🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 906
  • 471
  •   1
Отговори
# 120
Явно е за преживяването и хонорара, така бива, все тая как се е представил.
Не знаех, че има малки деца.

# 121
  • Stockholm
Абе че си изкараха як купон, изкараха си Joy Бачето пък даже разправяше в началото, че е влязъл, за да си почине Joy А то цяла организирана схема излезе. И в двата случая е крайно неуважително към зрителя. Това е за тези, които го величаят колко блестящо се е справил.

# 122
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
За мен не Бачорски беше силен, умен и добър предател. Просто другите бяха много слаби, неподготвени, тотално незапознати с играта и концепцията на шоуто. И затова накрая се получи "в царството на слепите и едноокия е цар". Стискам палци за Коджабашев и си чакам вече втори сезон.

# 123
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами аз вече обясних,че няма логика при 2 предатели да рикрютват нов един епизод преди края и те там всички би трябвало да го знаят.
Следователно предателя е само един - Бачорски и затова Ева и Коджабашев натискат да го гонят,за да останат 4-ма Праведни и да умуват после колко човека да делят парите.

Както вървят нещата Глория и Петканов са решени само те да вземат наградния фон,откъдето и раздразнението на Ева и думите й,че досега са играли заедно,а Глория й е забила нож в гърба на края.

Разбира се,Бачорски вече е бита карта,затова той не е в ничий сметки,освен евентуално в тези на Глория и Петканов да им помогне с неговия глас да махната Коджабашев,после Ева, после самия Бачо си заминава и воала. Влюбените са печелившите.

Наистина не разбирам какви други сценарии ви се въртят в ума,защото то такива няма.Гло и Петкан няма да допуснат.

Вие само с гаджето ли искате да делите парите,или с още 2-ма ? Simple Smile

# 124
След като двама не се появиха на закуска след нощта в която нямаше да има убийство, всички са наясно, че предателят е  бил само един и е убил двамата след ултиматуми. Това което няма как да знаят е дали е отправил трети който да е бил приет, от тяхната гледна точка това е най-вероятно, вече опитвах да обяснявам защо

# 125
Аз допускам хипотезата Глория да не успее да се довери напълно на Дани Петканов. Доста волатилна и емоционална е. Върти ми се нещо от сорта на..

На масата - равенство първия вот, на втория махат Ева. После си тръгва Бачорски. След това Георги и Глория решават да не рискуват и пускат Дани Петканов по пързалката.

# 126
  • Ню Йорк
За мен не Бачорски беше силен, умен и добър предател. Просто другите бяха много слаби, неподготвени, тотално незапознати с играта и концепцията на шоуто. И затова накрая се получи "в царството на слепите и едноокия е цар". Стискам палци за Коджабашев и си чакам вече втори сезон.

Бачорски си играе играта перфектно. Абсолютно сте права - другите са смотани.

# 127
Едва снощи успях да изгледам епизода и да изчета темите (старата и новата). Едва се опазих от спойлери, но успях, и си изгледах епизода с кеф, а после и ви четох до нощите Smiley

Много страсти - и на екрана, и в темите Smiley
Аз съм съгласна с това, че става въпрос за САМО ИГРА, и че ролите в играта нямат нищо общо с реалния живот. Затова и героичните пози на Владо, Венци Венц и Ева, как не са предатели, са ми по-скоро смешни, отколкото убедителни. Когато влизаш в игра, хипотезата е че можеш да се окажеш във всякаква роля. Как щяха да реагират, ако Владо Карамазов ги беше посочил на първата маса? Щяха да си тръгнат преди да са играли? Или са имали изначално условие, да не са предатели? Несериозно е.

Ева е тъпо, тъпо, много тъпо парче. Бачорски много правилно я определи като "комунист" - праволинейна, твърдоглава, шумна и нападателна. Това, да се разберяли като майки с деца, беше толкова ниска топка, радвам се, че всички в колата реагираха негативно.
Такива хора за мен нямат място на финала. През цялата игра не знаеше къде се намира, присламчваше се към силните на деня, и си беше в някакъв свой филм. Много ще съм разочарована ако не отпадне.

При така стеклите се обстоятелства, предпочитам да спечелят Глория и Петканов, или Глория, Петканов и Коджабашев. Както и да се развие финала, все ще съм доволна, стига Ева да отпадне преди това.

# 128
Да се разпиша преди гранде финалето Wink
Благодаря за темата!

Искам да спечели Глория, за мен го заслужава, ясбо е, че няма да е само тя, който и да е с нея, съм ок. Е, повече предпочитам да е Жорката. Много, ама много искам да стане някой туист на финала и да ни увиснат ченетата, но при тази конфигурация и като се има предвид, че Бачорски е разкрит, едва ли.

# 129
  • София
Гледах Мирелка в Надкаст и съм склонна да й вярвам. Четейки коментариите в подкаста, повечето реакции показват, че масово зрителите си създават един образ, клишират го и не са отворени за друго мнение, което доказва и нейната теза, че никой не я е вземал сериозно и не е обръщал внимание на нейното мнение, след което тя се е "снишила" и се е присламчила към Владо Николов и Мая.Wink
Скрит текст:
Не знам само защо Мая я недолюбва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
  • София
Сериозно и на шега (поотделно).
Както преди почти всеки реалити ТВ финал, тук се написа многотомен психо-трилър какво е било, защо и как ще стане. Можехме да създадем един Мама-Bet (има грамотни с финанси и закони хора сред нас) - или нещо за целта - и да съберем от истинско залагане сума за някой дом за деца в нужда или каквото изберем... (Предполагам, че няма как да стане - а нашите пишман Бет-тарикати - за разлика от чужди компании - тъй и не се сещат, че и в ТВ форматите има хляб.)

Аз пък потърсих в Гуг сред хрониките откакто има човечество (в картинки без ИИ), какво може да се случи на самото Гранде Финале довечера...
Скрит текст:
Ето какво си мислеше Капо ди Тути Злодеи, асасин Бъч, само до преди няколко епизода:

Отстраниха ги (за зрителите - ужасно късно), но някои от интериорните стратези (наричани в един сарХраст - тъпи цивилки) бая време се гласяха за нещо такова... (от л. на д.: ВлН, палеотренер-хуманоид; неостър на квадрат ВВ; АС, авторска колонка в пещерния сайт "Животът е игра"; най-в дясно - череп, според вида му - вероятно на най-ранния отстранен от масата)

Вариант от вариантите: след като убиха/изгониха Ева и Лорд Бъч, Гло се замисли защо The One with many Faces играе по нейната свирка и дали той не знае, че врагът спи в нейното легло. Пращат и Петкан с нощния "мазен влак" (Мери знае пък какво е това) за София. И... в кадъра влиза Карамазов с плик и пожарогасител. Но Лицата се изправя и с ръка на сърцето казва: Аз се отказвам! Няма значение какъв е бил Петкан в Играта. Той не беше ни праведен, ни предател, той просто беше фикусът в кашпата до входа. Но в живота той е гаджето на Гло. Да не бъркаме Играта с Живота. Гло има защо и с кого да дели. Пък аз... като отделя на всичките 100 лица, няма никакъв смисъл.

Преди до потекат финалните надписи, виждаме Кака Гло край огъня замислена.

Колко благородно - мълвеше в захлас тя, - май трябваше и тримата да спечелим, в един форум щяха да ни ръкопляскат...

Техникът от "Звук на терен" наведе микрофона почти до лицето на момичето, да чуят зрителите добре, че моралът в игрите може да бъде пренесен и в живота. Умиление бе изписано на лицето му и като метафора зад него слънцето изгряваше...

Гло нарами бремето на славата и победата и пое към гарата с надежда, че Петкан още не е заминал. (Не беше; машината пак се бе самозапалила.)

По диваните пред екраните, драгите зрители не знаеха на кой свят са; настроенията бяха различни, одобрението преобладаваше.

И надеждата, че ще има нов сезон. Без випове и фикуси.

# 131
  • Stockholm
Сериозно и на шега (поотделно).
Както преди почти всеки реалити ТВ финал, тук се написа многотомен психо-трилър какво е било, защо и как ще стане. Можехме да създадем един Мама-Bet (има грамотни с финанси и закони хора сред нас) - или нещо за целта - и да съберем от истинско залагане сума за някой дом за деца в нужда или каквото изберем... (Предполагам, че няма как да стане - а нашите пишман Бет-тарикати - за разлика от чужди компании - тъй и не се сещат, че и в ТВ форматите има хляб.)

Аз пък потърсих в Гуг сред хрониките откакто има човечество (в картинки без ИИ), какво може да се случи на самото Гранде Финале довечера...
Скрит текст:
Ето какво си мислеше Капо ди Тути Злодеи, асасин Бъч, само до преди няколко епизода:

Отстраниха ги (за зрителите - ужасно късно), но някои от интериорните стратези (наричани в един сарХраст - тъпи цивилки) бая време се гласяха за нещо такова... (от л. на д.: ВлН, палеотренер-хуманоид; неостър на квадрат ВВ; АС, авторска колонка в пещерния сайт "Животът е игра"; най-в дясно - череп, според вида му - вероятно на най-ранния отстранен от масата)

Вариант от вариантите: след като убиха/изгониха Ева и Лорд Бъч, Гло се замисли защо The One with many Faces играе по нейната свирка и дали той не знае, че врагът спи в нейното легло. Пращат и Петкан с нощния "мазен влак" (Мери знае пък какво е това) за София. И... в кадъра влиза Карамазов с плик и пожарогасител. Но Лицата се изправя и с ръка на сърцето казва: Аз се отказвам! Няма значение какъв е бил Петкан в Играта. Той не беше ни праведен, ни предател, той просто беше фикусът в кашпата до входа. Но в живота той е гаджето на Гло. Да не бъркаме Играта с Живота. Гло има защо и с кого да дели. Пък аз... като отделя на всичките 100 лица, няма никакъв смисъл.

Преди до потекат финалните надписи, виждаме Кака Гло край огъня замислена.

Колко благородно - мълвеше в захлас тя, - май трябваше и тримата да спечелим, в един форум щяха да ни ръкопляскат...

Техникът от "Звук на терен" наведе микрофона почти до лицето на момичето, да чуят зрителите добре, че моралът в игрите може да бъде пренесен и в живота. Умиление бе изписано на лицето му и като метафора зад него слънцето изгряваше...

Гло нарами бремето на славата и победата и пое към гарата с надежда, че Петкан още не е заминал. (Не беше; машината пак се бе самозапалила.)

По диваните пред екраните, драгите зрители не знаеха на кой свят са; настроенията бяха различни, одобрението преобладаваше.

И надеждата, че ще има нов сезон. Без випове и фикуси.

JoyJoyJoy Страхотно!

# 132
Много, ама много искам да стане някой туист на финала и да ни увиснат ченетата...
Хаха, искам да застане някой татуист на финала!
Grinning

# 133
Чухте ли клюката, че Бачо ще играе с Георги и ще прецака, Гло и Петкан.

# 134
  • Другата България
Чухте ли клюката, че Бачо ще играе с Георги и ще прецака, Гло и Петкан.
Клюки не ме интересуват, но ако това стане, то аз вероятно ще съм най-доволния зрител на формата. Blush
Но нито го вярвам, нито си го представям.

Общи условия

Активация на акаунт