Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 1 869
  • 306
  •   4
Отговори
# 210
Живеем под наем и не ни се е налагало да инвестираме в подобрения, но през следващата година ще бъде готово новото ни жилище и там ще се развихрим. Ще разчитаме на майстор, но бих се пробвала да направя нещо и сама.

# 211
По няколко пъти годишно инвестираме в практични решения, защото ни хрумват нови идеи.
Двамата с мъжа ми си правим почти всичко сами.

# 212
Не много често, по-скоро когато се налага.
Но някои неща подменям
Зависи, ако е нещо по-опростено се справяме и сами

# 213
1-2 пъти годишно или при нужда. инвестирам в практични подобрения за дома. Не бих се справила сама с DIY проект.

# 214
  • София
1-2 пъти годишно. DIY - само за по-дребни неща.

# 215
От години съм в перманентен ремонт. Най-често сама взимам решенията, след консултация с изпълнителите

# 216
Да, често инвестирам в практични решения.
Хром е за предпочитане.

# 217
Често променям и инвестирам в по-дребни неща, а и много обичам DIY проектите. Практични и функционални решения търся.

# 218
Често променям и инвестирам, но не се справям сама достатъчно добре с DIY проекти.

# 219
  • Sofia
Предстои ни ремонт на банята, който да е подходящ за попълненията в нашето семейство. Ползваме продуктите на Грое.

# 220
Винаги аз избирам марката ,а мъжът ми инвестира в тези неща Simple Smile
Скоро ни предстои смяна у дома и на село  и ще заложа на вашите плодукти !

# 221
Често инвестирам в малки ремонти и подобрения в жилището и вилата ни.
Не ползваме проекти, сами със съпруга ми си правим всичко.

# 222
Често инвестирам. Бих поискала помощ от семейството ми.

# 223
Когато се прави нова баня инвестицията в нея трябва да е по- солидна и после могат дя се правят малки подобрения с аксесоари.

# 224
  • София
Инвестирам в рамките на нормалното. Банята е важна и трябва да е здрава и красива.Не съм ползвала проект, но изглежда интересно.
Мечтая някой ден да измислят самопочистваща баня и смесители:) Това ми е омразно нещо:)

Общи условия

Активация на акаунт