(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 2 648
  • 152
  •   1
Отговори
# 75
Хах , не уреден брак, а натрапен. По скоро от немай къде, да спасят кожите. Joy Иска ми се Серай(Башак) да е добър образ, ама знае ли се?

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 13:10 от pipilota65

# 76
Сладурче е Серай. Да видим каква ще е.

# 77
Женят се даже Фатих на земята ще спи🫢

Серай е казала че не я интересуват тези неща и да питат Доу но няма проблеми с Доу категорично го заяви снощи

И от вчера от сторито на Доу

По късно пак ще се включа има много неща които да споделя понеже но на работа е оскъдно времето.😹

# 78
Чакаме Диди! Heart

# 79
Макар сърдити , има ги още чувства , но не знам  дали пак ще ги съберат. Огън са 🔥

# 80
Абдулах и Салкъм се женят. Присъствието на Салкъм внася в дома абсолютно свежо и жизнено вълнение.

Връзката на Емир и Чимен върви напълно по план, но срещата им в дома на Юнал се оказва голяма изненада за двамата.

Въпреки че решават да изолират това от връзката си, животът няма да тече по този начин. Запознаването на майките им няма да мине особено приятно.

Йомер не се среща с Къвълджъм, а задълженията, свързани със сина му, урежда чрез асистента си.

Абдулах и Салкъм се женят. Наличието на Салкъм внася в дома абсолютно свежо и жизнено вълнение.

Къвълджъм обаче е изключително разтревожена от тази ситуация. Накрая не издържа и предприема стъпки.

Благодарение на Абидин, Севтап най-накрая получава желаното от нея. Сега единствената й грижа е да управлява мястото с грижа и стил.

Макар запознанството на Фатих и Башак да е много очарователно, по време на срещата в компанията Тунджай и Абдулах силно ще напрегнат обстановката. След това полицейският обиск в техните домове довежда Тунджай до лудост. Решението на Башак да го спре обаче ще ги насочи всички по необратим път.

# 81
Ще влиза още един и ще е свързан с Тунджай

Баръш Онан ще се присъедини към сериала "Шербет от боровинки", той ще играе бодигарда на ( Тунджай). Актьорът ще се появи в 115  епизод.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 19:57 от itshristina

# 82
# 83

Очакват ни изненадващи събития след срещата на Фатих и Башак!  1️⃣ ден. #KızılcıkŞerbeti с новия епизод утре вечер в 20:00
@showtv @goldyapim

Ако това което Бирсен казва е вярно за Съла нямам думи!

# 84
Какво за Съла

# 85

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/alina-bozun-doctan-cikarildi … taya-cikti/67185/

Оказа се, че Алина Боз е научила, че е била премахната от "Док" от новините в самолета

# 86
  • Дубай
Мда,и аз го постнах това в общата тема...
Много грозно от страна на продуцентите,но и друго ми направи лошо впечатление. Съла също е постъпила супер неколигиално,не, че някой на някого е длъжен, но все пак.
Диде, Хрисе, Здравейте!

# 87
това е ужасно, но съла още не е приела ролята. това е тежък удар по сериала режисьора да иска даден човек при положение че Алина е била първи избор. дано Алина ги съди това не е нормално. А за Съла се опасявам че няма да приеме хейта бързо я хвана и повечето подкрепят Алина.

Даже имаше и коментари че Съла е малката Фейза. Grinning

# 88
това е ужасно, но съла още не е приела ролята. това е тежък удар по сериала режисьора да иска даден човек при положение че Алина е била първи избор. дано Алина ги съди това не е нормално. А за Съла се опасявам че няма да приеме хейта бързо я хвана и повечето подкрепят Алина.

Даже имаше и коментари че Съла е малката Фейза. Grinning
Ще излезне ,че Доу и Баръшко са си между оси и просто един кошер си е тръгнал

# 89
и то какви оси Grinning Grinning
хич не си помагат двамата Grinning
даже ми стана лошо баръш излиза от караваната и е на фейстайм с фейзата и ми призля. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт