Любители на котки - Тема 211

• 11 618
  • 279
  •   5
Отговори
# 45
# 46
Супер Кардю, така се радвам за момчетата!

# 47
Даже Сина отново се храни добре. Е, от време на време се поступват Joy ама нищо драматично. И за моя изненада Сина ступва Балу, ма то защото е много бърз, светкавица е. Балу е баааааавен и отнася по някоя лапа.

# 48
Много, Многп приятна новина.
Няма начин да няма търкания понякога. Между хората как има. Все животни:)

# 49
  • Варна
Защо ме търсиш?, радвам се, че сте вече заедно Simple Smile няма по-хубаво да гушнеш пиратчето Simple Smile
Радвам се и че болната котчица е вече по-добре.
Мечтая да видя снимка как Сина и Балу си играят, но засега  и така е супер Simple Smile
Сакура е прекрасна, а къде е Зак?

# 50
  • Стара Загора
Грахчо

# 51
Разкошен е този Балу ❤️! Умирам за котки с такива зелени очи като неговите. И какви сладки бузки има. Много, много хубав! Радвам се, че със Сина се разбират, за да си има другарче и да не скучае,  а вие още едно хубаво коте. Щом е и добродушен става още по лесно и за вас.

Лятото имах контакт с котка подобна на Балу. Леле, беше ужасна и супер зла 😀. Посягаш да я погалиш и да му се порадваш, а той насочва лапа към теб да те бие и ръмжи по теб 😆. Ужас ви казвам. Като не съм свикнала с такова поведение направо ми се стори звяр този котарак.

# 52
  • Швейцария
Танче, благодаря за новата тема Purple Heart

И от мен данък. Мия е надебеляла от крадене от автоматичната хранилка. Махам я и я слагам на диета.

# 53
Аз съм Крал Пухан (Пухи) и все още съм на три месеца. 😸

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 01:50 от Maggie.Love

# 54
Ех, че хубави деца сте показали!
Няма как да ги изброя поименно.
Прекраснички са! Heartbeat

Лусито много не обича да се гушка. Надявам се с времето това да се промени. Иначе постоянно мърка. Гали се покрай краката ни. Но когато идва да си легне на дивана, ляга на дистанция. А като я вземем в ръце, изтрайва 2 минути и се тръшка да заминава.
Тука, като по чудо, успях да я снимам в ръцете на дъщеря ми.

# 55
Аз пак тук, че съм разтревожена. Заведохме Изи на преглед и доктора каза, че правилно сме се досетили, че проблемът е в десния заден крак. Като я пипаше, тя измяка, явно я заболя. Той смята, че е травма, получена или при игра, при скок от някъде или някакво друго по-рязко действие.  Ще слага инжекции до края на седмицата. Уплаши ме обаче другия вариант - да има скъсана връзка, защото това ще значи операция. Искам да питам тези, които са се срещали с такъв проблем, до каква степен скъсано сухожилие или нещо друго, се отразява на способността на котето да се движи? Изабела ходи на двата крака, може да слиза от ниски места, но не може да се качва. Дали при някакво скъсване в крачето, ще е възможно да ходи, или винаги нещата са по-сложни? Никак не ми харесва да я оперират, тя наближава вече 11 години и не знам как ще й се отрази пълната упойка и операцията, ако се наложи.....охххххххх.....

# 56
  • До хладилника, който обичам
Дано е само невинна травма, Ън, и бързо да се подобри.

# 57
Никак не ми харесва да я оперират, тя наближава вече 11 години и не знам как ще й се отрази пълната упойка и операцията, ако се наложи.....охххххххх.....
За двигателните проблеми не мога да кажа нищо, но в началото на годината нашата 14 годишна котка преживя успешно много тежка коремна операция. И ние се страхувахме, но докторът ни увери, че както вчовешките, така и в животинските упойки медицината се е развила много. Та по-добре говорете с доктора за упойките, ако се наложи операция.

# 58
  • Варна
Тео :- )
Пращам снимки на дъщеря ми, каза, че бил 1 към 1 с нейната грейка Simple Smile)
Ама моя Тео е последен модел, с постоянна Т и по -мекичък.

# 59
Да ви покажа розови бобчета и бели ръкавици и чорапки 😍
С Маца благодарим за новата тема и пожелаваме всички пухчовци и техните хора да са здрави. Стиснати палци на Изабела. 🤗 

Общи условия

Активация на акаунт