🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 837
  • 471
  •   1
Отговори
# 345
Lemoncupcakes
това са си мои такива мисли. Никой никъде не го е казал. Представям си пък и да позная. Joy

# 346
  • София
И сега догодина ако се появи истински Предател, как ли ще го приеме публиката след тази мега тъпотия от страна на Бачорски и Кръгът на доверие + Владо Николов.
Диви популисти.

# 347
Боже, Десислава Стоянова направо съсипа Бачорски Joy чак ми е неудобно да гледам колко нелепо го накара да изглежда. Не мога дори с Владо Николов да го сравня. Според мен Владо е толкова дълбоко във филма, че колкото и да ми е нелеп, поне му вярвам, че той си вярва на думите. При Бачорски е тотален цирк, където той знае, че е жалък и говори глупости, всеки с половин функционираща клетка знае това, но той пак продължава да мели. Карикатура.

Но признавам, че Маските беше интересно допълнение към формата. Реално макар, че е официално допълнение към предаването и трябва да е по-ПР насочено на първо четене, Деси ги гриловаше доста повече от неофициалните подкасти, където всички бяха галени с перце.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:17 от Oliboo

# 348
Хайде да добавя масло в огъня - Бачорски направи страхотна игра, собственоръчно подреди и Ева, и Жоро сред победителите на финала и има всички основания за победната си обиколка в студиото на Маските!

# 349
Бачорски си имаше предостатъчно време да си измисли обяснението, още в предаването му падна товара от плещите. Вярвам му, че нямаше да вземе парите - той от популизъм, извинете, популярност ще спечели много повече.
Но с какво право той ще решава, че примерно Глория и Петканов заслужават повече от Георги и Неве, срещу които игра?

# 350
  • България
Догодина подкаст с Деси Стоянова за Трейтърс. Това е по-добро от предаването.

# 351
Значи накрая като го питаха за чатовете, казва че било игра и това не бил живота, в същото време като го питат защо направи така, казва че през цялото време искал да победи доброто и играел за праведните. Ей тук нещо му издиша историята.

# 352
Бачорски си имаше предостатъчно време да си измисли обяснението, още в предаването му падна товара от плещите. Вярвам му, че нямаше да вземе парите - той от популизъм, извинете, популярност ще спечели много повече.
Но с какво право той ще решава, че примерно Глория и Петканов заслужават повече от Георги и Неве, срещу които игра?

С Георги и Неве нямаше да стигне до последната кръгла маса.

# 353
  • Sofia
Аз понеже почти нищо не гледам, а Бачорски нито го бях виждала, нито чувала преди Трейтърс да питам – има ли други такива неприятници, потенциални бъдещи участници, че да си спестя отсега надеждите за 2. сезон?!? Защото продукцията ще ги кастне с голяма вероятност...
Кажете ми, моля, че се свършиха с Тренера и Бачо, и повече няма!

# 354
  • Другата България
Добре де, този човек не знае ли, че аудиторията на формата НЕ Е само във ФБ?
Че има мислещи, интелигентни, стратегически насочени зрители, които са гледали и слушали от самото начало на формата, и хронологично могат да съберат 2+2-3? Какви записи имал, какви решения бил взел предварително, защо тогава избра Мая??? Защо ОТМЪСТИ за нея, и то на хора от неговия си кръг, нещо, което очаквахме /повечето от нас/? Дали ако Мая беше останала до края “записът“ нямаше магически да изчезне?
Направи шоу, изигра главната роля, ама не се прави така. Изкара се едва ли не продуцент, режисьор, кукловод, водещ и главен актьор едновременно, то бива его и его, и още его, бива популизъм, ама преигра с Маските.
А пък колко обидно беше изказването, че едва ли не подарил парите на тези хора, да се радват там на едни 30к, щото на него не му трябват, той пари си има....

# 355
Хорааа ненавиждам популисти! Това, което ме вбесява още повече, е че в социалните медии гледам някакви възхвалявания на Бачорски колко е велик.

Българите си обичат/ме популисти. По тази причина и подобни измислени партийки се набутват в Парламента и живеят от субсидии. Българската публика не е готова за същинска игра с истински предатели.

# 356
Бачорски не го харесвам от самото начало ,особено като прочетох Как е изневерявал на първата си жена и как втората любовницата Атанаска се нанесла в дома им два дни след като Емилия е напуснала

# 357
  • Stockholm
Хайде, котета, отивам да гледам  шведския Трейтърс.Там няма популисти и за три епизода изкараха двама предатели. Но пък нашата версия си беше атрактивна някакси, гледах с голям интерес.
Съвет към продукцията-направете следващия сезон благотворителен, за да се изявят пълноценно, особено предателите, без популизъм и оправдания.

# 358
Обаче, ако си спомняте, Иван Юруков хвана Бачорски в самото начало (затова си и замина пръв). Интересно какъв играч щеше да е.

Явно - лош, щом го изгониха пръв...
Извинявай, нищо лично към теб, просто наистина така мисля.

# 359
Казаха ми, че сега ще участват финалистите и се върнах на БТВ. Глория и Петканов са много сладки Heart

Общи условия

Активация на акаунт