Къде в Пловдив??? - 111

• 16 567
  • 440
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Момичета, дали на тракийския Лидл до парка се плаща, ако нощува кола там? Скоро сложиха бариера, но няма машинка за плащане Thinking

# 76
Може би през септември бях там за последно, имаше хубава керамика, въпреки че не съм заглеждала точно нея.

# 77
В момента, УниКредит искат произход на средствата за внасяне на суми над 1000лв.
А в един сутрешен блок казаха, че в Пощата ще искат лична карта за суми над 1000лв.
Ако ги внеса на банкомат, как ще ми поискат произход на парите.
и то за 1000 лв.
О, направили са вече настройка и излиза като задължителна стъпка при внасянето Simple Smile

# 78
  • Пазарджик
Къде точно се намира ''Малката Капълъ чаршия " в Изгрев?Четох,че продавали евтини,но качествени пердета от Турция.

# 79
Къде да намеря хубави джинджифилови бисквити и други коледни сладки?

# 80
Къде точно се намира ''Малката Капълъ чаршия " в Изгрев?Четох,че продавали евтини,но качествени пердета от Турция.
Пердета има няколко магазина по ул. Храбрец, както и магазини за килими.

# 81
  • Пловдив
Къде около дома за стари хора Св.Василий имало магазин за бижута? Търся перли и сребро. Искам да разгледам нещо по-различно от това,което разгледах във Форума в Тракия.

# 82
  • Пловдив
Мисля, че магазинът за бижута е срещу старческия дом, на самия булевард.
Inhouse - пълно разочарование, пълно е с боклуци.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 09:14 от dundi73

# 83
  • Пловдив
Къде около дома за стари хора Св.Василий имало магазин за бижута? Търся перли и сребро. Искам да разгледам нещо по-различно от това,което разгледах във Форума в Тракия.
Sara trade се казва магазина, не знам имат ли перли, но имат сайт и можете да проверите.

# 84
В момента, УниКредит искат произход на средствата за внасяне на суми над 1000лв.
А в един сутрешен блок казаха, че в Пощата ще искат лична карта за суми над 1000лв.
Ако ги внеса на банкомат, как ще ми поискат произход на парите.
и то за 1000 лв.
Когато внесеш желаната сума на депозитния банкомат, преди потвърждението му, изскача екран, на който трябва кликнеш откъде са ти парите. Ако откажеш, не приема депозита. Опции "спестявания" и "подарък" нямаше Simple Smile

# 85
  • Пловдив

Като фен на перлите, бих ти препоръчала да разгледаш https://roje.bg/category/yuno-pearls?page=1. Почти всичко го има налично в двата им магазина на Главната.
Магазинът, за който питаш, вероятно е Сара трейд.

# 86
Сара Трейд имат бижута с перли, както и със скъпоценни камъни. Локацията излиза в Гугъл карти. Само перли нанизи не съм виждала. Иначе култивирани перли, различен диаметър на наниз съм взимала от ЕмАрт. Миналата година преместиха магазина си надолу по ул. Скайлер, на мястото на спортния магазин.

# 87
  • Пловдив
Аз снощи внесох 2000лв на банкомат на ОББ и не ми е искало никакъв произход на парите.

# 88
  • Пазарджик
Пердета има няколко магазина по ул. Храбрец, както и магазини за килими.
Работят ли в събота и неделя или са само през седмицата? Не съм от Пловдив и затова се интересувам.

# 89
Минава ли се на гарата? Ако се кача на 16 ще спре ли там?

Общи условия

Активация на акаунт