(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 12 834
  • 700
  •   2
Отговори
# 45
Доукан отново е отразил Ларе.

# 46
Верно в тази сцена малко не се разбира дали се смее, или плаче🤣🤣

Салкъмчето май ще я харесам, напуши ме на смях като им каза "аз да не съм следващата му мъртва съпруга"

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 21:02 от ThankYou

# 47
Ужас!

И аз я харесвам🌺 пасна идеално

# 48
Да, тя май е смесица от Алев и Пинко. Grinning Grinning

# 49
https://x.com/2_sayfaofficial/status/1992311211447423467?s=46

https://x.com/tvdunyasii/status/1992309481959551209?s=46

Доу са го хванали някъде 😏
Отрича всичко и не счита за правилно да го говори

# 50
  • Дубай
Здравейте! Какви дискусии само!
Сега и аз да изкажа моето мнение. Харесвам Доукан, харесвам и Серай, Съла не чак толкова, но както и да е...
Сериалът започна с основната двойка Фатих-Доа, тоест историята се въртеше около тях. С напредването на сериала малко изместиха фокуса, но пак те си останаха една от главните двойки. Не са прави в отношенията си Съла и Доу, но за съжаление не са първите, нито ще са последните.
Фатих (Доукан) е прав да се сърди за Серай, но е трябвало да провери нещата предварително, да е попитал... и може би нямаше да се случи така.
Дидка ме попита за сцената на Фатих на гроба на Доа. Какво да ви кажа?
Доукан е добър в сцени, когато е ядосан, гневен или влюбен, но когато плаче, не му се отдава много. Дали беше под напрежение, или не, не успя да изиграе тази сцена правдоподобно. Иначе е сладур!Занапред ще задобравя, надявам се, че инак не му се разбира плаче ли, смее ли се!

Я кого водя, Един Мустафа, опс Емрах. Сладур!

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 14:27 от I.V

# 51
Доу и Фейза сет къщата на Къвълджъм

🤪

Скрит текст:

Ив😎🫰🏻тамън ще си имам занимавка…😏 Емрах е бил гост на Арда 😎 ще го видя къде е да го пусна.

Фатих и фигурата му на баща

https://x.com/lareinatriste/status/1992318391160557906?s=46

# 52
Явно и тук вече ще се подвизавам и коментирам натрупаните мнения и възмущения, щото не са малко. Joy Съвсем не към актьорите, напротив, към сценаристите.  Фатих си беше съвсем ОК като съпруг и баща. В началото бях скептична, защото знам какво е(просто наблюдения и тук ги има) Две семейства от съвсем различни вселени. Трудно, най вече за Доа. Hug Но в случая не показаха това различие(въпреки Пинко), напротив! На нея Доа всичко и беше позволено.  Не знам защо сценаристите решиха да я покажат толкова меркантилна и алчна в един момент?  Фатих- си имаше трески за дялане, но съвсем дребни, а Доа ги преувеличаваше до небесата. От самото начало. Ок, заради личните им отношения. А защо тогава развалиха рахатлъка на Кавълджъм и Омер? Или всичките нещастни любови на Нурсема? Там какъв е проблема? Пак ли Фейза е виновна? Или просто са сценаристите са взели похвата на Етем, колкото повече трагедии, толкова повече интерес. Е няма как да стане. Това им е последния сезон.

# 53
Идвам със сигурен спойлер относно Башак и Фатих днес са ги сгодили. Брак по уговорка ни чака. Wink

Ооо не говори се ,че ако сериала над 5 във всички групи пети сезон иде.

# 54
Идвам със сигурен спойлер относно Башак и Фатих днес са ги сгодили. Брак по уговорка ни чака. Wink

Ооо не говори се ,че ако сериала над 5 във всички групи пети сезон иде.
Е как? Доа на годежа ли ще се появи? Ха, ха  ако е така може и 5ти сезон! Joy

# 55
Те сценариските включително и фейза са виновни за провала на сериала и не въможността на главните герои да се изивяват ,защото се дава поле на изява на ненужни герои и вземат екраното време на Баръш, Еврим, Доу, Джерем и Съла до преди последния сезон. Никой не го интересува историята на Нилай, майка и, приятели и т.н. Хората си искат двойките, но те са провалени.
Отделно мелзей нищо оригинално не могат да измислят. Всичко вземат от Опасно изкушение и е очевадно.
Отделно аз съм склонна да вярвам че наистина Фейза създава проблеми на сета. И това че ключови актьори си тръгнаха и са имали сцени с нея си казва думата.

# 56
Не казват Доа да е жива това научих има и снимка от сета:

# 57
Спрягат че Ишъл е жива. Актрисата не се сбогувала с никого.

Но защо на в къщата на Къвълджъм??? Дали и Омер е бил там евентуално?? Grinning

# 58
Спрягат че Ишъл е жива. Актрисата не се сбогувала с никого.

Майката на Кумсал се сбогува с нея вчера.

# 59
май наистина може Къвълджъм да е замесена в кашите на Омер с мафията. Ех, Омере, да забъркаш жена си нищо че ти е бивша за трети път Grinning

Общи условия

Активация на акаунт