(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 432
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
хикмет му забърка тази каша. даже и на сватбата се появи и всички в шок Grinning
Ти представяш ли си да е свястен Тунджайката а този Хикмета да е някакъв откачалник бил затова да е избягала майчето?

# 241
хикмета не чист, има нещо друго също. омер да е толкова малоумен че да му се доверява толкова бързо не е на добре.
даже един от двамата спрягат за асуде, но едва ли. Grinning

Еврим явно е отскочила за няколко дни в Лондон.

Баръш с жена си днес.

# 242
Тему

Оригинала

Не мога да повярвам че има хора които искат НилФат

# 243
Мале, падам Grinning Grinning

# 244
Друга снимка нямаше ли бе?

# 245
за нищо ни нямат Grinning Grinning

# 246
Привет, за мен това е вече някакъв друг филм със същите актьори (е, поне някои от тях). Помислете си дали ако сега започваше изобщо някой щеше да обърне внимание на тези серии?

# 247
Добро утро!

# 248
Привет, за мен това е вече някакъв друг филм със същите актьори (е, поне някои от тях). Помислете си дали ако сега започваше изобщо някой щеше да обърне внимание на тези серии?

Едва ли щеше да се обърне такова внимание както беше преди две три години. Много се разграничиха от това което беше в началото.

# 249
  • Дубай
Морнинг! Хубава седмица!
Аз съм напълно съгласна.
С всеки следващ епизод и сезон - сериалът придобива нова посока и развой на събитията, от там и тези сътресения. Като  цяло първоначалния замисъл се загуби и  съвсем нов сюжет навлезе в историята ....
Истината е, че не знам в този си състав дали би бил популярен сериалът, но и за мен не е това, което беше.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 11:54 от I.V

# 250
Дано е последен сезон да се отървем от мелзей и фейза. Заради майка и дъщеря си тръгнаха толкова талантливи актьори.

# 251

Салкъм:Башак според мен не прилича на такова момиче което да човърка в нещо.
Нурсема:Не скъпа може ли такова нещо?
- Значи ние сме заедно ха?
Йомер:Моля те не разбивай сърцето и. Може ли да се държиш малко по мило с нея?
Чимен:Ще е добре ако свикнеш с въпроса за Баде.
Салкъм:Това момиче ще провали синът ми.
Фатих:Г-жо Салкъм моля ви да не говорите така не само обичам Чимен тя ми е като сестра.
Йомер:И аз много я обичам.
Башак:Е разбира се сестра е на бившата ти жена.
Емир:Каквото е казала мама относно теб е била права.
Къвълджъм:Винаги съм уважавала решенията на Чимен г-жо Салкъм.
Салкъм:Ако бяха се оженили щяхте ли да проявите такова уважение или само защото се разделиха го проявихте?
Баде:Страхотна си г-жо Салкъм.
Салкъм:Ще поема цялата организация и с удоволствие ще я направя.
Фатих:И г-жа Къвълджъм прие така ли?
Къвълджъм: Не искам да се виждам с онова семейство.
Ниляй:Видях съобщения с бившият приятел на кака Нурсема в телефона и.

# 252
ама че нахален омерчо. спи с баедто и иска от къвълджъм да е мила с нея. моля... не стига че се опитва да е майка на кемалчо че и претенции. къво да не се съгласява с тоя..

салкъма взе много да се меси в нещата с омер и къвълджъм. че и партито иска да направи. коя си ти че да искаш. къво ще реши, не ти. ти дето искаш омер и бадето да са оженят направо. смешна е.

дано къвълджъм нищо да не прави.

# 253
Дали така ще стане?

# 254
ами не знам, може и да стане. имаше спойлер че бадето ще изпорти омер на тунджай май заради къвълджъм. ще видим. аз предполагам че бадето ще каже че е бременна само да съсипе къвълджъм още повече.

Общи условия

Активация на акаунт