(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 12 543
  • 684
  •   2
Отговори
# 600
Ако е с положителен тест, очаквам да направят така че Фатих да замине в чужбина за неопределен срок  и Башак ще самичка 😁, съмнявам се да го убият ако се стигне до това.
Дано така постъпят, че Джемре милата я съсипаха. Без майка, ако ѝ баща гушне букета какво я очаква с тези роднини.
Викам Фатих да си взема Джемре и някъде по света двамата
Да не искам БашФат. Ама обещах ,че няма да мрънкам ако Доукан се измъкне от това блато тъй ,че...
Съветвам и Съла и Серай да махнат Серджан ,че да не са всички в кюпа.

# 601
Серай по-може , Съла едва ли я блазе точно това, отдала се е на новия си сериал. Дреме и на нея.

# 602
Серай по-може , Съла едва ли я блазе точно това, отдала се е на новия си сериал. Дреме и на нея.
Въпроса е ,че го следи не е зле да го махне от последователи щом сигурно затова не са мелили брашно с Доу. Wink

# 603
едва ли ще те послуша

# 604
Че аз коя съм да ме слушат мен? Казвам го като коментар.. ;д

# 605
Трейлър към новия сериал  на Съла

https://www.instagram.com/p/DTQs3lkjHT9/

Май Съла е сменила нещо прическата?

# 606
Салкъм:Дано да е за добро много си разсеяна тази вечер.Какво стана?
Нурсема:Защо ме притискате?
Ниляй:Със сигурност се е случило нещо с кака познавам аз тези нейни състояния много добре.
Асуде:Опитваш се да накараш Нурсема да ревнува ли?
Нурсема:Той иска да вечеря с теб.
Салкъм:Като става въпрос за Бурса не иска да дойде но щом е за баща и тичешком.
Башак:Чувствам се добре до него. Той ме укроти , излекува.
Башак:Ти наистина май много се увлече с този брак? От мен да знаеш... -
 За съжаление става въпрос за объркване.
Къвълджъм :Как така?
 - Моля ви не се тревожете! Най-правилно ще е да дойдете тук за изследвания.
Йомер:Утре да отидем в брачното да сключим брак и да се свърши с това.
Баде:Вече твоята епоха свърши Къвълджъм!
Йомер:Как ще обесня това на Къвълджъм?
Къвълджъм:Направо баща му го няма.
Баде:Ние днес се оженихме с Йомер. Не искам да те виждам около съпруга си вече! Той вече е мой съпруг. Сьонмез:Дай боже родът им да пресъхне!

Ей ,че нагла Бадето ужаси...
ПП:Тази серия ми хареса от страна на БашФат чупи се веригата със ставането от масата 3/3 тя остана защото видя истинския Фатих - браво.Научихме и нещо полезно Фатих наистина хърка. ;д

# 607
знаех си че Бадето лъже за бебето. Омер е толкова тъп че не го осъзнава. Очаквам тя да нарани Къвълджъм. Омер и да не иска ще иска да вижда кемал, но очаквам бадето да нарани жестоко къво.

# 608
Онази е луда толкова се амбицира ,че вика колко ще е хубаво да била умряла и тн.
Хах има и нови задържани забравих да спомена ама то пресно това няма да свърши скоро мисля.
Серайчето е сама в караваната от днес.

# 609
не мисля че от днес. а от епизода другата седмица. облеклото е същото

# 610
Заради шапката ли? Може! Не споря ,но почвам да свиквам не са ми ДоФат но почвам да мисля ,че гледам нов сериал и свиквам да се молим за теста да е с нормални резултати.
Днеска Доу беше пуснал някакви блокове май още не ходи на работа. Последвал и мениджъра на Берк Атан впрочем и махна предния но като цяло голямо чистене пада в инстаграма му от вчера.

# 611
нормално, нищо не е както преди. дано утре рейта се срине доста.

# 612

Ще мина един превод на всичко още утре вечер че сега ще лягам ,че ще ставам рано днес.

И нещо относно Доу поредно.

Имаше внезапно развитие в наркооперацията, извършена от Главната прокуратура на Истанбул и включваща много известни имена. Доукан Гюнгьор, известен с героя си "Фатих" в популярния телевизионен сериал Шербет от боровинки призна, че е употребявал наркотици по време на разпита си в прокуратурата. Подробностите за операцията и последното състояние на актьора шокираха феновете му.

Задържан в едновременна операция
Сутринта на 5 януари 2026 г. беше издадена заповед за задържане на 26 заподозрени, включително инфлуенсъри и артисти, в операция, базирана в Истанбул. Доукан Гюнгьор, който беше заловен в дома си, беше преместен в Института по съдебна медицина след процедурите си в полицейското управление и премина необходимите изследвания. Известният актьор, който тогава беше изправен пред прокурора в съда в Чаглаян, открито призна, че е употребявал наркотици и каза: "Много съжалявам."

Взето е решение: Освободен ли е?
Докато 19 от 26-те заподозрени, насочени към съда в рамките на разследването, бяха арестувани, бяха взети различни решения за 7 имена, включително Доукан Гюнгьор. Гюнгьор, който беше препратен в съда след изявлението си пред прокуратурата, беше освободен при условие за съдебен контрол и с забрана за напускане на страната. Сред арестуваните имена са известни личности като Музафер Йълдъръм и Бурак Алтъндаа.

Ще продължат ли снимките на сериала?
Въпреки твърденията, че е имало краткосрочни прекъсвания в графика на снимките на сериала Шербет от боровинки поради процеса на задържане, се очаква работата да продължи там, където е спряла, с освобождаването на актьора. Все още няма официално изявление от продуцентската компания по темата.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 00:33 от x BlackRose x the guardian team :)

# 613
  • Дубай
Добро утро-рейтингът!Въпреки скандала с Доукан рейтингитендаже са нагоре.Какво мислите ще има ли последствия за Доукан?

# 614
Стълбите

- Уважаема г-жо моля заповядайте! + Какво става? Какво ще искаш? - Пари на заем ще искам.. Аллах , аллах!. +Оф! - Не разбираш от любезност. + Когато ти го правиш не считам ,че ти подхожда. - Ще ти кажа нещо +Ммм? - Ти си влюбена в мен. Знаеш го нали? Но наистина много добре те разбирам относно тези твои чувства. Не грешиш затова те разбирам.+ Наистина ли много си личи? - Мхм. + Я се разкарай! - Виж ако не бях тук щеше да паднеш. + Добре да ти си най-много ти... - Да аз съм хайде върви сърдитке!

Проблем на име - хъркане 🤣🤣🤣

Б:Как може човек да хърка толкова силно? Ф- Какво правиш? Помислих ,че умирам. Б:Ами мисли си не мога да спя от твоето хъркане. Ф:Изплаших се! Б:Боже,боже! Ф:Ще те питам нещо.Ние защо сложихме всичко това тук? За да не влизаш към моята страна за да не ме пипаш. Б:Не съм те докосвала! Ф:Виж притискаш ме и възглавниците са по между нас като помирителна страна просто се изпариха. Б:Добре ще донеса още по големи от тези ще ги направя и като стена може би тогава няма да чувам хъркането ти. Ф:Добре ще бъде чудесно.Б:Виж ни само... Ф:Хайде! Б:Всички в къщата мислят ,че сме женени по любов вътрешно се хиля. Ф:Чувствата ни са споделени миличка не се тревожи еднакво мислим. Б:Хайде ставай да не закъсняваме за поредния цирк сутрин рано. Ф:Какво е това вдъхновение? Като нова булка току що дошла Хайде тичай да помагаш на свекърва си. Хайде тичай! Б:Какво те засяга? Милата ми свекърва тя е моя свекърва! хайде ставай! Ф:Това е живо насилие заболя ме. Б:Заслужаваш си го! Ф:Сутрин въобще не си човек знаеш го нали? Б:Боже ами защото се събуждам до теб. Ф:Защото се събуждам до теб...Б:Много си отблъскващ не ме гледай че се смея от нерв...

Кризата Мурат.😆

Б:Какво си мислиш ,че правиш ти? М:Показвам нашата любов за да я видят хората. Ф:Каква любов бе човече? Каква любов? Б:Какво правите? Фатих! - Асил:Фатих! Фатих! Ф:Ще те убия! А:Фатих забога спри се! А:Фатих забога спри! Фатих! Ап;Фатих! Фатих! Достатъчно! Ела тук! Ас:Фатих! Ф:Пусни ме! Пусни ме Асил! Ти кой си бе? Кой си ти? Ас:Фатих стига! Достатъчно! Ела тук! Ап:Ела тук! Ела! Бащата на Башак:Жалко за теб! Асил:Тръгвай и ти братко! Тръгвай! М:Ти на кого се правиш на важен бе? Абидин:Върви бе! Ниляй:Поне навремето е можела да се усмихва и това е нещо. Салкъм:Тръгвай хайде вървете. Позор голям! Ас:Върви! Махай се! Ч:майко добре ли си? К:бяхме опозорени.Хайде приготвяйте се и да тръгваме. Сь:Кръвното ми падна.Е: Нека ви помогна. Сь:благодаря момчето ми. К:Толкова много говори за празненство ето на ти такова. Накара ме да изживея най-позорната нощ в живота си. Не смей повече да излизаш на среща ми! Сь:Ах бе Йомер! К:Казах да тръгваме майко! Б:Йомер аз съжелявам да отидем удома и да поговорим? Й:Ти си отивай у вас Баде после ще говорим след като си тръгнеш. Б:Добре както ти искаш да е.

https://youtu.be/Skm2k-8sbw8

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 11:52 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт