Юлски бебчета 2026г.

• 15 883
  • 529
  •   1
Отговори
# 525
Ами аз не знам дали е това, пък и съм с предна плацента и изобщо не би трябвало да усещам нещо, но ми случва да усещам едно треперене, все едно мускулен спазъм,  но в корема...не знам как да го опиша дори. Но не съм сигурна , че е това.

Такова от вчера усеща и мъжа ми.  Grinning (на неговия си корем)
Описва го както като пулсира око, но е точно някакво мускулче ниско на корема.
Много се смяхме снощи, че той има повече симптоми и от мен миличкия.

# 526
Аз моето го усещам от около седмица. Сега съм в 17+3, втора бременност ми е и знаех какво да очаквам като усещане. Много осезаемо се усеща като легна по гръб и си ме побутва. Ако си задържа ръката успявам да усетя и отвън. Моята девойка явно ще е гигант-ехографа ме изкарва в 20та седмица 😁

# 527
Следите ли си захарта ? Големия размер ,често говори за гестационен диабет . Може да не е това ,но все пак е добре да се изключи

Аз моето го усещам от около седмица. Сега съм в 17+3, втора бременност ми е и знаех какво да очаквам като усещане. Много осезаемо се усеща като легна по гръб и си ме побутва. Ако си задържа ръката успявам да усетя и отвън. Моята девойка явно ще е гигант-ехографа ме изкарва в 20та седмица 😁

# 528
Аз не знам по какви критерии точно са ехографите.. преди 10 дни докторката каза, че бебето било било 130 грама, а тогава бях 14 +нещо и където и да пишех, 130 го даваха за над 17+. Те са по някакви формули тези сметки, участва обиколка на глава, но другите променливи не ги знам... Grinning

# 529
Аз не знам по какви критерии точно са ехографите.. преди 10 дни докторката каза, че бебето било било 130 грама, а тогава бях 14 +нещо и където и да пишех, 130 го даваха за над 17+. Те са по някакви формули тези сметки, участва обиколка на глава, но другите променливи не ги знам... Grinning

Обиколка на глава, гръдна обиколка, дължина на бедрена кост и още нещо имаше. И нашия в 14 г.с беше толкова. Изкараха го около седмица и половина напред. Но ми казаха, че +/- 2 седмици не е от особено значение, стига органите му да се развиват добре. Вече така ако си върви напред и в по- късните седмици да, да се замислиш. Макар че и тогава пък казват, че не е много точно как ги мерят, понеже им става тясно и са свити. Чела съм из форумите и да жени, където са ги наплашили, че бебетата им са много големи, към 4 кг, а си се раждат 3,100-200. Много е относително.

Общи условия

Активация на акаунт