(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 2 643
  • 152
  •   1
Отговори
# 90
и то какви оси Grinning Grinning
хич не си помагат двамата Grinning
даже ми стана лошо баръш излиза от караваната и е на фейстайм с фейзата и ми призля. Grinning
По лошо беше че се возеше до Доу в личния му с някакви гримьори ама ми хареса ,че Доу и Баръш бяха в една каравана тази седмица хахахах

# 91
Grinning Grinning

така ли??

# 92

Мхм.

Още не мога да им свикна ама да видим ще успея сигурно.

https://www.instagram.com/p/DRkhzd7jOth/?hl=en

# 93
добре изглеждат, с йозге(гьоркем) не ми стояха добре. ако трябва топ 3 да правя ще е съла, серай , йозге.

На мен проблема ми е че очаквам асистенката на Омер да се опита да  го съблазни и без това са му слаби ангелите че няма да се учудя да го направи и той си пада по младото Grinning
Не очаквах толкова бързо да се видят с Къвълджъм.

# 94
Съла и да съм и бясна такава химия имат с Доу ,че не знам с някой дали ще си подхожда така...

# 95
ще има , и аз не очаквах че Баръш и Еврим ще имат такава химия по между си, нослед като гледах ОИ той с Шевал, еми не мога да си кривя душата Баръш и Еврим много по-добре стоят един до друг.

# 96
Шевалката има по покер фейс но и нея я харесвам с Баръш и с Дамла съм го харесала даже и с Хазал Кая си отиваше навремето наш Левент Капитан като беше.
Еврим я харесвам и с Кънай знаеш.

ще има , и аз не очаквах че Баръш и Еврим ще имат такава химия по между си, нослед като гледах ОИ той с Шевал, еми не мога да си кривя душата Баръш и Еврим много по-добре стоят един до друг.

# 97
Да, Левент. Беше толкова млад и слаб. Grinning Grinning

Така, но с Евримката повече ми допадат като погледнеш първия сезон , мале тяхната химия беше на друго ниво, аз това с Шевал не го виях.
Кънай ми е странен, но поне са останали приятели нищо че ги медията ги спрягаше да двойка.

# 98
Gold Film намери решение на бунтa на Доукан Гюнгьор в Шербет от боровинки.
Междувременно името на Серай Кая, която беше включена в отбора с ролята на "Башак", беше написано пред Догукан Гюнгьор, Фатих Юнал на сериала, което предизвика криза и Доукан Гюньор спря да следи официалните акаунти на сериала.

4-ма актьори напуснаха главния състав на сериала а надписите бяха пренаписани с новите актьори. Междувременно името на Серай Кая, която беше включена в сериала с ролята на "Башак", беше написано пред Доукан Гюнгьор - Фатих Юнал oт сериала Шербет от боровинки, което предизвика криза и Доукан Гюнгьор спря да следи официалните акаунти на сериала.
Продуцентската компания Gold Film използва въртяща се формула на втората страница на надписите след упрек от страна на Гюнгьор, който работи по сериала вече 4 години. Имената на Серай Кая и Доукан Гюнгьор ще се използват периодично.

Емро Heart

https://www.instagram.com/p/DRmsds6DLFH/?hl=en

Юналови.

И Доу си лайква детето вече спокойно.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 17:53 от x BlackRose x the guardian team :)

# 99
Някой гледа ли ? https://turoktv.com/14973-klyukvennyy-shcherbet-seria-115.html Ще умра от смях със Салкъмчето. Joy Но ми се струва, че тя е по опасна от всичките жени на Апо взети заедно_  артистка отвсякъде! Joy

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 20:53 от pipilota65

# 100
Салкъма ще е 3 в 1 от всички съпруги на Апо. Алев не я броя за негова съпруга, но да я сложа в бройката 😁

# 101
А ха ха хаааа! Joy На бас коя ще е следващата напуснала! Нурсема, пее по добре от Нилай в заведениети на Севтап !  Joy

# 102
Май ще е Джерем даже надписа и не е сред първите...

# 103
И ся женим Фацо пък Доа - жива?
Не ми харесва тая Башак - сори.

# 104
тя сигурно щеше да дойде дори ако Съла беше си тръгнала още преди да почне сезона.

Общи условия

Активация на акаунт