Къде в Пловдив??? - 111

• 16 495
  • 440
  •   3
Отговори
# 405
От къде мога да взема монетник (или както се казва нещото, в което слагат центовете в магазините) Близо до нас има книжна борса, но са затворени да края на месеца. В Лекси дали ще има? Търся нещо на пешеходно разстояние от 2ро ДКЦ. Една възрастна жена ме помоли да ѝ намеря.

# 406
  • Майничка
Офис 1 на "Данаил Николаев".

# 407
Моите сметки към ЕВН, които винаги са излизали на 01 ги получих на 02. Само Кулбокс се забавиха с една седмица.

Наистина ли Розмарино е с нов собственик? Не съм ходила скоро и тези дни мислехме да го посетим. Жалко, ако са развалили качеството.

С нов са, да. Направиха много хубав ремонт. Менюто е запазено с леко повишени цени( но приемливо). Смениха тестото на пиците, за съжаление и понякога има един шеф, който е влюбен в зехтина и буквално трябва да си излееш зехтина от чинията, за да започнеш да се храниш. Но въпреки тези забележки, за мен пак си остава топ италиански ресторант с храна, най-близка до тази в Италия.

# 408
Къде в центъра има поправка на ципове?

# 409
Мен малко ме смущават сметките от ЕВН Топлофикация. Колкото ноемврийските, но в евро. Не беше чак толкова студен декември, а консумацията е същата реално.

Orhideq94, точно на светофара преди сградата на НАП, ако идваш от Кукленско шосе има книжарница. Те са ми подготвяли преди време декларации, които се подават на магнитен носител, защото са за цяла година.

# 410
Момичета, имам нужда от майстор, който може да оправи ролетна щора (ролетна врата на тераса), на която се скъса въжето и сега е паднала до долу, и не функционира (на ръка я навиваме с детето, да се вдигне до горе, че да си взема нещо, което ми е на терасата...)
Един ме отсвири, защото съм му била далеч (в Прослав), друг ме отсвири, защото щорите ми не били нови (?!?).

# 411
Здравейте, къде могат да се купят пликчета за пакетиране на стотинки.
Имахме от тези самозалепващите, бяха ни подарени, свършиха ни.

# 412
  • Пловдив
такива пликчета съм купувала от магазинчетата тип 1 лев.

# 413
Момичета, имам нужда от майстор, който може да оправи ролетна щора (ролетна врата на тераса), на която се скъса въжето и сега е паднала до долу, и не функционира (на ръка я навиваме с детето, да се вдигне до горе, че да си взема нещо, което ми е на терасата...)
Един ме отсвири, защото съм му била далеч (в Прослав), друг ме отсвири, защото щорите ми не били нови (?!?).

Давам ти номер на един майстор с уточнението, че съм го викала последно преди 2-3 години и моите щори са електрически. Ако искаш пробвай.

088 891 0400 Недялко

# 414
Някой има ли представа дали има такса за обмяна на левове за хора, които не са клиенти на банката в Пощенска банка до Кауфланд на "Пещерско шосе"? А в ЦКБ на ул. "Царевец"?🤔

# 415
  • Пловдив
Някой има ли представа дали има такса за обмяна на левове за хора, които не са клиенти на банката в Пощенска банка до Кауфланд на "Пещерско шосе"? А в ЦКБ на ул. "Царевец"?🤔

Не може да има такси. Не е законно.

# 416

Последно слагах в едни пликове за сандвичи (с пластмасово като цип) купени от Джъмбо.  Понеже се оказаха малки за сандвичите и останаха, сега ги използвах. Нямах проблеми в банката.

# 417
Няма значение кой клон на банката е. В ЦКБ нямат със сигурност такса за обмяна на левове независимо дали си клиент на банката. Онзи ден ги питах. И в Пощенска би трябвало да няма (по закон).

# 418
То по закон уж не трябва да има такси, ако не си клиент на банката, но дали е така и на практика...🤔
В пликове с цип слагам и аз монетите, купувани са от магазинче тип 1 лев и има различни размери.

# 419
  • Пловдив
dolce miele, няма как да ти вземат такса. Ако се случи нещо подобно, викаш управител на клона. Но след толкова говорене по всички медии и санкции, които могат да им бъдат наложени, силно се съмнявам, че някоя банка ще си позволи да взима такси.

Общи условия

Активация на акаунт