(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 607
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
И там ще има драма фен драма особенно Бертан 😁
Че тя Рожбин спа до него нищо ,че имаха химия накрая може да ги съберат Бертан с Доукан да си разкажат един на друг по рачески какъв сън е имало. ;д

# 391
Привет! Hug Аз не мога да кажа нищо предварително за "Док" или както и да е там новото име на сериала.  За мен възрастовата разлика не е проблем. От Съла всичко може да се очаква, е поне ще има избор, ако не Ибо , Бертан. Joy Па що не и двамата и после да си обере крушите. Joy За "Шербета" , май позакрепиха положението, особено след скандалната "сватба". Колкото повече сеир, толкова повече интерес, без значение пред или зад камера. Joy

# 392
И без това не беше уау епизод както миналата година. Просто обикновен епизод. Бадето се пукна от яд че Омер и дума не каза за нея за празненство на Кемал и затова от нищото каза това с бремеността. Всички реакции бяха топ 😁😁
Горката Къвълджъм за пореден път я унизиха и то брутално.

# 393
Асил, Асил , той как се хилеше от сърце. Joy Между другото като се замисля за сега Асил и Асудето запазват здрав разум, те са наред май да ги окепазят.  И Нурсема донякъде, като изключим лесната и влюбчивост в лоши момчета. Joy Не знам защо изобщо ни показаха сцената в самолета и защо ни водят в посока Асил- Нурсема? И какво ще се случи след разкритието за Башак и Фатих? Дали татетнцето няма да гръмне новия стар кандидат без обяснения? Joy

# 394
Ако има пет дано е без Доу ,че след снощния епизод хептен ми опротивя мисълта да ги направят двойка.

Пипи , последната сцена съм я гледала като Асилчо. Впрочем да напомня ,че голяма препратка се направи към страхът на Джерен в самолета когато са пътували за Кан и Еврим също е била там и Доу ги е побъркал с паник атаките си. ;д до степен ,че Джерен е забравила за нейният страх от самолета. Sweat Smile

# 395
нали рюзгяр и тоя другия пак му забравям името ще идват за нурсема.

асил беше толкова смешен в самолета, но наистина който има страх от летене не е забавно.

ко стана с истинския баща на башак. напразно май омерчо се забърка с тази мафия. и май ще си ходи хикмет , жалко можеше със сьомнез да станат двойка Grinning Grinning тя нещо спря да има деменция

# 396
Хрисе , може да я осигурим за на баш мафиоза хахаха за сега други кандидати йок като се сетя ,че даже в началото на сезона бяха направили клип с нея и Фатих след позора с Фираз и падам. ;д
Много ми е интересно каква реакция ще имат с отношение към Фатих относно случилото се Арсланови?

# 397

Много ми е интересно каква реакция ще имат с отношение към Фатих относно случилото се Арсланови?

кой?

# 398
Днес видях нещо и се побърквам от мисълта.... ако снахата на Салкъмчето беше като Гьоркем, представяте ли какво удоволствие щеше да ги гледаме🤣 На мен пък ми допадна бащата на булката и Къвълджъм, личи си, че е приятен мъж, обичащ и няма семейство като Юнал🤣 Асил не знам, сякаш с никого не си подхожда до момента. Аз в сцената със самолета исках да дадат като фон песента на Умут, щеше да изкърти мрежата🤣🤣 Щерката на Салкъм хем ми допада, хем и тя лукава изглежда.

# 399
За фалшивия брак на Фатих и реакцията на Къвълджъм и сие фамилията им е Арслан Wink

# 400
асил и щерката на салкъма добре ще изглеждат един до друг Grinning Grinning

башак може да е гьоркем 2.0 , но засега леко го дава има шанс да стане такава че салкъма много си вярва

напарво само песента на Умут липсваше и всичко щеше да е топ. Grinning Grinning

аз няма да се учудя Тунджай и Къвълджъм да имат общи сцени, и това да побърква Омер защото сам се закопа с него и ако се случи нещо на къво той ще е виновен.

# 401
За фалшивия брак на Фатих и реакцията на Къвълджъм и сие фамилията им е Арслан Wink
За Кавълджъм последна грижа и е Фатих, след новината за бременноста на Бааде и връзката на Чимен с маминото синче, след ухапването от Салкъм, с намека за бившия брак на Чимен.

# 402
За Кавълджъм последна грижа и е Фатих, след новината за бременноста на Бааде и връзката на Чимен с маминото синче, след ухапването от Салкъм, с намека за бившия брак на Чимен.
Не съм съгласна защото Джемре е важна за нея беше казала че ще го попилее ако хората в живота си които взема не са стока и навредят на Джемре. Сега повече разбирам и защо не и каза истината тогава.

# 403
не я оставиха намира жената. бомба след бомба. сега проблеми и с кемалчо.
единственото хубаво беше че поставяше на мястото си бадето Grinning и тая пикла реши всичко или нищо.

# 404
Сега вероятно Омерчо пак ще се оттегли да умува и няма да се обяснява на Къвълджъм, не знам дали тя ще има време да го играе ченгето с Фатих. А и Джемре е доволна от мащехата си, не знам... Ако развалят изведнъж образа и на Башак сякаш ще рискуват, тя сега е затисната и без това, един вид няма лице да атакува. Салкъмчето и семейство ще атакуват, бащата там дано даде подпор.

Общи условия

Активация на акаунт