🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 1 859
  • 46
  •   9
Отговори
# 45
Ах, много тъжно, че това е последната тема за сезона… Благодаря за страхотното оформление за пореден път!
Изгледах епизода и имам да кажа няколко неща. Погледът на Владо Николов, когато видя Бачорски беше един път, такова омерзение и разочарование видях аз… уау. Очаквах да не приеме. Венци ме изненада, като отказа - ако беше приел, победата може би щеше да е негова, ако нямаше промяна в поведението му, де, защото никой не знае как би се държал той след това и дали другите нямаше да го заподозрат. От този каст всичко може да се очаква. И затова мисля, че не мога да гадая какво би станало във вторник, остава да гледам със затаен дъх и да видя какви ще ги надробят.
Не ми е ясно тази кама като дава предимство - само за едно гласуване или за всички възможни такива? Сигурно ще разберем и това в движение.
Не ми хареса караницата на Ева с Глория, но ги оправдавам, че вече са тотално психясали всички. Накрая на играта нервите са най-опънати. Интересно ми беше да прочета за драконовските мерки по време на снимките, браво за които. То май и спойлери няма кой печели, което е супер.
Нямам фаворит за печалбата, Бачорски си изработи наградата по много добър начин, много бърз и остър ум, но е ясно, че няма да е той. Глория и Коджабашев заслужават, защото вложиха доста мисъл и логика в разсъжденията си към края на играта. Ева имаше и тя в началото проблясъци, но после се омота. От Петканов нищо не видях, избута си докрая обаче човекът. Остава да видим коя схема ще разиграят.
Все ми е тая кой ще спечели, нямам изявен фаворит, а наградата хич не е малка и дано я оползотворят по смислен начин. Даже според мен би било хубаво тази награда да отиде за някоя кауза, тъй като те вече са известни лица, монетизират от реклама, и беше ясно, че не са там за парите, а за преживяването, за по-голяма разпознаваемост, известност. Та така, размишлявам си просто.
Ох, и да се редактирам: не се карам на никого, просто се възмущавам много - от цялата игра не разбрах ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПИТАТ И ДА ЗНАЯТ КОЙ ИМА ЩИТ?! Абсолютно безумие и глупост. Като са гледали чужди издания и са се готвили, как пък проспаха, че е най-сигурно да не казват на никого! Запомнила съм обаче как Глория излъга веднъж на една маса, че има щит и ме изкефи тогава, че се спаси.
И не гледам/слушам подкасти, нямам време за тях. Форумът ми е достатъчен.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 06:04 от Lemoncupcakes

# 46
Благодаря за темата 🌺
SarcasT ме радва, не е уважителен към коне с капаци, които са в traitors, но са горди, че не са изневерили на себе си. В игра на стратегии. Останали са праведни. Майтап. Заслужава ли уважение ВН , че предаде Глория, или , че ги засрамваше като вземат щит?
Или Ева , че си купи скъп щит от общия бюджет?
Че е манипулативна, груба и нахална?
Георги как унизено се молеше на Глория?
Неприятни са ми безгръбначни хора, не заслужават моето уважение. Те по между си добре се надушват и подкрепят.
В игра на стражари ( праведни) и
апаши ( предатели) , всяка роля може да се играе мишкарски или достойно.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 06:06 от dany_nik

Общи условия

Активация на акаунт