Любители на котки - Тема 211

• 34 631
  • 747
  •   3
Отговори
# 435
Здравейте,защо понякога котката тръска глава след като бъде погалена? Сякаш се "чисти" от галенето.
Защото обонянието и в пъти по-силно от нашето и миризмите, които оставяме върху нея ги приема като изцапано😊 мият се, чувстват се изцапани 😀

# 436
  • София
Новата най-хубава кутия Grinning

# 437
Всеки с предпочитанията си! Simple Smile

Лусито, понеже е бивша бездомна и през годините й слагах много такива кутии, изобщо не проявява сега интерес към тях.
На нея сега й дай плюшени възглавници и меки постелки. Като кралица се настанява. Хаха

# 438
Изпуснали сме новата тема
😔
Мишето е на 6 години и никога, ама никога не е проявявал интерес към кутии и кашони. До днес. Настани се в кутията, в която бях сложила на мъжа ми пакетчета с лакомства, тип адвент календар. После даже се сви на кълбенце и поспа.

# 439
Бясна съм на куриерите Спиди! Поръчала съм от ДМ храна и тоалетни за 2 седмици, покрай пътуване и смяната с еврото си казах да поръчам много наведнъж и да не се занимавам дали ще ми работи карта, дали ще има пари в банкомата, дали ще има евро в банкомата... Все пак България - трябва да се предвиди всякакъв гаф. И тия ми ти наглеци да ми извъртят такъв номер! Пренасочили ми пратката за получаване в офис! Търчах до вкъщи да не ги изпусна, щото нали съм получила смс с диапазон време в което се очаква да ми позвънят и доставят. Докато съм в автобуса ми пада батерията, прибирам се, включвам зарядното и какво да видя - смс от Спиди получен преди има няма 3 мин! Нямам пропуснато никакво обаждане. Звъня да се разправям и от колцентъра ми казват "ами колегата ви е звънял 3 пъти, последно в 15:35" (а пратката за получаване между 16:30-17:30 - т.е., уж са ми звъняли един час преди посочения диапазон), "ако искате можем да ви я доставим на 29.12". Моля, моля?? Какъв 29?! Котките нямат храна, нас ни няма! Искам си пратката днес на адреса! 200 и кусур лева пратка! Как да отида да я натоваря от офис такава обемиста пратка, като нямам кола!? Викам, за вас утре работен ден няма ли? Ами, ако искате утре, понеже ни е полуработен ден, ще трябва да заплатите 5 лв. Бяяясна...Rage
ДМ са си свършили работата хората, пуснали са я навреме, а тия ме заплашват, че ако не дам 5 лв, котките ми остават без храна!? Ей сега такава хубава жалбичка ще им съчиня...! И се наложи да пусна детето с колелото в студа да ходи до ДМ да вземе поне 2 пакета гранули, да има за тази вечер... Confused

# 440
  • Свети Влас
Такива са за съжаление куриерските фирми. Ние слава богу сме нямали проблеми с тях.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 22:28 от Габриела Радева

# 441
А, може и върху кашона Simple Smile

С може и в куфара! Цяла нощ е спал там. Да не би синко да избяга ПАК без него Simple Smile

# 442
Ооо стяга ли се куфар за някъде, Мишо е пръв вътре 🤣

# 443
Да ви пусна няколко снимки и ви пожелавам Весели празници !

Тук спи в стаята ми, отдавна не беше спал при мен през нощта. Няма да ви кажа как спах Joy

Тук спи в мама. И днес така е спал.
От известно време го прави, преди не го е правил. Може би му студено.

И размазан. Ей така обича да спи до печката на топло.

# 444
При мен винаги Спиди идва много по-рано от обявения час. Понякога и един час, понякога 20-30 мин. Никога до сега не ми се е случвало да идва след крайният час и един вид да закъснява. Аз си ги знам и ставам рано, понякога и те ме събуждат, ако съвсем са подранили.
Само това не ми харесва при тях, че напоследък пращат в последните минути съобщенията за получаване и като не ги видя говоря на куриериете, че нямам пратки 😆.
И аз нещо май не изчислих храната и ще трябва да взема малко някаква до като заработят следващата година куриерите.
Сега, ако я поръчам от зооплюс сигурно ще дойде преди 31, но няма да има кой да я вземе и пак ще си стане 5 януари

# 445
Весели празници и от нас. Вече почти сме свикнали едни с други. Не се крие под леглото като се тропне вратата, днес даже ме посрещна като разбра, че съм аз. Вечер като си легнем, преди да изгасим лампите, се настанява ей така, а вляза ли в тоалетната, се паркира пред вратата. Стана ли от стола, веднага цъфва и започва едно умилкване, едно галене да му сипя ядене.

Правилото за трите дни, трите седмици и трите месеца май ще се окаже съвсем точно.

# 446
  • До хладилника, който обичам
Доня Дафина Черешова къде се загуби?

# 447
Доня Дафина Черешова къде се загуби?
И на мен ми липсва! И две момичета от Бургас отдавна не са се появявали, дано всичко при тях да е наред! Hands Plus1

# 448
Случайно на пакета за лакомства да са ми пораснали крака и ръце да се самоотвори 😁

# 449

Общи условия

Активация на акаунт