🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 868
  • 471
  •   1
Отговори
# 300
Коджабашев за 12 месеца спечели 2 риалитита, евала.

# 301
Честито на всички. Другия сезон да по-интересен, не ме интересува с випове или не.

Бачо се издаде при иван и андрей че е бил до края е почти, но евала, ако не беше той не се знаеше дали щеше да е по-интересно.

# 302
Петканов реши накрая да блесне и вкара съспенс. Не му се получи особено, но доброто и вярата в него победиха като в приказките

Е, как да не му се получи? Той не го изигра за нас, а за тримата вътре. Поизпоти ги Wink

# 303
Най-слабият епизод в сезона.

Това на Петканов накрая 100% е по някакъв сценарий от предаването. Жалък опит да вкарат малко драма.

# 304
Хем знаех, че са праведни, хем усещах напрежение накрая. Най-вече да не вземат да махнат още някого.
Най-много се радвам за Глория - още в началото на шоуто я видях на едно летище и исках да си поговорим, й кажа, че й желая успех, а то тя победител! Яд ме е, че ме хвана срам.

Радвам се за Жорката, не гледах много от 100 гривни, но ми хареса като образ, доста интелигентен.

Даниел взе някой лев и си хвана гадже - да са живи и здрави, сладки са ми.

Ева - абе не съм й фен, не разбрах как стигна финал, но да са й честити и на нея, все пак успя.

# 305
Лаф на епизода - "Часовникът ми напомня, че в играта никога не се знае какво ще се случи до последния момент." – Ева

Разделиха си по 27225 лв.

# 306
Браво Глория, много се радвам, че си един от победителите.

# 307
Абсолютно без да искам видях това. Снимка от 17.септември. тцтцтц

# 308
Браво и на четиримата, това беше най-правилния развой на събитията!
Дани ме изкефи как накрая ги подведе 😅
Имах очаквания, че ще са трима, но и четиримата последни праведни да спечелят, беше най-добрия финал който можеше да се направи в сезона.

За втори сезон искам да не са само известни личности и да е по-стратегически насочен! 🙂
Но като за първи сезон цялостно - много добре през по-голямата част!

# 309
  • София
Глория и Коджабашев победители.
Аз съм доволен чисто емоционално от финала.

Simple Smile

Сега вече за всичко останало тепърва ще пишем, НО, понякога има много силен сериал, но с много лош край и аз го оценявам високо, но се чувствам емоционално опустошен.
Тук е обратното. За съжаление или не.
Но, нз.

Сезон 2:
Неизвестни!!!

# 310
Абсолютно без да искам видях това. Снимка от 17.септември. тцтцтц

МАЙКОУ, Ева и Глория са много секси тук!

# 311
  • Другата България
Коджабашев за 12 месеца спечели 2 риалитита, евала.
Даааа, страхотен! Blush

Малко офффф, но и в “Зона Х“ би се представил добре.

# 312
Сега започнах да гледам епизода
Имам чувството ,че самите участници не знаят правилата на играта и смятат, че тази вечер предателите ще гонят някой

# 313
Бачо дали ще пусне сега един гивъуей Laughing

# 314
  • София
Дани малко пресили, но те се вързаха, така че имаше ефект. Харесаха ми как си отдъхнаха и се зарадваха накрая. ☺️ 27к е добра награда.

Общи условия

Активация на акаунт