Юлски бебчета 2026г.

• 12 925
  • 435
  •   1
Отговори
# 420
БХС трябва да се забрани!!! Само стряска жените. Измерват хормони и според възрастта 1 дете от 200 примерно с тези параметри може да има синдром. Но риска може и да е за 1: 10000, ако си тази 1. Пълна глупост е, не се страскайте излишно. За Ваше успокоение потърсете и друго мнение, но щом на видеозон всичко е наред, значи така ще бъде Simple Smile

# 421
БХС трябва да се забрани!!! Само стряска жените. Измерват хормони и според възрастта 1 дете от 200 примерно с тези параметри може да има синдром. Но риска може и да е за 1: 10000, ако си тази 1. Пълна глупост е, не се страскайте излишно. За Ваше успокоение потърсете и друго мнение, но щом на видеозон всичко е наред, значи така ще бъде Simple Smile

Аз затова и не си направих в крайна сметка 🫣 Никой, от следящите ми не ми каза, а и аз не изгарях от желание.. като се знам какъв съм филм

# 422
Аз днес бях на междинна при Патрикова в 17 г.с.Слава Богу за момента всичко и наред! При мен има висок риск от прееклампсия и ще се следя по-често!

# 423
Момичета, всички ли ще ходите на междинни фетални? Аз съм в Пловдив и дори не знам при кого да отида тук, а Софийската докторка беше пределно ясна , че иска да ме види в 20 г.с. и е много заета, не мисля да ходя пак там преди това...но не знам де...

# 424
Ще пиеш ли аспирин?
Аз днес бях на междинна при Патрикова в 17 г.с.Слава Богу за момента всичко и наред! При мен има висок риск от прееклампсия и ще се следя по-често!

# 425
Момичета, всички ли ще ходите на междинни фетални? Аз съм в Пловдив и дори не знам при кого да отида тук, а Софийската докторка беше пределно ясна , че иска да ме види в 20 г.с. и е много заета, не мисля да ходя пак там преди това...но не знам де...

Мен не са ме викали на междинна, но при мен за сега няма никакви отклонения и нередности - може би заради това. И приятелки не съм чувала да ходят на междинни. Сега тук чувам за сефте. Може би е за жени, които са в някакъв риск или нещо не е могло да се види на първата?

# 426
Пия от 13 г.с. Аспирин Акард 150 мг.
Ще пиеш ли аспирин?

# 427
И за мен БХС трябва да се забрани или е просто бизнес план с лабораториите с НИПТ

# 428
Аз пък не бях чувала отзиви за БХС и сега когато ми се случва ,направо не мога да повярвам ,че правят подобно нещо . Какво се очаква да направя в моята ситуация след като не мога да направя НИПТ … единствено амниоцентеза . Та това е абсурдно ! Според докторите риска е много малък ,но все пак излизал. Е добре ,но това е толквоа  сериозна процедура …

# 429
Спокойно си прецени как да процедираш. По принцип на нас лекар ни каза, че БХС е много опасен, тъй като заради него се налага жени да правят амниоцинтеза, но каза, че като цяло не е опасна.

Аз не съм правила, понеже не ми се е налагало, но на времето без пренаталните тестове така са действали, включително и на майка ми са ѝ правили докато е била бременна с мен доколкото знам.

[/b]
Аз пък не бях чувала отзиви за БХС и сега когато ми се случва ,направо не мога да повярвам ,че правят подобно нещо . Какво се очаква да направя в моята ситуация след като не мога да направя НИПТ … единствено амниоцентеза . Та това е абсурдно ! Според докторите риска е много малък ,но все пак излизал. Е добре ,но това е толквоа  сериозна процедура …

# 430
Не съм талкова компетентна, но според мен рискът 1:1372 не е висок, не знам защо лекарката Ви е наплашила. Прочетете повече за БХС и ще се уверите, че това са пълни глупости. Плюс това на видеозона всички маркери са в норма. Единствено си струва за прееклампсията и ретардацията.
Аз пък не бях чувала отзиви за БХС и сега когато ми се случва ,направо не мога да повярвам ,че правят подобно нещо . Какво се очаква да направя в моята ситуация след като не мога да направя НИПТ … единствено амниоцентеза . Та това е абсурдно ! Според докторите риска е много малък ,но все пак излизал. Е добре ,но това е толквоа  сериозна процедура …

# 431
И аз смятам, че ехографа е много по-показателен и щом там не виждат отконения... може да изчакаш още няколко седмици и да пуснеш НИПТ за твое спокойствие или да направиш междинната фетална.

# 432
И друг въпрос имам . Още от първия ден на трансфера имам лека болка ,дискомфорт в корема . Вече 14 г с и си продължава . Рядко има дни в които да я няма . Последните 2 даже е и към кръста . Не е силна ,не е на вълни ,но я има и е постоянна .Пия но шпа всеки ден 3 пъти по 2 хапчета . До колкото съм чувала ,този дискомфорт отшумява след 12-13 г с . Има ли сред вас някоя с  подобни оплаквания ?

# 433
Аз съм с болки, тежест и гадене. Като цяло и акне ми излезе и косми ми пораснаха на места, където не подхождат на една дама 🤣

Но и съм с ендометриоза, както съм споменавала преди.

Та идеята ми е, при мен нищо ме е отшумяло, а съм 16та. Някъде бях чела във форума, в друга тема една истина - “майка не се става лесно”.

Цитат на: pattyK link=topic=1831486.msg50731601#msg50731601 date=1769029934[b
[/b]]
И друг въпрос имам . Още от първия ден на трансфера имам лека болка ,дискомфорт в корема . Вече 14 г с и си продължава . Рядко има дни в които да я няма . Последните 2 даже е и към кръста . Не е силна ,не е на вълни ,но я има и е постоянна .Пия но шпа всеки ден 3 пъти по 2 хапчета . До колкото съм чувала ,този дискомфорт отшумява след 12-13 г с . Има ли сред вас някоя с  подобни оплаквания ?

# 434
Оххх космите …на мен ми се повиха  по корема 😁 . И пъпки на странни места .И болката ще си я търпя ,стига да знам че е нормална . След толкова ин витро опити искам само да се роди живо и здраво бебче

Аз съм с болки, тежест и гадене. Като цяло и акне ми излезе и косми ми пораснаха на места, където не подхождат на една дама 🤣

Но и съм с ендометриоза, както съм споменавала преди.

Та идеята ми е, при мен нищо ме е отшумяло, а съм 16та. Някъде бях чела във форума, в друга тема една истина - “майка не се става лесно”.

Цитат на: pattyK link=topic=1831486.msg50731601#msg50731601 date=1769029934[b
[/b]]

Общи условия

Активация на акаунт