Юлски бебчета 2026г.

• 16 164
  • 543
  •   1
Отговори
# 540
Kaybo и аз съм по веднъж в месеца, а така ми се иска да е по-често… Сега ще вмъкна една фетална между двата ми прегледа, та ще станат по-нагъсто и много се радвам Grinning

# 541
Aз бях подведена от филмите и приятелките, че бременността е един прекрасен период за жената. Много съжалявам, че и вие преминавате през това, но мен такива коментари ме успокояват понеже аз съм ту с тъпи болки, ту ме пощипва нещо цял ден от ляво, на следващия от дясно.

Не се притеснявайте, според мен са нормални. Все пак тялото се променя, матката расте. Аз в момента пия но шпа и магнерот.

Момичета, днес цял ден ме тревожи нещо. Имам една нетипична болка може би на 2-3 пръста в ляво от пъпа, но в корема, а не повърхностно. И ти засилва, ту отслабва, като леко пулсираща. Не мога да го обясня много. Знам, че опъванията в напреднала седмица са нормални, аз съм в 15г.с., но те нали са по-ниско. И то това не е като скубещо опъване, а тъпа пулсираща болка. Вие имали ли сте подобни симптоми. Не знам да ходя ли на преглед, трябва ли, не трябва ли..

# 542
Здравейте, момичета.
Включвам се и аз плахо в групата.
Терминьт ми е за 19.07.
Имам прекрасно  момиченце на 5г., а сега чакаме живот и здраве нейното братче.
В момента сьм в 16 г.с., днес бях на преглед, бебчето си расте, тежи 160 грама по измервания на АГ. Да вметна, че това беше пьрвият  преглед с коремен ехограф, досега все беше вагинално.. това което обаче ме притесни е че докторьт каза, че плацентата е малко нисичко и шииката на матката била 2.5 см., не ми предписа нищо, каза ми да отида пак на 06.03 и да му напомня да ме види вагинално, за да измери отново шииката.
От това което прочетох направо се побьрквам и незнам какво да мисля, тьй като докторьт нито ми предписа нещо, нито ми каза да лежа, нито нищо, чувствам се много обьркана.
От Пловдив сьм и се следя при д-р Карагеоргиев.
Желая на всички ни лека бременност и живи и здрави бебчета по термин.

# 543
По принцип бебето е доста по-ниско от пъпа в момента, понеже е още малко. Според мен са червата или нещо в стомаха, но не е матката, понеже тя още не е достигнала това място. Все пак говорете в АГ, за да се успокоите.
Момичета, днес цял ден ме тревожи нещо. Имам една нетипична болка може би на 2-3 пръста в ляво от пъпа, но в корема, а не повърхностно. И ти засилва, ту отслабва, като леко пулсираща. Не мога да го обясня много. Знам, че опъванията в напреднала седмица са нормални, аз съм в 15г.с., но те нали са по-ниско. И то това не е като скубещо опъване, а тъпа пулсираща болка. Вие имали ли сте подобни симптоми. Не знам да ходя ли на преглед, трябва ли, не трябва ли..

Общи условия

Активация на акаунт