Предимно в неспокойствие, трудно заспиване, често будене, мрънкане, рев. Интересното е, че моята има колики точно тогава.
Върна си нощно хранене към 11-12-1 в този диапазон, а отдавна нямаше такива. Това траеше няколко дни. През деня пък намали количеството хранене. Разбира се знам, че е нормално, но веднага почнах да мисля как днес като е яла малко и едва ли не така ще продължава.
Сега като започна да придобива нови умения първо през деня се упражнява, като си откри гласа, вечер по два часа ни изнасяше серенади. После се превъзбуждаше и ставахме по 10 пъти да й даваме бибата.
Като отмина това, на следващия ден всеедно си беше нашето бебе, сън перфектен, хранене перфектно. 😅
Приложението е sprouty, но е платено ( 10 лв на месец), но има и интересна информация, пише коя седмица какво да очакваме като поведение, може да записваш много информация, също има и упражнения и дейности за детето.
Например за тази седмица пише, че е неспокоен период, бебето може да е кисело. Че се развива нервната систена, става по-активно в звуците и координацията на ръцете. Има и съвети как да преодолеем тези кризи по-леко.
Следващата седмица ми го дава криза на растежа🥲
Значи може би и малката го минава това. Благодаря за подробния отговор. Веднага ще проверя приложението, че в интернет никъде не намирам адекватна и изчерпателна информация