🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 868
  • 471
  •   1
Отговори
# 315
Абсолютно без да искам видях това. Снимка от 17.септември. тцтцтц

Ако тъпите Игри на волята не ни бяха узурпирали темата за Спойлери, можеше и да го открием това, помня, че се коментираше нахилената Ева.

# 316
Втори сезон ще бъде някъде по морето, или в Родопите. Heart

# 317
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Жоро Коджабашев след О100Г сега пак е победител, много се радвам за него. Глория и Ева ок, за Петкан ще замълча.
Моля ви продукцията имате реален шанс шоуто да стане много успешно и гледано, но си оправете каста за следващия сезон. Ако продължите така ще се провалите с гръм и трясък. Иначе локация, снимки, водещ сте топ.

# 318
Честито.
Приемливо предаване.
Поздравления и за коментиращите. Heart

# 319
Петканов реши накрая да блесне и вкара съспенс. Не му се получи особено, но доброто и вярата в него победиха като в приказките

Е, как да не му се получи? Той не го изигра за нас, а за тримата вътре. Поизпоти ги Wink
Преигра  просто малко според мен - прекалено демонстративно съжаление, угрезение

# 320
Уф, Бачорски голям популист.

# 321
  • Stockholm
Хареса ми, че не заалчняха и не се изпотрепаха помежду си, какъвто беше замисълът на Бачо, а спечелиха и четиримата. Честито!
Апропо. Бачо казва, че не никога не бил Хитър Петър. Верно ли, бе, коте Joy

# 322
Общо взето пълна боза Grinning  този край можеше да е готин, ако като за финал праведните най-сетне се бяха събрали като отбор и бяха взели правилното решение - да изритат Бачорски и да прекратят играта. Хем както казах най-сетне щяха да се покажат като ориентирани, хем пък щеше все още да се прокара добро послание за обединение и липса на лакомия. Големият лош е изгонен, праведните печелят и делят наградата по братски. Само, че Бачорски не можеше да позволи четиримата да оберат овациите и реши да си изиграе индийската мелодрама за сметка на предаването.

Нямам търпение за нови сезони с адекватни предатели, които вярвам, че ще видим, за да може в директно сравнение хората да видят колко бутафорна всъщност беше играта на псевдо големия играч Бачорски.

Честито на победителите. Нелоша парична награда дори и като я разделиш на четири.

# 323
Оффф Бачорски е постигнал всичко, а другите четирима имали нужда от финанси. Социално слаби ги изкара.

# 324
Бъч по-добре да млъкне в Маските, че още повече се закопава.
Уж много е уверен в себе си, а всъщност се уплаши накрая и игра за имидж, точно както ВН.
Той им скрои план, пък после даде на заден, защото е премислил и е разбрал, че ако се намеси накрая, съвсем ще скофти попарата, която надроби.

# 325
Ей, Коте подари парите на бедняците ли? Златно богато добро Коте!

# 326
  • София
Бачорски, Бачорски...
Какъв автогол си вкарва с Маските.
За пред интелигентната публика, която е откърмена със стратегчески формати.
Но човека си мисли за бизнеса и му е важно масовия зрител как ще го приеме. А сигурно лаиците във Фейса му се кланят сега.

Най-големия Предател (като роля) в сезона, в момента се изкарва по-Праведен от най-Праведните.

Задайте на Бачорски въпроса:
Ако не беше изгонена Мая, за кого щеше да играе?

Ахаа, искал неговият кръг от хора да спечелят.
Коалицийката. Браво, браво. Суупппперрррр
Хахахах

Евала, Деси

# 327
  • Sofia
Шефът на вселената, биг кукловод скромничи и вика, че всички сме били дребосъци, само Господ бил голям. Коте, рядко съм виждала по-голямо его, да не кажа, че в момента даже не се сещам, а съм виждала бая... Отвращава ме такава арогантност, коте, и си лъжец  Simple Smile

# 328
  • София
Уж по план било да се откаже, което няма как да е истина. Ако беше, нямаше да избере Мая за предател. Деси правилно го засече, че няма как хем Мая, хем Венци, ВН и Дани да спечелят

# 329
Втори сезон ще бъде някъде по морето, или в Родопите. Heart
Това къде са го казали? Не гледам на живо и затова питам, не се заяждам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт