🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 1 837
  • 46
  •   3
Отговори
# 30
Да, аз също си мисля, че все пак имат някаква обща представа кои да са предателите, но окончателното решение се взима в последствие.
Все пак никой не знаеше кои ще са тримата изгонени в първия епизод. И все си мисля, че ако Оля беше останала, щеше да е Предател.

# 31
И аз отначало помислих че е противоречие между това всички да вярват че има втори предател и Глория и Петкан да елиминират останалите от алчност, но всъщност едното не отрича другото, може хем да са алчни хем единственият сигурен начин да вземат изобщо някакви пари е да отстранят останалите.
Виждам че болшинството желаят първо да бъде елиминирана Ева а да спечелят Глория и Георги (евентуално и Петкан), но първото е глупаво, второто - нереално. Глупаво защото няма сигурен начин да отсранят Ева - гласовете ще са 3:3 (няма начин след подарената кама Георги да се обърне против Ева), после навлизаме в зона на непредвидимост - ще важи ли камата при балотажа, ще получат ли имунитет Ева и Бачо, минали вотове ли ще се броят, жребий ли ще реши всичко. Същата лотария се получава ако отстранят Бачо -  остават твърди 2:2 и вероятно жребий или минали вотове пак ще решават и която двойка се запази ще елиминира третия. Единствена сигурна стратегия е да отстранят първо Георги
За мен в тази атмосфера на недоверие и взаимни обиди вариантът да се прегърнат кои да са трима праведни е по-малко вероятен от този Бачо да спечели - елиминират Георги на масата, на огъня Бъч се обръща и гласува с Ева, при лотарията отпада Петкан и Ева или/и Глория гласуват една против друга предпочитайки Бачо да спечели отколкото другата като вероятен предател

# 32
Благодаря за темата и труда! Страхотна е, както обикновено!
Ако не се разбъркат нещата  на следващата кръгла маса, мисля, че ще спечелят Глория и Петканов. На тяхно място не бих поела риск да оставя Коджабашев или Ева, защото няма никакви гаранции, че някой от тях не е вербуван. Даже праволинейната Ева може да изиграе 24 часа по същия начин, както досега и да не се разкрие. Коджабашев още повече. При това и "моралните им компаси" няма да са толкова засегнати, защото вече няма среднощни убийства. На влюбената двойка им стига рискът, че на финала остават те двамата, които също се подозират взаимно.

Не знаех, че забраната на финалните изгонвания да си разкриват ролите е по библия. От четирите чужди сезона, които гледах, останах с впечатление, че това е решение, което продукцията взема в последната фаза. Може би греша.

Да кажа за Саркаста, защото вчера го критикувах. Много е забавен. Изсмях се с глас и стеснах няколко души в метрото, когато прати цивилката тип популист да става поп, кадия, ходжа, лайф коуч, вместо да влиза в реалити. Не съм съгласна с всичките му конспиративни теории, но има готини попадения. Ако чете тук, ми се иска да му кажа, че не е прав за намесите на продукцията.Те са част от играта и в чуждите сезони, за да направят по-труден живота и на предатели, и на праведни, когато стане много предвидимо накъде вървят нещата. Обикновено изненадите са в полза на праведните, защото предателите са с голямо предимство. Така че не мисля, че у нас бутат играта да спечелят непременно праведните. Можеха, например, като в чуждите сезони да разкрият как беше убита Оля, но не го направиха.  Объркаха картите на праведните с вече подредената победа, когато Глория взе щитове за всички. Като връщам лентата назад, намесите им са всеки път, когато изглежда, че от тук нататък е ясно накъде върви играта. Камата при подреденото мнозинство на Бачорски също е такъв пример. Аз съм твърдо за това. Щеше да е ужасна скука да гледаме последните епизоди, знаейки, че в последния ден ще разкрият Мая и Бачо и единствената интрига е кой праведен ще изгонят. Колкото повече обрати, толкова по-добре. Даже почвам да си мисля, че абсолютният уникум и нелогичен играч ВН също допринесе да се случват неща, които никога не можеш да предположиш.

# 33
Няма да ми хареса финала с оглед станалото миналия епизод.
Чакам си втори сезон.

# 34
  • София
Прави ми впечатление, че видеата с обзорите на Саркаста в двете фейсбук фен групи се трият, докато тези на останалите не се. Това според мен е показателно кой е близо до истината за някои важни неща... И кой е удобен и кой не.
Иначе моята трактовка за тези доказателства или факти е следната:
Според мен (мога и да бъркам, но едва ли) има участници, които го харесват и си му казват неща, които е ясно, че няма как да споделят публично заради договорите. А той е достатъчно зрял и интелигентен, за да не ги разкрие.

# 35
Желанието ми да спечелят играта е Жоро и Гло, но най-вероятно ще спечелят Гло и Петканов... дано все пак и Жоро да е с тях ! Много ще се накефя, ако Гло се усъмни в Петканов и го думнат Wink И после след играта за реванш да си го гепи за гадже(както е ясно вече) да изхарчат паричките Simple Smile  Благодаря на Diavolo - ти си институция, човече ! Това е играта в която бих участвал с най-голям кеф и макар в живота да се смятам за праведен и добър човек, който никога не предава и имам морални принципи, то много бих искал да я изиграя като предател и да предавам и думкам предателите покрай мен Wink Най-яката стратегия е да чистя своите(колеги предатели) вербувам нови и отново думкане... и така накрая да ги наиграя всички с кеф !

Ако си праведен обаче е мнооого сложно особено, ако се създадат приятелства, защото накрая може най-близкият да те изпраска брутално или ти него, ако го подозираш - иначе дулото се обръща срещу теб !

Гледал съм 7-8 трейтърса и отново повече ми харесват от бг версията... това навиране на бачо ми идва прекалено... този човек ми изглежда с много гнила душа. Лицето му крещи колко е подмолен, мазен и безскрупулен Wink

# 36
  • Другата България
Прави ми впечатление, че видеата с обзорите на Саркаста в двете фейсбук фен групи се трият, докато тези на останалите не се. Това според мен е показателно кой е близо до истината за някои важни неща... И кой е удобен и кой не.
Иначе моята трактовка за тези доказателства или факти е следната:
Според мен (мога и да бъркам, но едва ли) има участници, които го харесват и си му казват неща, които е ясно, че няма как да споделят публично заради договорите. А той е достатъчно зрял и интелигентен, за да не ги разкрие.
Joy Не мога да повярвам, че го мислиш сериозно.
Разбирам, че когато човек е пристрастен вижда неща там, където ги няма, но кАжи честно?
#КОЙ е СаркасТ, че чак да го трият, щото говорел истината?
Без да съм го слушала, мога да предположа, че е прекалено саркастичен и дори циничен, а колкото и да не ти се вярва, има зрители и читатели, на които това не се харесва. Групите си имат администратори, както и форума. Ако помниш - тук също го триеха, не само в темата за О100Г. Вероятно и тук продукцията е имала участие, във форума?
А и участниците - точно на Георги ще си споделят, да не говорим и че няма кой знае какво за споделяне.
Ох, още се хиля, да се чуди човек и защо след като си има вече канал се пъне да си пуска обзорите и на други места? Който иска, ще го намери.

А и сложи “обзорите“ на Ванката /Ауткаст/ до тези на Георги /СаркасТ/. Разликата е огромна.
Поне в О100Г беше. Изключвам чувството за хумор - там няма равен.

# 37
  • София
Желанието ми да спечелят играта е Жоро и Гло, но най-вероятно ще спечелят Гло и Петканов... дано все пак и Жоро да е с тях ! Много ще се накефя, ако Гло се усъмни в Петканов и го думнат Wink И после след играта за реванш да си го гепи за гадже(както е ясно вече) да изхарчат паричките Simple Smile

Това е последното ще е велики, хаха. Simple Smile
В неделя ще обхвана всички врътки + финални прогнози.
Но и аз като теб искам да спечелят Глория и Жорката. Simple Smile

# 38
Не знам как продължавате да му се превъзнасяте на Бачора за играта! Много си е повярвал котаранчо, че е велик. Много комплексирано човече, ей.
Върнете си епизода, където ВН счупи играта на малката кръгла маса-вижте реакцията на Бачора. Когато Владо каза “Ние подозираме, че Бачорски и Мая са предателите”, котаранчо почервенял, хилещ се неконтролируемо и пита “Ама как, кога, кой ни разкри?”. Развалиха му играта, а той мислеше, че прави страхотна игра и води всички за носа.
Второто нещо-вчерашния епизод. Първоначално предложи на младоженците да махнат Ева, той щял да убие Георги, махат го те и печелят. И ако Гло, която се провъзгласи за умна и интелигентна, не й светна лампата, че с това предложение, той им каза “Сам съм, други предатели няма!”, не виждам с какъв ум ще блесне!
След играта и получаването на камата, Бачора смени лентата, иска да гласуват да Георги, не за Ева. Ама младоженците много тъпи, та Бачора пак си намери кой да води за носа и се радва. За Петкан-ясно, там няма никой, но Гло-нали е много умна и интелигентна! Да видим какво са подготвили за финал!
P.S. Мая в някой каст казва, че не искала да се конфронтира с Бачора, защото имал връзки, а на нея можели да й потрябват някога. Ето затова не искам сезон с познати, дори няма да ги нарека “известни”. Всеки трябва да играе според собствените си сили и възможности. Като знаем Мая от гривните, тук беше напълно непозната, плаха, неуверена, водена за носа от Бачора. А то заради едни връзки и приятелство с Наска. То е друг въпрос що за приятелство е това-интересчии!

# 39
Не се превъзнасяме на никой. Това не е някакъв култ. Очевидно обаче вие се превъзнасяте против него. Каквото и да значи това.

# 40
Не се превъзнасяме на никой. Това не е някакъв култ. Очевидно обаче вие се превъзнасяте против него. Каквото и да значи това.
Чак пък да се превъзнасям против него? Не! Просто играта му не е толкова добра.
Паразитни фрази като “каквото и да значи” звучат несериозно. Ами определете го ясно какво значи! 😎

# 41
  • Ню Йорк
Благодаря за темата Simple Smile
Финала вече е доста предвидим, но предпочитам Глория и Петканов да спечелят. Противно на общото мнение Жоро ми е антипатичен, а Ева даже не искам да я коментирам.
И все пак за мен Бачорски направи сезона, жалко че се постави в патова ситуация и вече няма полезен ход да спечели.

# 42
  • София
Аз очаквам / надявам се/ на туист от Гло. По-точно - да стреля по Петканов ( сори, не се сърди, човече) .
Ако има вербуван, със сигурност не е Ева. Георги - може, но е малко вероятно Бачорски да се опита да му поднесе победата на поднос. Остава Петканов… чиста логика.
Ако няма вербуван, лош ход спрямо зараждащата се любов, но тъкмо навреме - дали си заслужава 😉
Скрит текст:
Една песен на Тино с Михаела Маринова:

https://youtu.be/h7pe4AecDzY?si=QLAe3UVoNe0uBowL

# 43
Joy Не мога да повярвам, че го мислиш сериозно.
Разбирам, че когато човек е пристрастен вижда неща там, където ги няма, но кАжи честно?
#КОЙ е СаркасТ, че чак да го трият, щото говорел истината?
Без да съм го слушала, мога да предположа, че е прекалено саркастичен и дори циничен, а колкото и да не ти се вярва, има зрители и читатели, на които това не се харесва. Групите си имат администратори, както и форума. Ако помниш - тук също го триеха, не само в темата за О100Г. Вероятно и тук продукцията е имала участие, във форума?

Интелигентни хора, а се водят за носа от един откровен интернет пр..... Още когато направи цяло предаване да хвърля помия лично по мен, а и сега с оглед на времето може да се види кое е истина и кой на какво ниво е.

За Бачорски оценката трябва да е по-скоро реалистична, без превъзнасяне наистина, но и без подценяване. Добър избор за предател беше, пасва идеално за телевизионния образ, но няма как да се съглася с Фейсбук мнозинството, че само той заслужавал победата, просто защото отдавна е разкрит. По тази логика да кажем ли, че във всеки сезон някой отпаднал предател е заслужавал победата? В тази игра който печели, той си заслужава.

# 44
Заради похвалите тук, направих няколко опита да гледам Саркаст, но.. (без да съм особен фен на друг подкаст) не е моето.
Има златно правило в създаването на съдържание - да не се предобря с опитите за уникалност, което според мен той прави и определено не ми допада.
Освен това доста ме дразнят прякорите които използва за участниците - прекалено неуважително ми идва.
Без значение дали харесвам даден персонаж или не, все пак хората заслужвават да бъдат назовавани с имената им. Ок съм да имат и прякори, но не и като единствено нарицание.
Въпреки това, всеки си има вкус, респективно аудитория. Желая успех и положително развитие.

Общи условия

Активация на акаунт