Любители на котки - Тема 211

• 11 689
  • 280
  •   2
Отговори
# 30
Такива бузи е направил Балу, че още малко и ще мине за малко по-атлетичен британец Wink

# 31
Хоп-троп, ето ни и нас:

Плащаме данък и благодарим за новата темичка на Танчето. Flowers Hibiscus

# 32
Спешно се търси донор за кръвопреливане в Пловдив
https://www.facebook.com/share/r/17HnD2uX7d/

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 17:03 от Преслава ♋️

# 33
И още един данък - такива бяхме:

Такива станахме:

Очичките ни от бебешко сивкави станаха с цвят на светла бира като на вечната Амбър и си отгледахме страхотна дълга и пухкава опашка, която не мога да хвана още в целия и блясък:

Пп Характера и както се вижда е изписан на муцунката и - малка проклетийка ми е тя. Joy Heart

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 17:12 от Джаста Праста

# 34

Ето ги и другите момци Joy

# 35
Бела Дебела пак си е разкървавила брадата с това котешко акне, направо липсват косми и е отворена рана. Така ми писна. 3 седмици я мазах, почти беше минало, спрях и айде пак за 5 дни отначало. АААа ааа мн се изнервям.

# 36
  • Свети Влас
Ще погледна ние с какъв крем мазахме нашият, помогна му. Ще питам мама какво още правише.

# 37
  • До хладилника, който обичам
Голяма красавица е Джули.
Сина е чудесен, и като е с по-необичаен външен вид, винаги му се радвам на снимките. Балу най нито за руска синя, нито за британец има достатъчно изразени черти, но е много сладък дундьо.

# 38
Явно е порода "градинска любов" Joy Балуто.

# 39
  • До хладилника, който обичам
Последната ми котка в България беше такава, сива, с правилно кожухче, зеленоока, но с недостатъчно изразени черти за руска синя, нито телосложение на британка. Беше много мила котка.

# 40
# 41
Сина е човек в котешко кожухче Heart

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 22:33 от cardhu

# 42
Танче, благодаря за хубавата тема! ❤️
Да ви се оплача от моята кака, иде ми да я разкостя. Снощи си легнах към 23ч изчаках да чуя, че се прибират с нейна съученичка, която остава в нас от време на време, а Линче дремеше на хамака. Към 1.30 в просъница чувам, че нещо се тряска и жално мяукане, все едно е Линче и ме вика, но като че ли от далече. Станах видях купичката не измита (имаме си правило, който последен ляга мие купичката, за да има храна до по - късно) , в тоалетната подарък и Линче я няма в хамака и си помислих дали пък не е на терасата и затова да я чувам приглушено. Открехнах леко вратата и тя куршум на вътре. Бясна съм, 😡 сън не ме лови, идеше ми да ги събудя и двете блейки, едвам се удържах! Вече е студено и вечер не я пускам на терасата, кой и как не я е видял, ама кака ще го отнесе. Миличкото ми още ми се гушка и мърка под завивките. Добре, че спя леко и я чух, докато схвана сънувам ли или я чувам... Уффф 🥺
Пускам снимка от фотосесията на хамака, че скоро не съм я снимала - на мама разкоша.

# 43
Здравейте, дами,
Мисля, че имам хубава новина, пу пу пу,
Вчера през прозореца видях котенцето в двора на ветеринара и се разхождаше с братчето си, душеше храстите и даже понеже бях минала точно преди минута с братчето му се отправяха към оградата, където преди ги хранех всеки ден. Не знам как ме надушват, видях ги от втория етаж на блока ни. Мисля, че щом вече е на лапи, може би се оправя и моята мисия е изпълнена. Дано има късмет мъничето, изглеждаше щастлива, свободна навън.

# 44
Хубава новина за котенцето.

Да дам и аз данъчето за темата, защото най-сетне вече съм в Пловдив.
Да си гушна русото другарче.
Скрит текст:

Днес следобяд мисля да си направим с него и любимата неделна дрямка с филмче. Мъжът ми е на работа, имам бойна задача да сготвя боб, но като за една неделна дрямка с ПиратЯ време ще се намери.
Станах в 4:30 и ще трябва да се компемсирам.

Общи условия

Активация на акаунт