Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 2 023
  • 323
  •   14
Отговори
# 180
Не инвестираме често.
Всички ремонти вкъщи си ги правим сами. 🫶🏻

# 181
В последно време да, защото правя ремонт и знанията ми по темата се разшириха. В интерес на истината, един смесител би ми бил перфектен Коледен подарък.

# 182
Много често инвестирам в технологични подобрения.
Сама успявам да се справям с различни проекти.

# 183
Инвестирам в домашни подобрения според свободното време и често се справям сама с по-лесните DIY проекти,а понякога използвам инструменти.

# 184
  • София
Купувам и инвестирам при нужда.

# 185
Не твърде често, защото у дома много си пазим всичко. Когато решим да си вземем нещо ново, за да подменим износено и старо или просто да пробваме нещо различно, почти винаги успяваме да го си го подменим/ инсталираме само или с помощ от родители или приятели.

# 186
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Често инвестирам и обожавам DIY проектите

# 187
  • София
Често инвестирам в практични подобрения и проектите в повечето случаи ги изпълнявам сама.

# 188
Няколко пъти в годината инвестираме и заедно с моя съпруг смятам, че ще се справим с DIY проект.

# 189
Правя по-малки, козметични подобрения на всеки няколко години. При по-сложни задачи се доверявам на специалист.

# 190
  • София
Обичаме да правим чести малки подобрения вкъщи, съответно бих казала, че често инвестираме в това. Харесваме DIY проектите 🤩

# 191
Не много често, но обикновено сами се справяме.

# 192
  • на дъното
Ако са качествени продуктите не и вестираме често.
Понякога се използва проект DIY.

# 193
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект? - Редовно се прави инвестиция, повече мъжа ми, но и аз самостоятелно правя..Бих се справила с DIY проект.

# 194
Винаги инвестирам при нужда в качествени продукти . Но понякога и сама нагаждам нещата , за да са ми удобни и практични.

Общи условия

Активация на акаунт