Юлски бебчета 2026г.

• 13 707
  • 460
  •   1
Отговори
# 450
Аз взех два чифта дънки за бременни и 2  блузи за бременни . Дънките ги взех ,защото като седна някъде ,повечето  нормални ми стягат . Обувала съм ги два пъти ,малко са ми странни 😁 А и са ми широки . Иначе имам панталони от Зара с ластик и нося главно тях . Днес поръчах и от Oysho ,но нормални ,не  за бременни . Общо взето освен старите ми  дънките ,другите дрехи са ми Ок ,така че на този етап е това

Аз да ви кажа днес от Oysho си взех някой и друг клин, разтегаем на корема. И бях с едни дънки с висока талия. Ходихме и да хапнем. Като се прибрах и се огледах, много зле изглеждах с тези дънки и ми стягаха, а ми бяха леко големи, и си извадих панталона за бременни от първото дете. В 13+2 съм. Вие вече взехте ли си дрехи за бременни? Аз не смея да купувам нищо още.

# 451
Не съм взела, защото не съм излизала ,но вече всичко ми опъва, не че виждам корем, различен от преди, но всичко ми опъва. Вкъщи нося анцузите на моя мъж 😄

# 452
Аз съм качила няма и 1кг до сега, но имам коремче. Може би, защото ми е втора бременност. Всичките ми дънки са с висока талия и вече ми стягат. Не ми е комфортно на работа. Ще си поръчам дънки за бременни.

# 453
  • Варна
И аз нямам дрехи за бременни, но от моите нищо не ми става. Не знам за вас, но аз имам корем и определено ми личи. 16 г.с съм .
Смятам да заложа на чорапогащи и рокли, но още не съм се сдобила с такива .

# 454
Азсъм 13г.с. и ище от 8ма не ми ставаха моите дънки, т.е. некомфортно ги усещах на корем. Имам клиниве и едни дънки за бременни, та с рокли ги карам. Вчера устабових, че и анцузите не ми стават вече на котрма, освен един оголемен. Реално кг не съм капила, даже свалих в началото и още не съм хи върнала, ама ми е 3та бременност и корема си личи....

# 455
На мен ми личи главно вечер хаха. Явно след като съм хапвала. Иначе да ви кажа и дънките за бременни са ми широки, нормалните ми стягат. Май ще я карам на клинове за сега...
А за феталната да кажа, мен също ме викат в 14 гс отново. Правихме първата в 11+5 дни

# 456
На мен приятелка ми даде два чифта дънки за бременни, но все още си нося мойте като си поръчах един ластик от тему, с който ги закопчавам. Мисля да си взема 1-2 клина и с рокли ще го карам.

# 457
  • Варна
Блазе ви на тези, дето не сте качили кг. Аз съм вече +4 кг. На мен ми е трета бременност и с всяка съм качвала по около 20 кг. Хубавата новина е ,че съм висока и не ми личи и че после бързо ги свалям. Дано и сега стане така. Simple Smile

# 458
Аз съм качила близо 3кг в 15гс влизам днес. Бая въглехидрати, солети и бисквити изядох първия триместър, та ще видим как ще е. Не ми се виждат малко, особено като гледам как някои са +1кг само.

# 459
Аз съм качила около 1кг за 14+5, но даже днес един приятел каза 'че ми личи вече', което знаех, защото всичко ме стяга, но не осъзнавах, колко е ясно, пък ми е първа бременност...

# 460
Вкъщи нося анцузите на моя мъж 😄
Аз пробвах едни негови дънки с по-висока талия и ако сложа един колан, мисля ще е супер за по-натам. С предходната бременност залагах на негови тениски, сега съм го предупредила, че ще му заема част от гардероба - я риза, я пуловерче Blush

Общи условия

Активация на акаунт