Любители на котки - Тема 211

• 33 795
  • 736
  •   1
Отговори
# 510

Поза - "Ти какво правиш там?"   

Пожелавам весело посрещане на Новата година! Здраве и щастие на всички! ❤️
Дано да няма изплашени котета от гърмежите. Ние ще сме си в къщи тази година и Бети няма да е сама.

# 511
Весело посрещане на новата година и от нас!
Да е здрава, мирна и по - добра за всички! И да ни са здрави котачетата! ❤️
Да ви покажа ложата, която сътворих на терасата за да не ми мръзне детенце докато простирам или събирам дрехите. А и така не ми се пречка в краката 😂

# 512
  • Варна
Преди 3 дни ходихме в Делта планет мол, влязохме за нещо в Стефанов, той е точно до входа. И гледаме вътре 4 улични кучета дремят на постелки между стелажите, най-дребното беше на пухкав дебел дюшек 😃 Ама толкова мило ми стана. Тези кучета редовно ги виждам отпред, но вътре не беше ми се случвало.
Кетенцето не знам какво му стана снощи, започна внезапно да ръмжи и съска и отново да върви като Робокоп… след малко се успокои, все едно нищо не е било. Сецна ли се нещо, стресна ли се…. идѝ разберѝ.
Една Елена, заспала над учебника. Ама много скучна таз литература, бееее 🤪

# 513
Снежанка

# 514
# 515
Честита, мирна, здрава и успешна!

# 516
# 517
Честита Нова Година! Да сте живи, здрави, щастливи и много обичани всички вие и всичките ви домашни любимци!

# 518
  • Свети Влас
Котарачета и хора:

# 519
  • До хладилника, който обичам
Здраве, щастие и късмет да донесе новата година на вас, семейства ви и четирилапите космати деца!

# 520
Здраве и добър късмет на всички човеци и четирикраки! Flowers Four Leaf Clover
Да се похваля, че Кашмира много се подобри, къпе се, мърка, прави по някоя крачка. Е, и залита още. Вече не пишка в леглото си, измъква се от него и пиша отвън. По голите бутчета пораства нова козина, още е съвсем нова. Хапва добре, не е онзи плашещ скелет. Наскоро през нощта пропълзяла през коридора до спалнята на дъщеря ми и се настанила там в котешката къщичка. Heart Eyes Надяваме се напълно да оздравее, без трайни поражения! Ужасен е този ФИП!  Много я обичаме, то как да не го обичаш, като го гледаш от една шепа болно бебе Heart Та не пускайте палци и лапки, момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 521
Djaky, хубава новина за началото на годината.

Честита нова година! Живи и здрави да сме всички - хора и пухкави другарчета.

# 522
Честита 2026г на котаците и техните стопани. Всички да сме живи и здрави, останалото ще се подреди! Нямаше много гърмежи около нас и изкарахме спокойно.

# 523
  • София

Здрави и благословени!

При нас беше много прилично (е, гърмяха, но не като предишни години). Блеки с интерес наблюдаваше фойерверките и не се стресира (ама нали недочува момчето).

Djaky, страхотна новина! Браво!

# 524
Честита нова година бъдете здрави и много обичани ..моята хубавица снощи и тя грам не се впечатли от бомбичките а бяха като на военното поле ,разходи се из стаите ,ослуша се и легна в стаята на детето ..доста често и викаме майчицата защото не съм ли около него тя застава да го наблюдава ..

Общи условия

Активация на акаунт