Любители на котки - Тема 211

• 34 026
  • 740
  •   3
Отговори
# 495
  • Швейцария
Ние си стоим с Мия 2 седмици сами. Честно казано, много е приятно. Животинчето не мрънка, не дава акъл и не е капацитет по всички въпроси. Ляга си до мен и не мърда, докато не стана.

# 496
Женско царство за Коледа, Jenny.

# 497
Честита Коледа, момичета и косматковци! Живи и здрави и благословени бъдете! От сърце ви желая да няма болести и тревоги!
От вчера с Линошка сме си самички, няма такава идилия и спокойствие, пълно размазване от всякъде - ама така да имах нужда. Това кака колкото по - голяма става, толкова повече напрежение внася в къщи и ми иде да хвана гората, ама нейсе, добре че ми е Линче да не лудне човек. 😁

Преди ваканцията се прибирам от работа отварям вратата и Линче светнала като коледна елха, цялата в блещучки от брокат. Щях да получа сърцетуп. Викнах от вратата какво става тук и се появява кака с един много лъскав панталон, който е за сцена и ръси яко навсякъде, ама няма празно из къщи. Казвам ѝ махни го облечи го там, а тя - няма не можела да литне после щяла да чисти - да, бе да знам аз как чисти. Разбеснях се и повярвайте ми още има блещучки тук там, как се чисти туй чудо? От дни лазя по пода, обирам навсякъде където се е паркирала с влажно и пак ги има да му се не знае. Ще кажете това са бели кахъри, ама страх ме е за Линче да не погълне нещо, после пак на моята глава!
Днес обаче ще си се размазваме пак, да се възползваме и насладим на тишината 😁.

# 498
Получи пушка с Ева топчета моето дете ..той стреля котката ги гони ..познайте какво се случва докато спим ,топчета извират от всякъде и играта продължава ...

# 499
Люси, броката с тиксо се чисти най-добре. Simple Smile

# 500
# 501
Моят смешко❤️

# 502
Оле, големи сладури!

# 503
# 504
А ние морим една играчка кокошка. Колкото е малка, толкова страшна може да е тази малката:)

# 505
Откакто преместих възглавницата на Маца до конвектора останах без котка през деня 🤣

# 506
  • Велико Търново
Здравейте, момичета!
Не съм писала страшно отдавна и загубих много теми, но майчинството се оказа голяма емоция ❤️
Идвам да ви честитя Коледа, да ви пожелая здраве и спокойствие, щастливи моменти със семействата ви💞
Надявам се да сте добре и вие, и домашните ви, и четириногите дечица!
Иначе вкъщи по котешка линия е едно и също, добре са разбойниците. Буки става все по-дебел, все още раздава тупаници от време на време на Пиги и все още хвърчат косми. Пиги е все така деликатна и гушлива. Добри бавачки са, особено Буки
Ще опитам да прочета какво е ставало назад и се надявам да следя вече редовно🤗

# 507
  • Враца
Ето, че може да се спи и на 2 стола 😁

# 508
Дано някога се случи и в България!
https://www.facebook.com/share/p/1C1SZ7ZPNq/

# 509
Весело посрещане на Новата година.
Поздрави от коледното джудже Оливия

Общи условия

Активация на акаунт