Юлски бебчета 2026г.

• 17 710
  • 597
  •   2
Отговори
# 570
Здравейте и от мен Simple Smile, малко късно се включвам, но преди 2 седмици разбрах и ми потвърдиха първа бременност, на 35г съм в 16г.с. Да добавя, че съм от Варна и бих се радвала да ме посъветвате за добър израждащ лекар тук, иначе се записах за проследяване при д-р.К. Желязкова Simple Smile
Здравей! Първа бременност ми е, така че не мога да говоря от опит, но всички хвалят д-р Г.Георгиев от АГ и д-р Казаков и д-р Димитрова от МД. Вече зависи на къде си се насочила и как върви бременността. Честито и добре дошла в клуба Hug

# 571
С първата бременност родих при д-р Георги Георгиев в Аг - страхотен лекар и човек. Каквото и да напиша за него ще е малко!
Той ме оперира заедно с д-р Липчев.

Сега се следя при жената на д-р Липчев, д-р Липчева. Та мисля живот и здрвве пак с техния екип да раждам Simple Smile

# 572
С първата бременност родих при д-р Георги Георгиев в Аг - страхотен лекар и човек. Каквото и да напиша за него ще е малко!

Сега се следя при жената на д-р Липчев, д-р Липчева. Та мисля живот и здрвве пак с техния екип да раждам Simple Smile

И аз съм при д-р р Липчева! Доволна съм, обстойни прегледи, обяснява всичко. Интересно ми е като дойде ред да се ориентирам за раждане дали ще ме насочи към АГ или ще ми каже, където реша. Кога ти беше първата бременност и какво е дереджето в АГ? Чувам, че било мизерничко, дори във ВИП стаите им- ти с какво впечатление остана?

# 573
Благодаря за отзивите момичета, тъкмо днес ми похвалиха д-р Нина Хаясединова от АГ Варна, не бях чувала за нея, засега 1во място по похвали държи д-р Георгиев

# 574
Момичета, аз днес влизам в 16г.с. и от 3-4 дни мога да кажа със сигурност, че усещам бебето. Втора бременност ми е, чакам момиченце. В 15+3 лекарката спомена, че е страшно палаво, постоянно се движи. Все пак ми е леко странно да го усещам толкова рано. Вие кога ги усетихте за пръв път, ако вече сте?

# 575
Аз съм в 17 г с и нищо не усещам 🙁

Момичета, аз днес влизам в 16г.с. и от 3-4 дни мога да кажа със сигурност, че усещам бебето. Втора бременност ми е, чакам момиченце. В 15+3 лекарката спомена, че е страшно палаво, постоянно се движи. Все пак ми е леко странно да го усещам толкова рано. Вие кога ги усетихте за пръв път, ако вече сте?

# 576
  • Варна
И аз смятам, дори съм сигурна ,че го усещам . 18 г.с съм и ми е трета бременност .

# 577

Щом е палаво и ти е второ е нормално да го усещаш по- рано мисля. Аз моя юнак го усетих за първи път в 16+1 мисля и от 16+3 го усещам почти всеки ден!

Аз съм в 17 г с и нищо не усещам 🙁

Не се тревожи! За първа бременност и толкова рано едно, че трудно се различават (малко като плаващи газове е едно такова), второ зависи плода на къде е завъртян (ако е с крачета нагоре или ако рита навътре към гърба не се усеща), трето може и коремната ти стена да е по- плътна. Моя доктор ми каза до 20 седмица хич да не се ослушвам, така че споко!

# 578
Нирмално е втора бременност да се усеща по-рано. На мен ми е 3та и от 12 го усещам, но рядко. В петък (15+1) бяхме на лекар и по време на прегледа в напалото доата се движеше и го усещах, дикторката също отбеляза, че й бяга и св гониханизвестно време. После заспа и се кротна. Вчера вечерта 3 пъти си го усетих ясно и отчетливо с побутване, това му беше за пръв път. Иначе до сега се усещаше като бълбъкане, все едно мехурче те гъделичка.

# 579

И аз съм при д-р р Липчева! Доволна съм, обстойни прегледи, обяснява всичко. Интересно ми е като дойде ред да се ориентирам за раждане дали ще ме насочи към АГ или ще ми каже, където реша. Кога ти беше първата бременност и какво е дереджето в АГ? Чувам, че било мизерничко, дори във ВИП стаите им- ти с какво впечатление остана?

Ехее, какво съвпадение! Аз никога не бях ходила при нея. Моя приятелка ми я препоръча и така. Само ми е странно как ни пускат изследвания и ние нямаме достъп до тях. Но май доста АГ практики така работят като чувам от познати.
Ами аз раждах секцио 2019. Бях на 6 етаж, нямам кой знае какъв спомен. Беше нормално всякаш. Но аз просто много исках да родя при доктор Георгиев и заради това се насочих към АГ.
Първата бременност се следях при друга АГ.

# 580
Ако имате регистрация в е-здраве, може да си следите резултатите от изследванията които ни назначават, случайно го установих .

# 581
Ако имате регистрация в е-здраве, може да си следите резултатите от изследванията които ни назначават, случайно го установих .

Пробвах се ама ми иска да сканирам някакъв код, който нямам или ел.подпис - също нямам 😕

# 582

Само че излизат малко избирателно и / или със забавяне. Удобно е, но не може да се разчита на 100%.

# 583
Изтеглете си приложението Евротръст. Дава възможност за няколко безплатни електронни подписа. Много мои познати (вкл. И аз) направихме така регистрация за е-здраве Simple Smile лесно е! А и не се знае къде ще потрябва отново ел.подпис Simple Smile

# 584
Благодаря за информацията . Направих ел подпис и влезнах ,но не излизат всички изследвания ….

Изтеглете си приложението Евротръст. Дава възможност за няколко безплатни електронни подписа. Много мои познати (вкл. И аз) направихме така регистрация за е-здраве Simple Smile лесно е! А и не се знае къде ще потрябва отново ел.подпис Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт