозин х 1, витамините (когато не ми е лошо и не повръщам) и витамин Д - след изследване ми го изписаха.

# 371
Аз съм на болнични от 9та седмица някъде. Стигат дните, не виждам какъв им е проблема че миналата година сте били в болничен. Всяка календарна година си има полагаеми дни и няма общо с предходната. Така знам аз

# 372
Излизала дъм болничен около 10г.с. и са ми стигали дните.
Този път септември претърпях инцидент и все още съм болнипен заради това. Обапе онези дни са си за 2025, сега имам 20 само и февруари (около 14г.с.) сме говорили да узлезна болничен.
Някъде четох, че са променили закона и няма ограничение за дните за болнипен за бременност, но не гарантирам за 100% достоверност.

# 373
Ами мен ще ме пуснат от следващата седмица, където вече ще съм в 16г.с, с термин 05.07 съм, надявам се, че няма да имам проблеми с дните занапред. Мислех че ще работя до последно, но миналите дни прокървих и бях в болница, някакво минимално отлепяне на плацентата имам, но си е риск ..

# 374
Ами мен ще ме пуснат от следващата седмица, където вече ще съм в 16г.с, с термин 05.07 съм, надявам се, че няма да имам проблеми с дните занапред. Мислех че ще работя до последно, но миналите дни прокървих и бях в болница, някакво минимално отлепяне на плацентата имам, но си е риск ..

Ооо, абсурд.. излизай си без да ти дреме. И аз бях с мераци да работя, но понеже пътувам до съседния град и работя с хора, а никой не пази околните сега съм болна. За капак предния месец ме блъснаха (леко, за щастие) с колата...някак си изобщо не ми дреме и прекратявам дейност, пък ако ще папата да идва да ме проверява вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт