От година и нещо живеем заедно с мъжа ми, (и двамата имаме предишни бракове с по 2 деца) бременна съм в 8ми месец и от 1нмесец на сам нещата много взеха да куцат между нас. Въпреки че не излизам (само до кварталния магазин) готвя, чистя.. т.н. гледам двете му деца човека започна да се държи студено, дръпнато, започна да ме заплашва с бой, (търпя психически много рядко физически тормоз) псува ме, гледаме все едно си представя как ме убива. Опитвам се да се държа добре с него но всеки път като си отворя устата за нещо той започва да вика. Пробвала съм и да си мълча и това не става. Седнах да говоря с него като човек да го питам защо се държи така и какво е станало, какво грешно съм направила но избухва щом ми чие гласа. Остваих го но ми беше обещал че нещата ще се променят че няма да се държи така и вярно беше държеше се добре няколко месеца се минаха и той пак се върна към същия начин на държане. Проблема ми е че не мога да гледам децата му щом той не иска моето дете и това му го обясних като човек но той не разбрира от дума. Не знам какво да правя, от както съм с него родителите ми не искат да чуват за мен а роднините ми зарварят телефона..