🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 829
  • 471
  •   1
Отговори
# 360
  • България
Глория иска пари, за да говори в студиото. Деси я съсипа.

# 361
И сега догодина ако се появи истински Предател, как ли ще го приеме публиката след тази мега тъпотия от страна на Бачорски и Кръгът на доверие + Владо Николов.
Диви популисти.

И аз се притеснявам да не стане като с победата на Николай Мартинов в Сървайвър. Там какви ли не глупости и промени (прецеденти!! 😁) във формата не измислиха, само за да го избутат до победата. И след това всеки следващ сезон на Сървайвър имаше огромен контингент от зрители, които плюха по всеки играч, който стигаше напред със стратегия, а не с имитация на Беър Грилс и ядене на заешки барабонки за оцеляване.

Бъдете сигурни, че от всеки предател стигнал до финала в следващите сезони ще се очаква от определена зрителска аудитория да спретне същата чалга като Бачорски, а още по-зле, ако успее да спечели. Направо ми е тъжно за потенциалните нови участници.

# 362
Каза, че иска пари, за да говори за залюбването си с Петканов. Майтап беше.

# 363
  • Другата България
Ъхх, не че нещо, но днес сме на финала на Трейтърс все пак.
Едвам минахме 200 човека онлайн.
В съседната тема имаме една капитанска битка само, още сме във Фаза 2, имаме близо 1000 човека онлайн.

Ръждавичка >> целия каст на Трейтърс

После рейтингите не били верни...
Дообре.

Wink
Е, хайде сега, по време на всеки епизод на “Трейтърс“, беше така, нищо общо с Ръждавичка.
Всеки, който гледа и ДВАТА формата, гледа онзи онлайн, а този “на запис“.

# 364
И сега догодина ако се появи истински Предател, как ли ще го приеме публиката след тази мега тъпотия от страна на Бачорски и Кръгът на доверие + Владо Николов.
Диви популисти.
Ако догодина има кастинги, се замислям дали да не се пусна. Нямам проблем да съм зла кучка по телевизията 😅. Живея в чужбина, никой няма да ме знае тук, изключвам социални мрежи и да си хейти публиката колкото иска 😅

# 365
Предпочитам да слушам на Владо Николов популизма пред популизма на Бачорски.
Предпочитам разсъждения, дори и грешни, пред евтин популизъм на когото и да е (особено двамата изброени).
За Жорката се радвам най-искрено, че е сред победителите. И за Глория, но там нямаше опасност.

# 366
Обаче, ако си спомняте, Иван Юруков хвана Бачорски в самото начало (затова си и замина пръв). Интересно какъв играч щеше да е.
Явно - лош, щом го изгониха пръв...
Извинявай, нищо лично към теб, просто наистина така мисля.
Мда, всъщност си права. Очевидно не е трябвало да му го казва в лицето и да си рисува мишена на гърдите.
Но все пак трябва да му се отдаде заслуженото.

# 367
Деси Стоянова обаче също играе на струнката за предателството, кой кого предал, как се почувствал и за тънката граница между предателство в играта и в живота. Да не се чудим, ако в следващия сезон пак доказват колко добри и доблестни хора са в играта и в живота.

# 368
  • България
Каза, че иска пари, за да говори за залюбването си с Петканов. Майтап беше.
Полумайтап, полуистина. Не може Глория да каже нещо такова в медия дори на шега. На опашката по свобода на словото сме.
Затвърдих си мнението, че е неостра цивилка.

# 369
Следващият вторник ще е интересно, браво.

# 370
Следващият вторник в "Маските падат" влиза Владо Карамазов. Nature Sunny

# 371
Диви популисти.

И аз се притеснявам да не стане като с победата на Николай Мартинов в Сървайвър. Там какви ли не глупости и промени (прецеденти!! 😁) във формата не измислиха, само за да го избутат до победата. И след това всеки следващ сезон на Сървайвър имаше огромен контингент от зрители, които плюха по всеки играч, който стигаше напред със стратегия, а не с имитация на Беър Грилс и ядене на заешки барабонки за оцеляване.

Бъдете сигурни, че от всеки предател стигнал до финала в следващите сезони ще се очаква от определена зрителска аудитория да спретне същата чалга като Бачорски, а още по-зле, ако успее да спечели. Направо ми е тъжно за потенциалните нови участници.

Тъпа работа, да. Теорията на Бъч издиша още от момента как щял да дари парите (чак запис имало на репликата), разбирате ли, обаче решил да ги даде на добричките праведни, да спечелели те. Ами защо пък не ги дари?! Да беше спечелил и да ги беше дарил, пак щеше да е бял и добър. Обаче гроздето е кисело. Загуби, а се прави на победител. Сори, Бъч, ти загуби играта и аз се радвам, защото всъщност изигра доста мръсничка игра на предател, криейки се зад ВН и после, когато вече не му беше нужен, го уби, да не си подели славата с него случайно. Пък после ми се прави на бял и добър - хех. Същият е като ВН - напоследък пак си въртя едно старо парче, което ме кефи Everybody wants to rule the world, на Тиърс фор фиърс. Класика.

# 372
  • Sofia
И аз се притеснявам да не стане като с победата на Николай Мартинов в Сървайвър.

Благодаря, че ми припомни, точно същият неприятен вкус ми остана. Чудесна аналогия между две продукции с 20 години разлика. Родните телевизии не са мръднали и на йота от убежденията си що е то качество.

# 373
  • София
Ъхх, не че нещо, но днес сме на финала на Трейтърс все пак.
Едвам минахме 200 човека онлайн.
В съседната тема имаме една капитанска битка само, още сме във Фаза 2, имаме близо 1000 човека онлайн.

Ръждавичка >> целия каст на Трейтърс

После рейтингите не били верни...
Дообре.

Wink
Е, хайде сега, по време на всеки епизод на “Трейтърс“, беше така, нищо общо с Ръждавичка.
Всеки, който гледа и ДВАТА формата, гледа онзи онлайн, а този “на запис“.

Да беее, ич Wink
Предният рекорд за сезона беше 660 човека, сега 980. Това е нереално просто...
За целия сезон 6 нямаше и 900 човека онлайн, включително и на финала.
Представям си на финала какво ще е, особено ако Калин е там. Не ми се мисли.
То реално Калин и Ръждавичка са и най-популярните и обичани герои. Е, Ръждавичка и хейтъри много има, при Калин е 99% само +++

Иначе ако финалът тук не беше ясен, може би щяхме да чукнем поне 350 човека.
Жалко.

Аз лично не съм доволен от активността в темата. Но не ние сме виновни, а качеството и играта, която виждаме от екрана.

Или както писах вече.
Тук имаме голямо ниво на заснемане и т.н. Кино и пр. И един посредствен каст с изключение на Глория, Коджабашев, Бачорски и Оля.
И куп счупвания на формата и див популизъм.

Там имаме ужасна продукция, но изключителен каст.

бТВ, разбрахте ли още или не сте разбрали???
КАСТ трябва!
КАСТ!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:44 от Diavolo

# 374
Добре, а Бачорски като е искал да спечелят добрите, защо отстреля точно неговите хора Венци и Владо, това някак не мога да го схвана

Общи условия

Активация на акаунт