(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 12 382
  • 672
  •   2
Отговори
# 645
Чудя се дали ще стигнем до парцален корем както беше в Статус връзката объркана. ;д
Башак и Фатих какво се бият с таз кал?

Доукан вече и по новините го дават

# 646
Малко ИИ. Жените Арслан/Коркмаз/Юнал и техните бебета. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 23:36 от itshristina

# 647
Доа е Коркмаз/ Юнал.

От това което ми споделиха целият сет знае ,че Доукан ползва такива вещества фактически всички са в кюпа.

# 648
Ами... затова са си и били близки с Фейзито. Явно е имало общо вземане даване. Но жалкото е, че пропиля кариерата си точно когато е на върха. От тук насетне ще е доста трудно да възвърне позиция.

# 649
Или точно обратното ако успее да излезне от положението което се е поставил всъщност съжалява не затова ,че ги е взел а ,че майка му научи в това съм сигурна.

# 650
Той не живее ли с нея? Няма как да не е забелязала външно колко е различен, всяка майка усеща промяната в детето си! Тук се питам Съла дали е знаела, дали е вземала и тя докато са заедно, дали е научила и тогава го е оставила. Дали и Серай е знаела... любопитно ми е🙂

# 651
затова някои сцени на доу за мен бяха твърне неадекватни. жалко че и останалите си мълчат и продължават да работят заедно, но и това за памперсите на фейза и коката и също не ме учудват, но за парите остават останалата част от екипа.

Съла и тя сигурно е знаела и ако го е виждала в такива състояния нормално да го остави, и той с разбито сърце да продължава да използва забранени вещества.

# 652
Кои сцени той не ходи надрусан на работа?
Темата със Съла не искам да я коментирам дано е много щастлива!
Не миличка мама е в Измир а той си живее сам в Истанбул с кучето.

# 653
може и да не ходи надрусан, но нали ти казах за мен някои сцени и реакциите му ми изглеждаха така.

# 654
може и да не ходи надрусан, но нали ти казах за мен някои сцени и реакциите му ми изглеждаха така.
Ако говорим за 4-ти сезон ищах за игра няма в него?

# 655
Това със сцените едва ли, ако не взема тялото количеството си става много напечено, тогава със сигурност страда екипа🫣 Дори и минимално да е тогава, все е трябвало нещо за поддържане на кондицията да взема.

# 656
Последния епизод много грим е играл категорично го казвам. И да не е едното ще е пукница туй е положението след 30г. уж поумняват ще чакаме до 01.07 ;д
Стана ми интересно точно кои сцени ти са били неадекватни Хрисе?

# 657
ами примерно в 107 когато се караха с Доа, после в офиса с Асил и Омер, погребението на Доа също не ми хареса как го изигра.

Иначе уж според спойлерите бебетата наистина са разменени, айде пак явно ще се търси бебе.

# 658
Страшно хладнокръвен е тук това ли не ти харесва?
Привидните стени на Нарциса буквално се държеше ,че не му пука и влезна в банята при първата възможност

Затова ли говорим?

Относно плачът сцената е снимана едно към гьотери ама точно не искам да коментирам повече актьорските заложби на Доукан че мисля ,че и без и с наркотик е много добре в това което е направил в тоя сериал това ,че някои не понасят Фатих и не правят разлика си е техен проблем.
А Съла е много красива сладка муцунка с няколко попадения и то при наличие на Доукан ,но аз я харесах с него като чифте в дизито и тн.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 00:14 от x BlackRose x the guardian team :)

# 659
аз не маловажавам факта че Доу направи страхотен Фатих с всичките му недостатъци, но този скандал ще му остане като едно черно петно върху св-то му. Това че Фарук бей позволява това, не означава че при друг продуцент ако не дай боже отново залитне да не му бие шута.

Общи условия

Активация на акаунт