🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 829
  • 471
  •   2
Отговори
# 375
Кастинга определя как ще се развие сезона. Всичко останало е само подправки. А на мен този първи сезон не ми беше нещо Уау и то е само заради това, че всеки се пазеше как ще изглежда в очите на зрителите, понеже са популярни малко, или много.
Хвърлих едно око на коментарите във ФБ. Тези хора май изобщо не са схванали каква е идеята на играта. Такива хвалебствия и дитирамби за Бачо ...

# 376
Добре, а Бачорски като е искал да спечелят добрите, защо отстреля точно неговите хора Венци и Владо, това някак не мога да го схвана
Защото това той си го измисли в последния ден.

Diavolo на Игрите им трябваха няколко сезона да стигнат со рейтингите, които имат сега. Всяко ново предаване минава през такъв период в началото, старите навици на публиката умират бавно. Според мен Трейтърс има достатъчно хайп като за първи сезон. Хора, които не съм подозирала, че могат да гледат риалитита, говорят за него, много казват и че искат да участват.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:44 от Vaflichka81

# 377
Аз обаче да кажа, че много си харесвам Карамазов. Kiss
Даже миналата седмица ходих да го гледам в Народния, страхотен беше и там!
Мноооого е хубав и много пасва за водещ на Трейтърс - като леко усмихнат и саркастичен граф Дракула, много чаровен и леееко криндж го игра.

# 378
  • София
Кастинга определя как ще се развие сезона. Всичко останало е само подправки.
Хвърлих едно око на коментарите във ФБ. Тези хора май изобщо не са схванали каква е идеята на играта. Такива хвалебствия и дитирамби за Бачо ...

Знаех си...
Жалко. Точно от това се опасявах. Те завалиите във Фейсбук така и не разбраха нищичко за 2 месеца излъчване.
Но да, много лош прецедент ще имаме. Горките Предатели за сезон 2, хахахаха.

Victory2019
За да ги накаже заради Мая и защото не го послушаха, а и няма как 20 Праведни да има на финала...
За него е без значение, стига той да е на финала. За да е главния кукловод от епизод 1 до финала. Които и да бяха последните четирима Праведни той щеше да постъпи по същия начин.

# 379
Играта на Бачорски беше страхотна, от ден 1 до ден предпоследен той показа какъв невероятен играч е.

Играта на Бачорски във финала показа какъв човек е - фалшив.Grinning

Евала за шоуто, което направи.

# 380
Добре, а Бачорски като е искал да спечелят добрите, защо отстреля точно неговите хора Венци и Владо, това някак не мога да го схвана
Защото го били предали в играта. Каза, че с тези хора си е стиснал ръката да играят заедно до края. Но те гласуваха за Мая, а не за Коджабашев и той ги наказа.

# 381
Кастинга определя как ще се развие сезона. Всичко останало е само подправки.

Знаех си...
Жалко. Точно от това се опасявах. Те завалиите във Фейсбук така и не разбраха нищичко за 2 месеца излъчване.
Но да, много лош прецедент ще имаме. Горките Предатели за сезон 2, хахахаха.

Victory2019
За да ги накаже заради Мая и защото не го послушаха, а и няма как 20 Праведни да има на финала...
За него е без значение, стига той да е на финала. За да е главния кукловод от епизод 1 до финала. Които и да бяха последните четирима Праведни той щеше да постъпи по същия начин.

Нищо, това е нормално за масовката, НО който разбира, тука се спира. Wink

# 382
Сладникав финал. За мен балканското беше "доброто победи". Бачо все пак си изигра популисткият ход, очаквано. Имаше двама излишни на финала за мен.

Много ми хареса предаването, чудесно начало, екипът се справи много добре. Нямам търпение за следващ сезон.

# 383
  • Другата България
Играта на Бачорски беше страхотна, от ден 1 до ден предпоследен той показа какъв невероятен играч е.
Играта на Бачорски във финала показа какъв човек е - фалшив.Grinning

Евала за шоуто, което направи.
Аз това го писах след първия епизод, не очаквах, че ще е валидно и след последния.
На същото мнение съм.

# 384
  • София
Е, всички тия, които проектираха собствената си алчност върху Петканов и Глория не познаха 🤪 / злобея - сарказъм/.
На фона на това, че играта беше счупена два епизода преди края, финалът ми хареса - В свят на предателства и изневери най-ценното е доверието…
Обаче, надявам се следващите сезони да тръгват по този път. Вече е ясно колко важни са “коалициите”, за да вървиш напред - всички ще се втурнат да ги правят и отвън, и вътре… Но пък можем да бъдем свидетели на сблъсъци между коалиции, разпадане, прегрупиране …
За следващ каст - никакви популисти!!!😉

# 385
  • София
Ще си спазя традицията, че утрото е по-мъдро от вечерта (за моето си обобщение - иначе пред-финалната ми прогноза беше тук, дано съм ви усмихнал поне: https://bg-mam.ma/p/1831669/50509715).
Всъщност, имах по-интересни епизоди от последния. А имаше пък Маски - по-интересни и ползотворни за зрителя от епизода преди тях. Каквото съм казвал за Продукцията, каста, надеждите за нататък - е в миналите теми и мнения.
На мен като цяло дебютът ми хареса (гледах от край до край, на живо). Понеже др. такова не е имало. Поддържам си впечатлението, че БГ версиите на каквото и да било - винаги са си БГ версии, дори и да се получат добре. Главният Предател след играта се върна в образа, който си е в живота - нищо за харесване. Но сезонът бе негов. (Благодарение на събраните участници и отборния дух докъм 2-3 дни преди края. А кой бил по-големия популист? - Ами, оня, който по този начин замазва и оправдава арогантността си; не че заблуденият популист ми е бил повече "приятен"... Но в тази територия - толкова. Не по Мечо Пух.)
ПП. По повод отражението във ФБ и т.н. Всяка публика си заслужава шоАта и победителите. Някой редактор от ТВ няма да отвори тема в БГмама или Оффроуд.бг - дори и да четат по нещо. Страниците им са там, дето като армии се блъскат хейта и хайпа. Т.нар. рейтинги (с под 3К интервюта или кутийки от 6-цифрена аудитория) са почти същото.
(Да не пропусна изрично да благодаря на мейкърите на темите ни тук, на всички - които писаха, каквото решат и споделяха с всички мненията си. На обективните - е, според мен, де Simple Smile и обосноваващите се - с една идея в повече. Беше удоволствие да изживея сезона с групата ни.)

# 386
Финалът ме остави с малко горчилка. За Бачорски е ясно защо се “самоуби” - всички знаеха, че е предател и нямаше как да спечели. Смени стратегията в последния момент - първо искаше да ги коли един по един, за да покаже, че е най-най… После реши, че благородно ще отстъпи, за да може да излезе като добър и мил. Пък и по този начин предпази Петканов и Глория, защото щяха да оберат доста критики, че са алчни, ако ги беше оставил да изгонят Коджабашев.

Но не заради това съм разочарована. Цял сезон ни показваха него. Не защото е толкова гениален, а защото кастът беше слаб. Половината дори не знаеха къде се намират. По-първите първите изгонени - Иван Юруков, Онцова, дори Гъмов - бяха повече в час как се играе тази игра. Догодина, ако има сезон, дано не е с известни лица, а хора които с хъс и желание играят една стратегическа игра.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 10:03 от Lilly_85

# 387
За да няма популисти трябва в следващите сезони 1) да няма известни личности или дори инфлуенсъри уонабита и 2) да вкарат хора от различен социален статус и финансово положение. Предател изплащащ ипотека няма да раздава пари на праведните.

# 388
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако трябва да оценям сезона, бих му дала 6/10 .
Първите 5 епизода бяха феноменално добри и така до отпадането на Мая и играта с открити карти след това.
За мен Бачорски и Николов съсипаха формата,защото играха за себе си и да се харесват на публиката,а не играха играта както си трябва.  

Имаше много хора,много опции, нямаше ги тези така изявени коалиции и предварително уговорки.

Коджабашев, милия, където отиде, си прибира по 20 бона. Голям сладур:)

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 00:33 от Adoralova

# 389
И аз съм доволна че Георги е сред победителите, но честно казано оценка за целият сезон давам 7. Някак си всичко беше предвидимо нямаше вного неизвестност и обрати, надявам се на подобри сезони в бъдеще. Фен съм на предаването и с удоволствие ще гледам и следващи сезони.

Общи условия

Активация на акаунт