Къде в Пловдив??? - 111

• 16 360
  • 439
  •   2
Отговори
# 60
  • Пловдив
Има, да.

# 61
От къде мога да намеря късметчета, такива които предлагат в заведенията или изобщо късметчета от  някой магазин?
 В Пловдив не съм виждала. Купих късметчета от верига магазини "Фантастико" в София - на касите се предлагат. В Пловдив предстои откриване на "Фантастико".

# 62
  • Пловдив
От къде мога да намеря късметчета, такива които предлагат в заведенията или изобщо късметчета от  някой магазин?
А хартиени формички за мъфини, дали има в Пепко?
И двете купувам от т.нар. "Магазин за 1 лев" - Астарго се казва. Имат верига обекти в града.

# 63
В момента, УниКредит искат произход на средствата за внасяне на суми над 1000лв.
А в един сутрешен блок казаха, че в Пощата ще искат лична карта за суми над 1000лв.

# 64
И какво като искат?
Всяка банка може да иска, пишеш си какви са средствата. Заплата, лични спестявания, наем. Нищо страшно няма.

# 65
  • Пловдив
В момента, УниКредит искат произход на средствата за внасяне на суми над 1000лв.
А в един сутрешен блок казаха, че в Пощата ще искат лична карта за суми над 1000лв.
Ако ги внеса на банкомат, как ще ми поискат произход на парите.
и то за 1000 лв.

# 66
А хартиени формички за мъфини, дали има в Пепко?
И двете купувам от т.нар. "Магазин за 1 лев" - Астарго се казва. Имат верига обекти в града.
А къде по- точно се намира тази верига магазини.

# 67
  • Пловдив
Doroty3,
Мислех,че има и в Кючука, но сега проверих- оказа се, че са само два магазина в Тракия- до бирария Йегерхоф и срещу училище Матевски

# 68
  • Пловдив
Астарго има и на "П.Д.Петков", под единия блок преди кръговото на училище "Душо Хаджидеков"

# 69
И в Смирненски има магазин на Астарго на ул. "Йордан Гавазов".

# 70
  • Пловдив
Бях сигурна,че и другаде съм виждала!!!!
А ми показа само Астарго магазините,в които така или иначе пазарувам.

# 71
Имат и сайт Астарго (не знам доколко е функциониращ) - там пише 15+ магазини в Пловдив...Аз преди няколко години търсех машинка за сарми и ми я показа налична в сайта. Минах през близкия магазин и се оказа, че наистина имат.😂
На "Скопие" също съм чела в темата, че имат магазин - не знам дали е споменат по-нагоре.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 21:53 от dolce miele

# 72
  • Пловдив
Много добре заредени са Астарго.
Последно там видях коледни сувенири с етикет "In house". Магазин с това име има под новопостроена кооперация на "Шести септември" между Шел и началото на моста на Адата. Голям изглежда,но от там минавам все транзит и не съм спирала и влизала.
www.inhousebg.com

# 73
InHouse е страхотно зареден, има от пиле мляко като домашни потреби, канцеларски и ученически материали и пособия и пр.

# 74
Сайта на InHouse го разглеждах преди няколко седмици и видях много хубави глинени съдове. В магазина дали има красиви. Мислих си да ходя, но още не съм стигнала до там.

Общи условия

Активация на акаунт