🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 842
  • 471
  •   1
Отговори
# 330
Общо взето пълна боза Grinning всъщност този край можеше да е готин, ако като за финал праведните най-сетне се бяха събрали като отбор и бяха взели правилното решение - да изритат Бачорски и да прекратят играта. Хем както казах най-сетне щяха да се покажат като ориентирани, хем пък щеше все още да се прокара добро послание за обединение и липса на лакомия. Големият лош е изгонен, праведните печелят и делят наградата по братски. Само, че Бачорски не можеше да позволи четиримата да оберат овациите и реши да си изиграе индийската мелодрама за сметка на предаването.

Нямам търпение за нови сезони с адекватни предатели, които вярвам, че ще видим, за да може в директно сравнение хората да видят колко бутафорна всъщност беше играта на псевдо големия играч Бачорски.

Честито на победителите. Нелоша парична награда дори и като я разделиш на четири.

Ако Бачорски не излезе, както излезе и не ги остави като гръмнати, четиримата щяха да стрелят един по друг с неясен резултат кой кого. Така че в известен смисъл е вярно, че подари победа на четиримата, особено на Ева и Коджабашев.

# 331
Смених канала, не мога да слушам на Бачорски поученията.

# 332
  • София
Деси го попилява, хахахаха

# 333
Тия пичаги пренаписаха светото писание бе!  Стария Завет, Новия Завет и Библията на Бачорски и Кептъна Joy

# 334
Гледам Бачорски в "Маските падат".
Изживява се като кукловод на предаването. Той искал да спечелят едни праведни, които имали нужда от пари.
Отмъстителен играч.
Пиша и гледам, малко се разсейвам.
Не ми харесва този човек!

# 335
Пропуснах 201 мнения, туку що приключих с епизода, доволна съм, още повече виждам как е добре постлано за сезон 2 Simple Smile
Последната мисия беше епик!

п.п
маските падат ще гледам тепърва

# 336
Финалът беше приемлив, радвам се, че изгониха Бачорски. Жоро спечели, мога да кажа, че съм горе-долу доволна.

Бачорски се закопава в момента. Не искал да спечели предател и затова изгонил и другите предатели. Чакай малко, кой си ти? Шоуто на Бачорски ли гледаме или Трейтърс? Моля ви БТВ, в следващия сезон не канете такива личности.

# 337
  • България
Предпочитам да слушам на Владо Николов популизма пред популизма на Бачорски.

# 338
  • Другата България
Язък му за добрата игра на Бачо.
Ето затова още в самото начало писах, че не го харесвам ИЗВЪН формата, като човек.
Наистина жалко, колкото повече говори, толкова повече
С кръга му започнахме, с него ще завършим.
Жалко, наистина жалко.
Кому е нужно това его, това, което говори си е обида за интелигентната публика.
Искали с Владо да спечелят праведните - кои праведни, коте, “твоите“ праведни???

Знаех си, че не трябва да гледам Маските.....

# 339
Обаче, ако си спомняте, Иван Юруков хвана Бачорски в самото начало (затова си и замина пръв). Интересно какъв играч щеше да е.

# 340
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Браво на Бачорски,че реши и 4-мата да делят парите.Ако беше гласувал както се бяха договорили първоначално той, Глория и Петканов, да махнат Жоро (след което Ева), сега щяхме да гледаме друг финал.

Явно в крайния момент е решил да бъде 'бял и добър" и да не прецака никой от 4-мата праведни.Глория и Петканов бяха искрено изненадани от неговия вот.

Ок съм с финала. Друг е въпроса,че няма нищо общо с оригиналната идея,а при нас се играеше на "кой отбор ще спечели".
А тук отбори не трябва да има,финала тук трябва да е самостоятелна игра.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 23:07 от Adoralova

# 341
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Евала на Деси, много добре го контрира. Бачо се изявява като алфата и омегата, как ще си поделят короната с Кептъна за най-голям популист и спасител на праведните не знам.

# 342
Точно искали праведните, ама техните праведни. Но все пак за мен най-зле от всички беше ВН, зададе тоя тон на популизъм и всички прихванаха.

# 343
Хорааа ненавиждам популисти! Това, което ме вбесява още повече, е че в социалните медии гледам някакви възхвалявания на Бачорски колко е велик.

# 344
  • Бургас
На мен лично не ми хареса сезона.Всички се държат популистки това е игра стига са смесвали реалния живот със играта и за това последните три епизода са пълен турски сериал.

Общи условия

Активация на акаунт