Къде в Пловдив??? - 111

• 17 082
  • 453
  •   1
Отговори
# 165
Моят въпрос е по-странен, но не знам къде и кой да попитам.
Знае ли някой къде мога да предам специфични лекарства и витамини, които са в срок на годност и не са отваряни? Идеята ми е да се ползват.

ЛЛ може да ги вземе.

# 166
Долче Мела тази година избиха рибата с цените. Вярно, че са им много добри нещата, ама 75 лв за кг меденки😡!

# 167
Здравейте, моля за препоръки за добър обущар на центъра или в близост до него.
чичо Митко
На кръстовището на "Кръстьо Пастухов" и "Цанко Дюстабанов" оглеждаш се - има табела за обущар във вътр.двор на кооперацията. Влизаш през безистена. Няма как да се объркаш!
Не работи събота и неделя обаче.
И още един съм ползвала, но от чичо Митко съм ползвала по-често. Другият е в дъното на паркинга на Медикус Алфа до Градската градина.
Благодаря Ви! Случайно да имате телефон за връзка с него или работно време?

# 168
  • Пловдив
Malinakupina,
Понеделник -петък до 17:30.
Нямам негов телефон.
Но последно бях изумена как ми се скъса каишка на сандали на работа. Иначе ест.кожа Lasocki. Минах ей,така в движение,със скъсания сандал. Дозаши ми парче на машина,лепи, ши на ръка. За 10 Мин си тръгнах пак със сандала. 7 лв.
Ципове на чанти ми е сменял. Подметка на ботуши ми е шил...

# 169
Здравейте!
Знаете ли кулинарен магазин или кетъринг фирма, които все още приемат поръчки за сарми за Коледа?

# 170
Аз да попитам, някой има ли опит с фирма с термокамера? Няма да търсим теч, издирваме от къде и на каква дълбочина минават тръбите на канализацията в къща, със септична яма.

# 171
Здравейте!
Спешно търся хладилен техник в района на Смирненски и Прослав!
Трябва ми човек, който има възможност да се отзове бързо!
Благодаря предварително!

# 172
Здравейте!
Спешно търся хладилен техник в района на Смирненски и Прослав!
Трябва ми човек, който има възможност да се отзове бързо!
Благодаря предварително!
Тук се препоръчва хладилен техник
https://bg-mam.ma/p/1471462/45384996

# 173
Имам събрани около 10 000 точки в лукойл , което се равняна на 100 лв , които мога да изхарча в бензинонстанцийте им . Преди в тази на СПС в тракия имаше едни маркови парфюми , но миналата седмица като ходих ги нямаше .
Някой има ли идея дали има останали такива в някои от бензинонстацийте им в града .

# 174
  • Пловдив
Някой с препоръка за тапицер? Ще подменям скъсана кожа на масажно легло.

# 175
Тапицер има в Капана. Улицата, която излиза на бул. Шести септември, през колонадата под дългия блок, срещу Чифте баня.

# 176
  • Майничка
Тапицер има в Капана. Улицата, която излиза на бул. Шести септември, през колонадата под дългия блок, срещу Чифте баня.
До "Стария Пловдив".

П.П. Преди малко минах оттам - вече го няма, къщата е съборена.
За друг се сещам само откъм двора на "Малкия принц", на ъгъла на "Борислав" и "Граф Игнатиев", в една съборетина до новата кооперация.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 20:49 от gargamela

# 177
Тапицерът до Стария Пловдив е преместен в съседна уличка- идвайки от Халите,когато Стария Пловдив Ви се пада отдясно,продължавате напред и завивате първата вляво. След двайсетина метра отляво е една широка витрина ,мисля мебели имаше. Преди година ходих,може да не са съвсем точни обясненията,но още тогава не беше на стария адрес. Съседите са услужливи,те ме упътиха.

# 178
Къде има магазин за шапки-Тракия или центъра?

# 179
  • Пловдив
Къде има магазин за шапки-Тракия или центъра?
Веднага се сещам в центъра на "Антим първи", като тръгнеш от Джумаята, двата магазина един до друг вдясно.
Също така, до Общината след аптеката 36,6 на ъгъла.

Общи условия

Активация на акаунт