Къде в Пловдив??? - 111

• 16 717
  • 445
  •   4
Отговори
# 90
Sano maxima прах открива ли се в Лекси-тата?

# 91
На Капитан Райчо съм виждала в магазина.
Дано не бъркам, но този с бебето на пакета съм сигурна, че съм го виждала.
Омекотители има със сигурност щом зареждат тях, ще има и прах.

# 92
Минава ли се на гарата? Ако се кача на 16 ще спре ли там?
По бул. Руски се минава. Васил Априлов е затворен. Качвай се

# 93
И май няма изгледи да го отворят скоро...😅
Както и ремонтът на ул. "Генерал Колев" изобщо не го виждам как ще приключи до края на месеца...🙄😆

# 94
Ще приключи в края на месеца, без за уточняват кой месец обаче Mr. Green

# 95
Да, сигурно.🤭 Някъде бяха уточнили обаче до края на декември- още тогава не им повярвах. В тази връзка - днес сме за пореден път без вода...😅

# 96
И при нас беше с ниско налягане, но се оправи.

# 97
На сайта на ВиК за ул. "Ген. Колев" пише "до преключване на ремонтна дейност"...😅 В Тракия за около блок 13 също пишеше нещо.

# 98
Добро утро! В този сезон перат ли се тапицерии на коли ? Съхнат ли изобщо ? Къде в Пловдив се извършват такива услуги и приблизителна цена,ако сте прали.
Благодаря!

# 99
  • Пловдив
Зад Илиянци има ли складове предлагащи дантелени пердета на метър, не готови ушити и не мостри за поръчка ?

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 09:15 от SINEOCKA_D

# 100
  • Пловдив
Перем си сами колите, но според мен цената няма да е под 100лв.
В това време аз не бих рискувала, дори и при висок клас техника остава някакъв процент влага.

# 101
Здравейте, след около два месеца предстои рожденият ден на детето ни(3г).
Къде празнувате рождените дни на децата около тази възраст?
Откакто се е родил все сме си вкъщи, но много ще се радва да присъстват няколко приятелчета, а вкъщи не е опция.

# 102
  • Пловдив
Някъде из Пловдив да продават благотворително календари за 2026, където сумата 100% да е за каузата?

# 103
Зад Илиянци има ли складове предлагащи дантелени пердета на метър, не готови ушити и не мостри за поръчка ?
Не мисля, че някъде из Търговиите на Брезовско има такъв магазин. По спомен зад Халите, в магазина в който продават възглавници, калъфки, покривки.... съм виждала топове с плат за тънки пердета.

# 104
От страничката на ДБМ,,Скъпи приятели,
Заповядайте на традиционния Коледен базар на ДБМ Пловдив, който ще се проведе на 12, 13 и 14 декември на входа на ресторант Asado Plovdiv - PARK MAXX Retail Park  и  на 14 декември в  Plovdiv Plaza MOL
Ще се радваме за поредна година да ни подкрепите и да подпомогнете нашите каузи!,,

Общи условия

Активация на акаунт