(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 12 386
  • 672
  •   1
Отговори
# 15
Баръш не мисля че ще напусне, той е гъст с Фейзата и майка й, Еврим ако тя напусне няма да и се сърдя. Какво ли не направиха на Къвълджъм. Тя Еврим беше казала ако Съла напусне и тя може да го направи. Да видим. Ако до края на годината е още в сериала ще го изкара до край.

# 16
Йомерката си жулка уиски

А тази теория ;д

https://x.com/remayl2/status/1991974008175177773?s=20

Отново, първо Йомер ще излиза на срещи с момичето, после Фатих ще се ожени, този филм вече сме гледали #kizilcikşerbeti

# 17
нищо вече не ме учудва.

Същото стана и с Гьоркем.

# 18
нищо вече не ме учудва.

Същото стана и с Гьоркем.
Да Гьоркем се беше представила за Сечил права си.Бакалъм!

# 19
Гьоркемчето беше права, че Фатих с нея е минал на некст левъл🤣 Момичето си работеше и си харчеше парите, не създаваше неоправдани скандали и се знаеше как да се защитава. Честно, много по-добра като характер от Доа.

# 20

Майко леее...

# 21

Дързост и красота е Опасни улици, нашия сериал едва ли ще стане. Grinning Grinning

Нямах предвид дължината на сериала, а съдържанието. Като че ли в този многомилионен град са само тия 3-4 семейства, та все случаааайно се сватосват. Joy За сега само кръвосмешение нямаме като в ДГ, ама не е късно. Joy

# 22
# 23
Съвсем заприлича на Фейза... ама той не ме махна, аз го махнах... ама очаквах това, ама така стана🤦‍♀️🤦‍♀️

# 24
Съвсем заприлича на Фейза... ама той не ме махна, аз го махнах... ама очаквах това, ама така стана🤦‍♀️🤦‍♀️
Имайки впредвид ,че Серай му е бивша си е в правото да си протестира...

# 25
Е все пак е казал, че ще остане до края на сезона. Значи да очакваме и край на сериала? А, забравих да спомена, че Серай Кая много я харесвах, но тук , в тази роля нещо не ми се връзва.

# 26
Ясно защо ще съживят Доа. Според мен проблема е съвсем друг и Доу си е с правото да е обиден защото когато имат зор той ги спаси 100 пъти.

# 27
Бе в правото си е, но не като причина да казва, че неговото име заслужава да е на мястото на Съла. Може пък да се окаже, че Серай ще изиграе по-важна роля за този етап от сериала.

# 28
докато оценките са над 6 едва ли ще свърши сериала.
Доу много нежен стана. Grinning Grinning До сега нямаше проблеми с надписите какво е очаквал. Не стига че се забърква със свойте туитове и че е приятел с фейза и за това се цупи че някои имена са пред него, но той няма какво да направи. Айде ако беше Фейза да иска да доста пред останалите щеше да се вдигне още шум, но поне това не става. Много дребнав става Доу.

В първите три сезона е бил на шесто място в надписите , в четвъртия е на 4то. За едното място ли го прави. това е несериозно.

# 29
Бе в правото си е, но не като причина да казва, че неговото име заслужава да е на мястото на Съла. Може пък да се окаже, че Серай ще изиграе по-важна роля за този етап от сериала.
То проблема е цялостен защото и Джерен и той са там от ден едно и ги мятат на заден план заради някакви нови тъй ,че хич не се шашкам на реакцията му и не намирам нищо общо с това и Фейза иде поредно напускане пък дали са вързали конят ще стане ясно. А Доукан ако има толкова голям проблем със Съла както тя с него нямаше да хареса видеото на профила на къзълджъкшербом.Темата дори не е Фейза.
Почна да показва реакция от това лято от вътрешни хора знам ,че нито той нито Съла са искали 4ти сезон.

Общи условия

Активация на акаунт