Юлски бебчета 2026г.

• 14 708
  • 505
  •   3
Отговори
# 480
  • гр Шумен
Здравейте , късно ви намерих 🙂 То половината бременност мина , но ми беше нужно време да приема мисълта, че чакам 3 дете след две големи на 9 и 14 г. Едва на скоро започнах да се вълнувам и радвам. На 37 г съм  от Бургас, термина ми е за 10.07.

# 481
Здравейте , късно ви намерих 🙂 То половината бременност мина , но ми беше нужно време да приема мисълта, че чакам 3 дете след две големи на 9 и 14 г. Едва на скоро започнах да се вълнувам и радвам. На 37 г съм  от Бургас, термина ми е за 10.07.
Цветенце, честито и добре дошла! Колко е хубаво, тъкмо ще си имаш помощници!
Аз съм на 36 с малко момиченце на почти 2г., също от Бургас Simple Smile може пък да се засечем

# 482
Добре дошла и от мен, Цветенце! Blush

# 483
Добре дошла, Цветенце!

# 484
Момичета, сърбят ли ви гърдите? Grinning

# 485
Ако ви сърбят ,значи имат нужда от повече хидратация .Аз първо ползвах крем против  стрии ,а сега мажа цялото тяло само с олио против стрии
Момичета, сърбят ли ви гърдите? Grinning

# 486
Благодаря, ще пробвам. Все си мисля, че е още рано за крем против стрии, но може и да греша.

# 487
Цвете, добре дошла! Пожелавам ти прекрасна бременност!
С какво се мажете за стрии момичета ? И аз мисля , че е рано, но кожата ми и без това е суха и искам да я мажа с нещо, директно мисля да започна за стрии. Вечер коремът ми много се подува и като че ли усещам и някакво разтягане.
Излезе ми цитонамазката , втора група, с описана някаква възпалителна реакция. Докторката ме попита за изследване за хламидии и уреаплазми, които имам изследвани 2022 и са отрицателни. Микробиологията е чиста . Имате ли опит с такъв резултат. Следящата не е притеснена , но все пак се чудя.

# 488
Той се започва от деня в който разбереш ,че си бременна и поне 3 месеца след като родиш. И пак не означава ,че ще предпази от нещо Simple Smile  Аз ползвам Mustela Maternite Bio Олио против стрии
Благодаря, ще пробвам. Все си мисля, че е още рано за крем против стрии, но може и да греша.

# 489
С предишната ми бременност и аз ползвах Мустела и кокосово масло. Нямам нито една стрия. Но все пак бях на 26 хаха
Ами за цитонамазка, мисля, че 2 група е ок. Какви възпалителни промени показва по-точно?

# 490
Аз от бая време съм втора. Даже май само един път преди много години ми излезе първа група. Една приятелка ми беше казала, че втора е стандарт за жени, които водят полов живот.

# 491
Не каза, дори не съм видяла резултата. В е-здраве пише просто втора група. Тя на Вайбър ми написа, че имало възпалителна реакция. Като видя изследванията за уреаплазма и каза, че няма нищо притеснително и ще говорим на следващия преглед. Това е . Благодаря иначе , аз съм била винаги втора група, но тази реакция май само веднъж преди я имам като описание, преди една година. Тогава гинеколожката ми каза, че няма проблеми , било нормално.

# 492
Момичета ,преди 10 години в България след изследвания ми казаха ,че имам инсулинова резистентност . Изписаха ми лекарства ,от които буквално не можех да излезна от wc пих ги месец и се преместих да живея в Испания . Там още първата седмица след като се регистрирах при личен лекар и казах за проблема ,за да ми изписват медикаментите ,тя пусна изследвания и каза ,че абсолютно нищо ми няма . Да но сега правих ин витро в България ,тук стойностите са различни и според тях имам проблем . В 15 г с съм и вчера глюкозата ми беше 5,58 (тя е такава от много години ) АГ днес се обади и каза че иска обременяване с глюкоза ,заради съмнение за инсулинова резистентност . Е аз знам ,че в България се водя ,че имам и то от много години . Нищо не му казах сега ,ще изчакам срещата с него . Но аз направо не знам какво да правя . Пролетта ходих при ендокринолог в България ,тя каза че с тези стойности няма нужда от терапия . АГ обаче явно си мисли ,че заради бременността се е случило това и мога да развия гестационен диабет . Има ли някоя от вас с инсулинова резистентност и приема ли някакви медикаменти ? Как всъщност процедират в България при такива случаи ?

# 493
Аз имам ИР от години. Приемах глюкофаж преди да забременея, защото освен ИР имам и поликистоза и цикълът ми не идваше особено.. ендокриноложката ми обаче каза веднага при положителен тест да прекратя приема на лекарството, тъй като нямало достатъчно проучвания, че е безопасен за бременни. Аз го спрях веднага и единственото, което мога да направя е строга диета. Преди да започне гаденето бях много стриктна, ама после ядях предимно въглехидрати. Сега гаденето намаля и пак започнах нормално да ям. За сега следя всеки месец глюкозата, за да не стане гестационен диабет и трябва да направя обременяване по някое време.

Момичета ,преди 10 години в България след изследвания ми казаха ,че имам инсулинова резистентност . Изписаха ми лекарства ,от които буквално не можех да излезна от wc пих ги месец и се преместих да живея в Испания . Там още първата седмица след като се регистрирах при личен лекар и казах за проблема ,за да ми изписват медикаментите ,тя пусна изследвания и каза ,че абсолютно нищо ми няма . Да но сега правих ин витро в България ,тук стойностите са различни и според тях имам проблем . В 15 г с съм и вчера глюкозата ми беше 5,58 (тя е такава от много години ) АГ днес се обади и каза че иска обременяване с глюкоза ,заради съмнение за инсулинова резистентност . Е аз знам ,че в България се водя ,че имам и то от много години . Нищо не му казах сега ,ще изчакам срещата с него . Но аз направо не знам какво да правя . Пролетта ходих при ендокринолог в България ,тя каза че с тези стойности няма нужда от терапия . АГ обаче явно си мисли ,че заради бременността се е случило това и мога да развия гестационен диабет . Има ли някоя от вас с инсулинова резистентност и приема ли някакви медикаменти ? Как всъщност процедират в България при такива случаи ?

# 494
Маже се с крем на доктор Палмърс и върху него слагам squalene oil (използвам го и за лице и за гърди). Ще видим дали помага, но и за двете си направих проучване и има много позитивни коментари

Общи условия

Активация на акаунт