(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 12 410
  • 672
  •   1
Отговори
# 615
  • Дубай
Диде, Благодаря! После ще изгледам клипа, че сега имам домашни.

# 616
Няма какво да се лъжем публиката харесва Башак и тя е светъл лъч. Вчера ми хареса. Има и комедия и драма при нея. От както е в сериала цифрите са нагоре.
Съла беше мъчение с нейните истерии.

# 617
  • Дубай
Подкрепям Хрисе! Съла е красива, но има някаква вялост в играта ѝ. Наистина беше мъка последния сезон, а и не само. Аз да ти кажа, след скандала с Доукан очаквах бойкот, но явно това не е от толкова голямо значение.

# 618
Малко сладост. Дано няма проблеми с Кемалчо. Тъкмо свикнах и с това бебе. Пълна простотия, не помнят какво са писати тия двете кокошки..

Значи Омерчо се жени по-принуда, оная си мисли че го е спечелила, сега проблема е че дали тя пак няма да се настани при Омер. Къвълджъм ще откаже да дава Кемалчо на Омер ако оная е там. Горкия Омер , но сам си е виновен че намери тая луда и да вярва че ще има още едно дете. Накрая Бадето ще нарани Къво сигурна съм в това.
Сега с това предаване няма да се учудя ако Къво още повече унижи Омер и с това и Бадето. Цирка е гарантиран. Grinning

# 619
Помнят нали имаше един диалог каквото пишем го ядете демек хващате от устата на Севтап като Ниляй уж игра в сериал 🤣

Новини за Доу от майката на Кумсал
Доу е добре не са се виждали ще имат сцени другата седмица с Кумсалче
Тежка седмица е била видяли са се с майката на Доукан - Дерия

После пусна това а Серай много подкрепя Доу тагнала го на свое видео от негови фенове.😍😌

# 620
Журналиската/водеща Саба Тюнер ще е гост звезда в епизод 121.
Тя ще бъде гост в канала на Къвълджъм.

Интересното е че Ево беше гост на Саба в нейния youtube канал миналото лято.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 21:08 от itshristina

# 621
И Доу и беше гост в нейното предаване бая се изпотиха взаимно. ;д и Емрах също. Heart
Но тя си е много енергична женица разбирам. ;д

Продължавам с преведеното от снощи.

Леле ами сега? Wink

Б:Ай прощавай! Добро утро! Фатих ще ти кажа нещо в тази стая трябва да купим една кафе машина. Не мога да се адаптирам веднага на масата като седна. Не мога да свикна с тези традиций във вашата къща. Ф:Единственият ти проблем кафе машината ли е? Правилно ли разбирам? Башак ти на ясно ли си какво стана снощи? Опозори ме пред цялото ми семейство и близките ми , На ясно ли си с това? Какво си позволяваш? Снощи поисках да поговорим ти ми обърна гръб и си легна.Човек поне се извинява или засрамява поне малко. Б:Няма да ти се извиня! Аз не съм направила нещо за което да ти се извинявам. Ф:Не разбрах? Момичето ми онзи бивш ли ти е нов ли ти е какъв е не знам нов ли или стар е под въпрос дойде на сюнета на моя племенник и пусна вашите романтични снимки. Ти на ясно ли си? Според теб аз бих ли приел това? Б:Добре щом толкова искаш да се скараме. На теб какво ти става бе? Аз и без това го зашлевих от срам. На теб какво ти става? Защо нападаш човека? Ф:В момента мен ли се опиташ да изкараш виновен? Какво целиш? Моля? Ти как нямаш срам опитваш се да изплуваш отгоре като олио в тиган. Ти и бившият ти провалихте най-хубавият ден на чичо ми. Б:Моля? Ние ли го опозорихме той и без това стана за резил.Какви бяха онези циркове с бременностите? Добре приемам ,че и нашето не беше на място ,но нашето беше просто завършек. Приеми го! Ф:Ти наистина си от друга планета.Аз няма да се занимавам повече с теб! Поне малко не те ли е срам? Малко поне? Б:Аз не съм направила нещо грешно. Разбра ли? Ожених се за теб бившия ми не е могъл да го понесе и преглътне и е направил това. Нещо което зависеше от мен ли беше? Не не беше. И аз не исках това ,но няма да се извинявам ,че съм имала живот преди теб. Прощавай! Ф:Дори и да не се извиниш на мен ще се извиниш на онези хора долу.Ще се извиниш на семейството ми. Б:Аз знам на кой да се извиня. Ф:Да ти всичко знаеш...Всичко знаеш! Отивам да се къпя! Б:Оха! Оха! И без срам се събличаш пред мен? Ф:Това е нищо в сравнение с твоите неща. Б:Какво беше това сега?

# 622
и Баръш беше при нея.

Иначе вчера ми хареса Салкъма как Не помогна на Бадето. Като шамар беше за бадето. Grinning Grinning

Мале много се изкефих на Къво как се отнасяше с Омер горкия той не знаеше де се намира. С неговите камъни по неговата глава. Как той се отнасяше с пренабрежение към нея сега му се връща.

Апо и той съвети дава на брат си, дето и той не е цвете за мирисване.
Поне този брак на Омер ще бъде огнен ад за него. Нека му, малко е за това което стори на Къво за тези 6 месеца където той не беше до нея когато Доа умря, и се правеше на баща от разстояние и уж се грижеше за Кемал.

# 623
Мен това страшно много ме изненадва уж беше като баща за Доа а грам не му беше мъчно че е умряла. Фатих откачи като говореха тея така за Доа пред него и на Башак не и стана окей но за първи път синджира на схемата се разби и Башак остана те не бяха ставащите от заведението.
Лека по лека ще хване ключа за бараката според мен тя да изкара истинските му емоции на яве…☺

Стана ми криво за Асил но там нещата ще се оправят.😌😇
Иначе май ще се изгубят далеч от чифлика не ми се струва че са там като са се прегърнали с онези дрехи.🤣
Колкото до Къвълджъм много ме изкефи като му каза Йомьо че е останал на поправителен при нея относно бащинството.🤣🤣🤣

# 624
Къвълджъм този епизод се доближаваше много до Къвълджъм сезон 1, чудя се, дали не ни готвят изненади накланяйки я натам пак🙃

# 625
Аз чакам какъв ще е сценария за предаването на Къво. Дали ще сподели всичко от връзките с Омер и още повече да го унизи. 😭😭

Аз оставам с впечатлението че тази агресия към него е че много я боли че той я заменил с нови по-младо момиче. Колкото и да е борбена и да не и пука , още обича Омер , но се опитва да агресия да се опита да го намрази.
Отделно още повече ще я заболи когато оная вещица нахлува с брачното свидетелство. То се видя в очите и.

# 626
Ах Архиви....

# 627
Сибелчето на едно ново интервю, на въпрос с кого се разбирала от женски пол най-добре на снимките на Шербета, изброява "Джерен, Фейза, Съла и Шебнем Бозоглу". Тогава защо мълча като репичка като заради нея оплюваха Фейза, че пикала. Защо приятелчето и беше качил снимка с нея и още някакви и беше писал нещо подигравателно по темата! Тази жена взе да ми става супер неприятна😒

# 628
Просто политически-коректен отговор.

# 629
И мен ме изненада този отговор от нея.
И нищо не каза за Еврим, дето я направиха на две стотинки защото не е споделила пост.

Или го прави да се мазни на продуцента 😑

Общи условия

Активация на акаунт