Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 1 945
  • 314
  •   10
Отговори
# 195
Определено сама или с помощ от мъжа ми бих се справила.
Винаги инвестираме в скъпи продукти

# 196
  • София
Купуваме качествени продукти и затова не се налага често да инвестираме. В повечето пъти се справяме сами.

# 197
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Инвестирам в практични подобрения винаги, когато имам възможност. Бих се пробвала да направя сама проект.

# 198
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Когато нещо се повреди или е загубило функционалността си.
Досега съм се справя ли сами с проектите.

# 199
  • Бургас

За съжаление не правим чести промени, защото не са се налагали, но сега е момента в който променяме и подобряваме нашия дом. С промените се справяме сами.

# 200
Не инвестирам много, но имам идеи и обичам да ги осъществявам сама.

# 201
Инвестирам далеч по-малко, отколкото бих искала. С DIY проект не бих се справила сама, мисля.

# 202
Бих се справила с DIY проект, впрочем на мен с мъжа ми те са ни любими - считаме ги за пълноценно прекарано време със семейството на принципа "дай да пробваме, да видим какво ще стане". Рядко инвестирам в подобни неща, в момента сме в ново жилище и предимно "допълваме" с каквото преценим, че ни е необходимо.

# 203
 За съжаление не много често, но когато го правим гледам да е с качествени продукти.
Не съм пробвала все още, но се надявам да се справя.

# 204
  • София
Не инвестирам толкова често, колкото би ми се искало. Но скоро правихме със съпруга ми ремонт на ново жилище и всичко сами си правихме.

# 205
Почти с всичко се справяме сами, не инвестираме толкова често, колкото бих искала.

# 206
Обичам инвестицията в нови технологии/продукти ,които биха ни помогнали улеснявайки ежедневието ни.
Сглобявала съм си неща сама, следвам инструкциите и за щастие винаги ми се получава.

# 207
  • София

Инвестирам по-рядко, отколкото ми се иска, защото се стремя винаги да инвестирам в качествени продукти.
С помощ от мъжа ми бих се справила.

# 208
Обикновено правя по-сериозни подобрения у дома веднъж-два пъти годишно, а по-дребни неща – когато се наложи. Обичам DIY проектите и често се справям сама — боядисване, сглобяване на мебели, дребни ремонти

# 209
  • Плевен

Винаги когато се наложи нещо да се сменя или е доказано неефективно и неикономично спрямо друг продукт на пазара.

Така както е описано какво трябва да направи и следва в първата публикация тук, смятам, че бих се справила с този DIY проект.

Общи условия

Активация на акаунт