Любители на котки - Тема 211

• 34 687
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Ахаа, от цистита се разгонила мацата?!
AnyHr, бялото коте няма да оцелее навън. Моля те, поне нощем го прибери на топло! Горкото бебе! Малоумника няма да го коментирам...

# 421
  • София
AnyHr, бялото коте няма да оцелее навън. Моля те, поне нощем го прибери на топло! Горкото бебе! Малоумника няма да го коментирам...

Няма как да го прибера, ние не сме там (само снощи бяхме и му подсигурих подслон). Днес видях, че съседът го е прибрал вътре мъничето (там не се отоплява, но поне има къде да се свре) и пак плачкаше, че е самичко. След обяд някой го е пуснал/ изпуснал и то веднага дотича- нахраних го.
Единственият му шанс да оцелее е с кучето в колибката му, гушнато в него да се топлят.
На всичко отгоре ме е много страх да не навлече нещо на Блеки, че той не е ваксиниран от 2 години (едната година се натрови с ароматизатор, миналата година имаше проблеми с коремчето, направи алергия)

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 21:20 от AnyHr

# 422
Е вие какво очаквате да ми каже при положение че те са правили операцията и  са ми взели толкова пари ..кой луд ще каже явно не сме я изчистили като хората ...ще маже и ще си ги чека от пръстите ...

# 423
Ще ги изям за десерт тези откачалки LaughingLaughingLaughingLaughingSweat Smile
*на Хели поне тръгна да й зараства оченцето, поне докато не си потърсия боя отново ...

# 424
  • До морето...
Е вие какво очаквате да ми каже при положение че те са правили операцията и  са ми взели толкова пари ..кой луд ще каже явно не сме я изчистили като хората ...ще маже и ще си ги чека от пръстите ...
То въпроса е не ние какво очакваме, а както каза Amy_nka,е добре да се потърси друго експертно мнение ,за да не се измъчва котанка🙂

# 425
Да ще потърся но понеже избързах да дам хапче за разгонване а и може би от аб вече е спокойна ,ако се разгони отново ще отида на друго място ...

# 426
Да, аз имам такава тоалетна, ама си мирише да ви кажа. И то някак просто самата пластмаса се вмирисва и дори като я измия пак мирише. Просто знаете пластмасата си е пореста. Обикновено усещам като се доближа до нея, ама сега е пълна догоре, за чистене е и се усеща в целия апартамент почти.
Но и Бела се е научила да прави щуротии. Постоянно дебне кога ще почне да се самопочиства и отива и ръчка, за да прекъсне въртенето и ходи да гледа какво става вътре, и така се размирисва.

Но си и голямо облекчение, едно, че не я пипвам около седмица, и второ като пътувам не го мисля кой да им чисти вече.

Сега ще я водя на вет пак. Точно да ви се похваля, ще мина всичко и гледам днес пак коричка почва...

# 427
  • София
Да, аз имам такава тоалетна, ама си мирише да ви кажа. И то някак просто самата пластмаса се вмирисва и дори като я измия пак мирише. Просто знаете пластмасата си е пореста.
Аз имах предвид, че пълният чувал не мирише, докато е под капака. Иначе и самата ми тоалетна все още не мирише, но като всяка пластмаса ще поеме след време. Нашата е твърде нова. Simple Smile

С Турболинката има малък напредък. Тази нощ не издържа и докато всички спяхме, взе да беснее по турболински. Joy Дано скоро се отпусне по всяко време, че ми липсват щуротиите ѝ. Joy

# 428
С Турболинката има малък напредък. Тази нощ не издържа и докато всички спяхме, взе да беснее по турболински. Joy Дано скоро се отпусне по всяко време, че ми липсват щуротиите ѝ. Joy

Колко обич в две изречения!

# 429
# 430
Прекрасни

# 431
  • Швейцария
Мия гледа Cat TV.

# 432

🥰🥰🥰

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 21:06 от малката лисичка

# 433
Здравейте,защо понякога котката тръска глава след като бъде погалена? Сякаш се "чисти" от галенето.

# 434
  • До хладилника, който обичам
Точно това е. Подрежда си козината, която галенето е разбутало.

Общи условия

Активация на акаунт