(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 177
  • 714
  •   3
Отговори
# 180
даже като ги питаха еврим се опита да се махне от мястото, но тоя и държи ръката и не пуска Grinning
нормално тя е лъвица а тоя е близнак. Grinning

# 181
Още от Съла

# 182
Доу за арабите. Гледам го на прима виста но като имам време ще разясня.

# 183
Повече няма да го имаме бебе джан, явно ще се търси друго бебе 😭

# 184
Повече няма да го имаме бебе джан, явно ще се търси друго бебе 😭

Дали да не би да има скок защото и Кумсал няма сет тия дни?

# 185
не знам при положение че бебе Джан не прилича на 9 месечно бебе има резон да бъде сменен, но свикнах с него защото страшно много прилича на Баръш.

# 186
Те и Джемре смениха 2 пъти ама Кумсалче най-пасна. Дано не я сменят и нея.

# 187
ще видим, но с този скок на времето е цяло чудо че не са сменили всички деца. бебе алев не е мръднала, но тя е от миналия сезон.

# 188
Ах деца! Heart

# 189
  • Дубай
Деца, деца правят!

# 190
Казвам го с тон ,че не можаха да бъдат заедно ,а всъщност колко добре ги събраха трети сезон.

Доволна съм от финала на Чарпантъто дано Сибел успее в друг проект.

# 191
за мен беше грешка на сибел да ходи при шнура. отделно керем не беше за този сериал.

# 192
за мен беше грешка на сибел да ходи при шнура. отделно керем не беше за този сериал.
Той нямаше роля а хората чакаха го видят буквално беше като манекен който подкрепя и носи мацката си постоянно извинявай ако Керем е виновен за теб асъл сценария беше дупка а имаше такава добра идея в началото. Слава на бога много добре знам какво умее Керем затова мисля ,че си почина в този сериал и го избра точно заради историята която е близо до Керем Бюрсин - жените.

# 193
за мен естествено Керем не е виновен за провала на сериала, но от това което четох беше че са много разочаровани защо той е с толкова малко екранно време и т.н.
естествено че сценария също е изиграл роля за провала. абе всичко с шнура направо изтръпвам.
сега и кенан е на пангара ако се издъни и той.
Аз Керем го харесвам приятно момче е. Дано се завърне пак скоро и нещо в екшъна го искам.

# 194
за мен естествено Керем не е виновен за провала на сериала, но от това което четох беше че са много разочаровани защо той е с толкова малко екранно време и т.н.
естествено че сценария също е изиграл роля за провала. абе всичко с шнура направо изтръпвам.
сега и кенан е на пангара ако се издъни и той.
Аз Керем го харесвам приятно момче е. Дано се завърне пак скоро и нещо в екшъна го искам.
Не знам дали Шнура е виновен или Бурджуто щото като гледаща Чапко мога да кажа ,че е една от виновниците основните за всичко което се случи тогава. Ташаджака или там както му е името дано го бъде не съм лош пророк но ОГМ-то не е моето и сега и Рамо пак ще работи с тях и Кенан. Къванч е хитър като Чаатай не се пъха в бозите му по ТВ-то.
И това на Сибел шофьора и да се казва Фатих беше достатъчно в същия епизод да дойдат 4 клипа от този момент.
Много скоро след Пембе се метна просто.

Общи условия

Активация на акаунт