Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 1 761
  • 298
  •   8
Отговори
# 225
Инвестирам, когато открия добра идея. Бих се справила.

# 226
Обичам да правя малки обновления редовно, а сега наистина е ред на банята! Трябва ми черен смесител.

# 227
  • София
Когато инвестицията си заслужава - често, иначе само при нужда

# 228
Периодично обновяваме нещо в дома си и в повечето случаи или аз, или съпругът ми си планираме и се справяме с DIY проекти.

# 229
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Когато се амортизират
Досега сме се справяли сами.

# 230
От два дена ни капе душа в баняте, май ще си купим подобна душ система https://www.quickfix-grohe.com/bg-BG/Vitalio-Start-System-250-----266772430, преди празниците.

# 231
  • Горна Оряховица
Много често, със сигурност бих се справила!

# 232
По-рядко, отколкото би ми се искало.
Сама не бих се справила.

# 233
Обикновено правя по-сериозни подобрения у дома веднъж-два пъти годишно, а по-дребни неща – когато се наложи. Обичам DIY проектите и често се справям сама — боядисване, сглобяване на мебели, дребни ремонти

# 234
  • Телиш/Плевен
Сравнително често инвестирам в практични подобрения за дома, защото обичам удобството.
Мисля, че бих се справила сама с DIY проект.

# 235
  • София
Инвестирам в красоти и подобрения за дома си винаги, когато усетя необходимост или просто си харесам нещо.
Мъжът ми е ненадминат в DIY проекти, аз съм от помощния персонал 😁

# 236
Инвестирам само когато нещо не ми харесва

# 237
  • Бургас
Инвестирам, когато има нужда и когато имам възможност и желание. Справям се.

# 238
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Не много, често. Когато имаме имаме проект, предпочитам да се доверя на професионалисти.

# 239
  • Велико Търново
Почти всеки месец! Големи сме ентусиасти със съпруга ми Simple Smile постоянно наисляме нещо, гледаме ли става и го адаптираме за нашите нужди и според нашите умения.

Общи условия

Активация на акаунт