(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 12 414
  • 672
  •   4
Отговори
# 630
Часта за Доукан ми хареса не знам кога са го правили това интервю , но на никой не му стискаше да го качи буквално си каза ,че отваря отделна скоба за него като Иззет и сподели актьорите.

# 631
Просто политически-коректен отговор.
Политически коректен човек не поства такива подигравателни думи ама😃 Или се придържа към едното, или към другото! А с Еврим нямаха кой знае колко общи сцени, съвсем нормално е да изброи жените само от Юналови къщата.

# 632
Аз се чудя как може да се сипе толкова помия и злоба? Сега някакви тиктокъри твърдели на някакви някакви неща за Доукан мацки разбира се сигурно за една нощ да се минали през кревата му и сега е време да оплюем ,че Доу няма мениджър счетаха ,че няма кой да се застъпи дори за него. Вах , вах и си веем конят както щем щото и Доу мълчи ,че се чувства виновен или ,че не иска да говори за тия ситуаций. И аз исках да припомня много добре как кучетата се излягаха напълно не познати улични в краката на Доукан тази вечер ,че до 2-3 месеца всички въздишаха по това. Като собственик на куче мога да го кажа с ръка на сърцето ,че кучетата усещат истинските хора , лошите и тн... Кучета не биха се излегнали в краката на това което се опитват да очернят Доукан от дни,

https://x.com/roseblack_95/status/2010417834774634687?s=20

Много жалко ,че хората сме толкова лоши и подли и аз сега се замислих ,че той много се застъпи за Али Коч който бая се е вял из хотел Бебек и всичко заради пустото Фенербахче му дойде на главата и пак искада купува униформа на Лайка с фенера. ;д

Съла се е последвала с партньорите си Бертан и Ибо.

# 633
Привет! Hug Оф бе, толкова много клюки, че не знам кое да коментирам по напред. Отделно, че съм в трепетно очакване на ABI. Heart  За Доукан, както писах "Всяко чудо за 3 дни". Дали е вярно това което е казал, че взимал наркотици? Това не трябва ли да е следствена тайна? Че и да е вземал, какво от това? Те , актьорите , работата им  е толкова напрегната, средата ги подтиква така или иначе поне да пробват. Лошо е, спор няма ако привикнат и това се отрази на работата им. Дали скандала ще повлияе на работата на Доукан в сериала? Едва ли? Нали готвеха бойкот някои "фенки"? А то рейтинга се покачи. Joy Ако решат от продукцията да занулят героя му, с това ще погребат окончателно сериала.  За изказванията на Сибел  нямам мнение, защото не знам кое и как наистина е било.

# 634
Показанията на Доукан:

Доукан Гюнгьор, един от водещите участници в Kızılcık Şerbeti, в разследването на наркотиците, се появи. (Сабах)

"Признавам, че използвах наркотични вещества. Съжалявам за това. Никога повече няма да използвам забранени вещества.

Знаех, че наркотичните вещества са легални в чужбина. Искам също да заявя, че не съм давал наркотични вещества на никого. Не участвах в наркопартита."

И като ,че ли съм знаела искам да си копирам поста от ФБ тук.

В същият ден в който беше рестуван Доукан беше убито куче , но всички говореха повече за неговия случай.
 20 и кусур задържани бяха представени с неговата снимка. Запитвам се кучето което беше зверски убито в метрото не е ли важно? Но разбира се когато има линч кампания срещу някой всички сме навити да плюем , храчим, кълнем и тн. И какво става сега Доу е друсал кайсийки ,  фъстъчки и тн...
 В съседката някой да е пострадал от това специално? Въпрос с повишена трудност единственият ли е той? Ами не! Дълбоко се и съмнявам ,че е той само. Според мен всички млади , неопитни и тн актьори , режисьори си го правят това коскоджаман продуцент Тимур Савджъ в косата му беше намерен кокаин тъй ,че... какво има повече да си кажем?Някаква жалка блогърка излезнала снощи да плюе и хората да питали в тик - ток. Ама ти да видиш какво ще питаме до тик- тока ли се стигна да се вярва? Всичко е много жалко! Ама като седна да се замисля е жалко ,че си нямат друга работа някакви жалки каналчета. Дни наред се дъвчи едно и също и не са млъкнали. Всичко е за сметка на Доукан не за тяхна. И както се казва винаги има някой балък който да повярва.
Благодаря на г-жа Алтунташ и за отговора и за мен беше важно ,че ще напише необходимата статия когато може до колкото и позволи продуцента на сериала - Фарук бей. И не на последно място!
На снимката долу пише следното: " Ще го защитаваме докато не убие човек! И е много важно кой е убил затова пак сме зад него..."
Дано всичко отмине ,но както се казва всяка чудо за три дни...
Не защитавам това ,че е използвал забранени вещества нека се основа обаче. Докато вреди само на себе си а не на друг аз нямам проблем с това който си го прави на себе си го прави понеже.

# 635
Хубаво че си е признал, но аз лично не бих торелирала той да продължи да работи с екипа. Не е гаранция че не би ползвал пак кока колкото и да съжалява. Явно много неща са му на главата, но наистина му трябва голяма почивка и да се отдалечи от всички че да се върне отново като прероден. Въпроса е какво ще каже Фарук бей, но щом замаза положението с Фейза ще го направи и Доу.

# 636
Хубаво че си е признал, но аз лично не бих торелирала той да продължи да работи с екипа. Не е гаранция че не би ползвал пак кока колкото и да съжалява. Явно много неща са му на главата, но наистина му трябва голяма почивка и да се отдалечи от всички че да се върне отново като прероден. Въпроса е какво ще каже Фарук бей, но щом замаза положението с Фейза ще го направи и Доу.
Трева е ползвал не кока. Ама представи си ,че си каза всичко преди теста със сигурност съжелява ако не за себе си за майка си.Вече е ясно и от кой са взели номера на Доукан едни твърдят ,че е Джихан ама както казах Серджан е пропял кой употребява само не разбрах онзи леш на свобода излезна ли?

# 637
то дали е трева или кока пак са субстанции и то не хубави. Grinning

# 638
Според мен е ОК да си го оставят да си завърши сезона и да си излезне както той самият си искаше да и Фатих си вземе детето без трагедий допълнителни за Джемре и да замине някъде далеч от всичко и всички.

# 639
  • Дубай
Дид, сигурна ли си си за тревата - принципно хора подложени на такива графици взимат други неща - по силни, за да ги държат бодри.
Каквото и да е взел няма оправдание - въпросът е там наистина да се е вразумил, защото това не води до нищо хубаво
Според мен е ОК да си го оставят да си завърши сезона и да си излезне както той самият си искаше да и Фатих си вземе детето без трагедий допълнителни за Джемре и да замине някъде далеч от всичко и всички.
И аз така мисля-да си взима Джемре и кой от къде е... Че с такива роднини, врагове не му трябват на детето.

# 640
Така четох теста му ще излезне до дни ще разберем какво е.
Имаше жалки коментари директно към него ,че ще му съберат пари за психолог дори.

Дид, сигурна ли си си за тревата - принципно хора подложени на такива графици взимат други неща - по силни, за да ги държат бодри.
Каквото и да е взел няма оправдание - въпросът е там наистина да се е вразумил, защото това не води до нищо хубаво
И аз така мисля-да си взима Джемре и кой от къде е... Че с такива роднини, врагове не му трябват на детето.

# 641
Нов фрагман👇

# 642

Ниляй:Дойдохме в Бурса и честно докато не направя две неща няма да се върна.
 Салкъм:Какво?
Ниляй:Ще ям Искендер.
Салкъм:Нека Бурса ни се отрази добре.
Салкъм:Довечера имаме гости и ти трябва да дойдеш.
Ниляй:Няма ли да кажеш на момчето че гостите са дошли със сериозни намерения?
 Емир:Чимен моля те кажи ми - Да.
Башак:Господ да не те накaзва! Защо тръгнах въобще с теб?
Фатих:Ти да не си побъркана?
Баде:Ако наистина искаш да направип необходимото днес ще дойдеш с мен на прегледа при лекаря. Къвълджъм:Аз май очаквам чувствата ми да отихнат.
 Саба:Още много ще има да почакаш....
Асил:Искаш ли да започнеш работа като арт- директор?
Апо:Няма ли друг човек освен Асил при когото да работиш?
Асил:Учителю привет!
Илхами:Привет!
Асил:Аз няма да оставя това така.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 20:21 от x BlackRose x the guardian team :)

# 643
Илхами хахаха, умирам, какво е това чудо.... сякаш е друг човек и тази коса ужас

# 644
Мале Омер е мега тъп. При положение че има болници нищо не прави Grinning Grinning и тая го прави да изглежда като глупак.

Общи условия

Активация на акаунт