(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 422
  • 741
  •   1
Отговори
# 720

Фатих:Дори брака ни да е лъжа няма да ти позволя да говориш с друг мъж докато си моя съпруга.
Башак:Ще се разведем и ще свърши.
Фатих:Утре първата ми работа е да заведа дело за развод.
Нурсема:Приех тази работа напук на теб.
Асил:Искаш да притежаваш сърцето на всички. Не ме мисли за Илхами ходжа.
Башак:Наистина Емир прави най-правилното взе момичето и го отведе далеч от вас.Още от първият ден сте се натрапили в домът им.Но вашите номера няма да минат на Чимен.
Ниляй:Г-жа Къвълджъм е прокудила майка Сьонмез отседнала е в Чимен..
Салкъм:Чудя се да поканим Къвълджъм на вечеря дори да не се обичаме вече сме сватове.
Къвълджъм:Г-жа Салкъм се обади каза ,че е заради децата това е моят изпит и аз не се спасявам от него.
Фатих:Добре ли сте г-жо Къвълджъм? Всичко наред ли е?
Салкъм:Дъщеря и избяга,майка и избяга, мъжа и избяга...
Ниляй:Ай тази гледа като луда.
Къвълджъм:Какво говориш ти?
Баде:Тази неморална жена спи с моят съпруг.
Салкъм:Струваше ли си да рушиш дом за едни пет минути?

# 721
Брей от къде знае Салкъма за колко време са го правили Омер и Къвлъджъм. 😁😁
По-скоро е за апо, не за Омер.
Тая е направо луда. Аз ви казах само любовница не е била Къвълджъм. Не че харесвам това което може би ще направят Къво и Омер, но какво да се прави. Любов е. 😁

# 722
Башето си приказвала с Мурат ами ако е така Фацо си е 10/10 прав.

Доу лайква та лайква Таркан 🤣🤣🤣
Тъй е мойто момче като ползваш кайсии и фъстъчки от инстаграма ще гледаш.😜

# 723

Фатих:Дори брака ни да е лъжа няма да ти позволя да говориш с друг мъж докато си моя съпруга.
Башак:Ще се разведем и ще свърши.
Фатих:Утре първата ми работа е да заведа дело за развод.
Нурсема:Приех тази работа напук на теб.
Асил:Искаш да притежаваш сърцето на всички. Не ме мисли за Илхами ходжа.
Башак:Наистина Емир прави най-правилното взе момичето и го отведе далеч от вас.Още от първият ден сте се натрапили в домът им.Но вашите номера няма да минат на Чимен.
Ниляй:Г-жа Къвълджъм е прокудила майка Сьонмез отседнала е в Чимен..
Салкъм:Чудя се да поканим Къвълджъм на вечеря дори да не се обичаме вече сме сватове.
Къвълджъм:Г-жа Салкъм се обади каза ,че е заради децата това е моят изпит и аз не се спасявам от него.
Фатих:Добре ли сте г-жо Къвълджъм? Всичко наред ли е?
Салкъм:Дъщеря и избяга,майка и избяга, мъжа и избяга...
Ниляй:Ай тази гледа като луда.
Къвълджъм:Какво говориш ти?
Баде:Тази неморална жена спи с моят съпруг.
Салкъм:Струваше ли си да рушиш дом за едни пет минути?
Гледам ДГ, ама този фраг не ми дава мира. Joy Как тая "шлюха" Бааде, ще обвинява Кавълджим, като любовница? Та тя е била негова жена, родила му е дете, а Баадето?  Да се пъхне в леглото на шефа си, пиян, дето и хич може нищо да не е направил, да играе фалшива бременност, на какво се надява? Гади ми се! Head Band Не, че от ДГ по малко ми се гади! Joy

# 724
Аз предлагам на първа страница на новата тема да добавим леген. ;д или да споменаем затова че Тени пита. ;д

# 725
Еврим е при Ибо. Неделя ще го гледам 😭😭 дано каже нещо и за Баръш също.

# 726
Леген задължително! Joy А какво пита и коя е Тени?

# 727
Ама ние не знаем дали Омер е спал с Бадето. Неговата част от леглото беше недокосната 😁😁

# 728
https://x.com/14lyna07/status/2013321605561102460?s=20

Ево Heart

Тен Кю ама аз така си я кръстих като не и знам името и ти не си Пипи ама ти викам Пипи хахах и аз не съм Блеки ама ми викате Блеки поне не е като в Х директно съм Кираз. ;д

# 729
Ама ние не знаем дали Омер е спал с Бадето. Неговата част от леглото беше недокосната 😁😁
Нали това казвам, всичко е в главата на Бадето. Joy Сега се чудя за кого да ползвам легена, за Бадето или Салкъмчето? Joy

# 730
Чи те кекс на Апо и Салкъм не показват хахаха тя ми е само неприятна Йомьо накисна лещата с Бадето. Фатих откакто го застреляха е на сух режим нали не консумираха и с Доа верно монах стана.

# 731
Сега реши да се прави на баща 😁

Легена за мен е и за Бадето и Салкъма. Просто ревнуват от Къвълджъм. Тя е една единствена 😁👑

# 732
Познах обаче че Башето ще подкрепи Чимен ще се сближат сигурно.

# 733
Чи те кекс на Апо и Салкъм не показват хахаха тя ми е само неприятна Йомьо накисна лещата с Бадето. Фатих откакто го застреляха е на сух режим нали не консумираха и с Доа верно монах стана.
Не ме разбрахте, нищо против кур..те нямам или кекса, ама курв..ските номера ми пилят нервичките. Joy

# 734
Дано не му се налага да ляга в едно легло с Бадето като Фацо с Гьоркето ,че тия сцени съм ги гледала мигаща на парцали. Онази поне наистина беше бременна. ;д

Общи условия

Активация на акаунт