(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 12 655
  • 689
  •   3
Отговори
# 585
Като знам сценаристите как уважават бойкотите на феновете майко от една печурка към друга местят за нас. ;д

# 586
Интересни неща.... следват

# 587
Ами мисля ,че това ще е краят ама поне няма работа с хотела Бебек.

Признание за наркотици от Доукан Гюнгьор
Докато 19 от 26-те имена, задържани в рамките на "разследването за наркотици", проведено от Главната прокуратура на Истанбул, бяха арестувани и изпратени в затвора, 7 имена, включително Доукан Гюнгьор, главния актьор от телевизионния сериал Шербет от боровинки бяха освободени. В изявлението си пред прокуратурата Гюнгьор призна, че е употребявал наркотици и заяви, че е съжалявал за това.

Нова вълна от операции продължава да влиза в обхвата на "наркооперациите", започнати от Главната прокуратура на Истанбул миналия месец.

Накрая, 26 души, включително известни актьори, певци и феномени от социалните медии, бяха задържани на 5 януари, а 19 от имената, посочени на съдията, бяха арестувани и изпратени в затвора. Бяха достигнати изявленията на имената, включително Доукан Гюнгьор, главния актьор в поредицата Шербет от боровинки.

"МНОГО СЪЖАЛЯВАМ"
Според новините във в.Сабах, Гюнгьор, който беше задържан два дни и беше препратен в Института по съдебна медицина за даване на проби, призна обвиненията за наркотици срещу себе си в показанията си пред прокуратурата. Гюнгьор призна, че е употребявал наркотици и каза: "Много съжалявам, че употребявам наркотици."

# 588
  • Дубай
Тоест употребява сега...
Какво да кажа, млад мъж - дано да се осъзнае и спре, защото това е живо самоубийство.
Не зная дали ще го оставят, но в края на краищата хората са прави ако бойкотират и спрат да гледат ако остане.
В случая какъв пример ще дадат на подрастващите , ако няма наказание или последствие от всичко това?

# 589
Тоест употребява сега...
Какво да кажа, млад мъж - дано да се осъзнае и спре, защото това е живо самоубийство.
Не зная дали ще го оставят, но в края на краищата хората са прави ако бойкотират и спрат да гледат ако остане.
В случая какъв пример ще дадат на подрастващите , ако няма наказание или последствие от всичко това?
Нека се разбере какво се случва споделям го защото ме е яд много на него но имаме случаи които поумняват Чачо е жив пример смятам че ако се отдаде на работата си ще се справи с това.Аз толкова бях притеснена с проституциите ,че наркотиците са ми бял кахър вече. Аз мога да кажа , че половината пушат трева примерно да не кажа 90 %... ;д

Доукан е махнал Серджан от последователи. Язък той нали си беше изтрил уатсапа от шок като видял полицията така се смях на изявлението на адвоката му ,че не е истина в детската градина ще е по добре. ;д

# 590
  • Дубай
И даде почивка.
Смятам, че в един такъв период-човек е нужно да остане сам със себе си и мислите си... Обграден от хората, които го обичат и подкрепят, не търсят изгода и пари.
Ще стискам палци, Дид. За него и феновете му ще бъде най-добре да преосмисли грешките си.Успех му желая!

# 591
Не знам какво се е случило за да се е стигнало до тук ,но е важно ,че съжалява.
Но аз считам ,че ако е с положителни проби ще го отстранят от сериала и това ще е още по зле за него.

# 592
Че колко време ще отнеме за да се разбере дали ще даде положителна проба?

На тимб създаделя веднага се разбра или поне един по-късно се разбра, но той не е актьор,  така че....

И без това утре смятам че рейта ще е надолу , не само заради тази история , но и като изцяло вече тъпчат на едно място.

# 593
Зависи завчера ми обесняваше една приятелка в Х ама ще се разровя да видя примерно на Езги и останалите излезнаха бързо ама на Ирем Сак колко време отне?

# 594
За мен е важно дали сега употребява и чакам резултати, ако е така, ще се радвам да излезе от сериала и да се лекува. Да осъзнае грешката си, а не го поощряват, че имал проблеми и така се успокоявал. Като замитаме нещата под килима няма да му е плюс. Ако е било в миналото нямам проблем да продължи! Но това законодателство трябва да им налага задължително лечение, че сега файда няма от знанието, че употребява.

Ирем я взеха същия ден с Езги.

# 595
Ами значи другата седмица ще е ясно какви са им пробите.

22-ма души заминаха от инстаграма на Доукан смисъл той ги почисти.

# 596
Ако е с положителен тест, очаквам да направят така че Фатих да замине в чужбина за неопределен срок  и Башак ще самичка 😁, съмнявам се да го убият ако се стигне до това.

# 597
Ако е с положителен тест, очаквам да направят така че Фатих да замине в чужбина за неопределен срок  и Башак ще самичка 😁, съмнявам се да го убият ако се стигне до това.
Той Доу искаше да излезне ако има пет и си го беше заявил тъй ,че колко му е... ;д поне в ония свят да са щастливи с Доа.

# 598
  • Дубай
Дано така постъпят, че Джемре милата я съсипаха. Без майка, ако ѝ баща гушне букета какво я очаква с тези роднини.
Викам Фатих да си взема Джемре и някъде по света двамата

# 599
Абсурд да се мисли за 5ти сезон. Като гледам как третират Еврим с този скапан сценарии, не мисля че тя би останала още един сезон.

Общи условия

Активация на акаунт